Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1484 din 2939

  • Into the Blue 2: The Reef (2009)

    Adâncul Albastru 2: Reciful

    Dani și Sebastian, scafandri profesionişti în Honolulu, sunt implicați fără voia lor într-o situație extrem de periculoasă și trebuie să lupte pentru a supraviețui tentativelor teroriștilor de a-i ucide.

    Regia: Stephen Herek
    12 0
    4.7
  • Scenariul: Claudia Lonow
    1 0
    6.4
  • Aladin (2009)

    Aladin este un tânăr mereu ținta glumelor. Până când, la aniversarea sa, colegii decid să-i joace o festă și-i dăruiesc o lampă veche, de la un magazin de antichități. Cine ar fi bănuit că lampa chiar este fermecată și are un duh înauntru?

    Regia: Sujoy Ghosh
    4 0
    4.7
  • Halloween II (2009)

    În Halloween II răul are un nou destin. Regizorul Rob Zombie preia exact momentul în care s-a oprit în 2007 cu Halloween pentru a-l aduce înapoi pe diabolicul Michael Myer (Tyler Mane) într-un sequel și mai înspăimântător.

    Regia: Rob Zombie
    12 1
    4.8
  • The Way of War (2009)

    Conspirație și trădare

    Întors din Orientul Mijlociu cu informații compromițătoare, David Wolfe e hotărât să le facă publice. După ce întreaga familie îi este asasinată ca avertisment, Davud se transformă într-un justițiar care nu mai are nimic de pierdut.

    Regia: John Carter
    5 3
    3.2
  • Fame (2009)

    Celebritate

    Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York. Într-o lume atât de competitivă, în care trebuie să lupţi din greu pentru cele 15 minute de glorie, Denise, Malik, Jenny, Marco trăiesc patru ani de vis.

    Regia: Kevin Tancharoen
    3 0
    5.0
  • Hardwired (2009)

    Amnezia

    După un tragic accident - în care soția lui, însărcinată, își pierde viața - Luke devine amnezic. Un nou prototip tehnologic de la Hexx Corporation – un cip – este implantat în creierul lui. Dar Hexx Corporation are planuri sinistre.

    Regia: Ernie Barbarash
    7 2
    4.7
  • The Jeff Dunham Show (2009)

    Emisiunea lui Jeff Dunham

    Scenariul: Jeff Dunham
    0 0
    5.5
  • Extract (2009)

    Gustul fructului oprit

    Povestea unui patron ghinionist: întreprinderea lui trece printr-o perioadă proastă, iar nevasta îl înșală cu un gigolo. Affleck apare ca avocat al lui Jason Bateman, angajat la întreprindere, care și-a pierdut un braț în circumstanțe neclare.

    Regia: Mike Judge
    13 2
    6.1
  • Personal Effects (2009)

    Efecte personale

    Linda, mamă-singură a unui adolescent surdo-mut, lucrează ca voluntar la Centrul Comunitar Southside unde organizează nunţi. Soţul ei a fost ucis de amicul lui alcoolist, accidentul bântuind încă mintea fragilă şi traumatizată a fiului ei

    Regia: David Hollander
    9 1
    6.2
  • Everybody's Fine (2009)

    Toți sunt bine

    Frank descoperă cu stupoare că soția decedată recent era singura conexiune pe care o avea cu copiii săi înstrăinați și că nu știe prea multe amănunte despre modul în care își câștigă aceștia traiul de zi cu zi.

    Regia: Kirk Jones
    20 0
    7.1
  • Ace Ventura: Pet Detective Jr. (2009)

    Ace Ventura Junior

    "Voi încerca să mă port normal”, promite Ace Ventura, un puști în vârstă de doar 12 ani. Ar fi foarte bine, numai că normal pt el este să găsească boi pierduți, pisici răpite, sau aligatori scăpați și să creeze haos la fiecare minut. Ca și tatăl...

    Regia: David Mickey Evans
    3 0
    2.1
  • Star Trek (2009)

    Star Trek: Un nou început

    Când nava stelară USS Kelvin este atacată de Nero (Eric Bana), un neîndurător romulan, este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) și Spock (Zachary Quinto), de-abia ieșiți de pe băncile Academiei

    Regia: J.J. Abrams
    Oscar-uri:
    101 0
    7.9
  • White Collar (2009)

    Guler alb

    Neal Caffrey este un escroc care a fost capturat dupa un joc de 3 ani cu autoritatile, de-a soarecele si pisica. Dupa ce a ispasit aproape 4 ani de sentinta, evadeaza din inchisoare pentru a-si gasi iubita, pe care are motive sa o creada in pericol.

    Scenariul: Jeff Eastin
    58 2
    8.2
  • V (2009)

    Scenariul: Kenneth Johnson, Scott Peters
    13 2
    6.8