Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1485 din 2939

  • Murderland (2009)

    2 0
    6.6
  • Astro Boy (2009)

    În Metro City, un oraș din viitor, omul de știință Tenma creează un robot cu puteri supranaturale. După pierderea prematură a propriului fiu, robotul Astro Boy devine un înlocuitor al acestuia, bătrânul împrumutându-i cât mai multe trăsături umane.

    Regia: David Bowers
    6 0
    6.2
  • Santa Buddies (2009)

    Moș amici

    După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului și a-i convinge pe cei cinci frățiori că Santa Paws chiar există sau să devină un cățel normal.

    Regia: Robert Vince
    9 0
    4.5
  • Deadline (2009)

    Termen-limită

    Alice este o scriitoare care a suferit o gravă cădere psihică. Pentru că se simte în nesiguranță în oraș, ea decide să se retragă într-o casă părăsită care se află în mijlocul pustiului, loc unde ea speră să termine scenariul la care lucra.

    Regia: Sean McConville
    1 0
    4.6
  • Beyond a Reasonable Doubt (2009)

    Vinovat și victimă

    Remake al celebrului film noir din 1956, Beyond a Reasonable Doubt se învârte în jurul înscenării unei crime. Obsedat să dovedească incompetența unui procuror, un jurnalist își convinge cel mai bun prieten să-i facă acestuia o farsă.

    Regia: Peter Hyams
    10 3
    5.8
  • Paradox (2009)

    Scenariul: Lizzie Mickery
    1 0
    6.9
  • Misfits (2009)

    Tineri inadaptați

    După ce au comis diferite infracțiuni, un mic grup de "neadaptați" ajung să facă muncă în folosul comunității. Când grupul e prins într-o furtună ciudată, viețile lor se schimbă pentru totdeauna. Toți, cu excepția lui Nathan, descoperă că au puteri.

    Scenariul: Howard Overman
    9 2
    8.2
  • Harry Brown (2009)

    După ce prietenul său este ucis cu brutalitate de o gașcă de huligani, bătrânul Harry Brown, un septuagenar văduv, fost membru al trupelor speciale, se transformă într-un "justițiar" care va căuta cu orice preț răzbunarea prietenului său

    Regia: Daniel Barber
    14 2
    7.2
  • Legally Blondes (2009)

    Blondele de la drept

    Filmul prezinta viata a doua tinere, surori gemene, care dupa ce mama lor moare, se muta impreuna cu tatal la matusa lor, o femeie foarte bogata. Odata ajunse in casa matusii, fetele sunt inscrise la cel mai bun liceu din oras.

    Regia: Savage Steve Holland
    5 0
    3.6
  • Merry Madagascar (2009)

    Madagascar fericit

    Regia: David Soren
    7 1
    6.6
  • The Soloist (2009)

    Solistul

    Nathaniel (Jamie Foxx), un violonist de geniu care dezvoltă schizofrenie în al doilea an de studiu la Academia Juilliard, îşi pierde casa şi ajunge să cânte la colţ de stradă. Steve (Robert Downey Jr.), un jurnalist, descoperă mişcătoarea poveste.

    Regia: Joe Wright
    7 1
    6.7
  • Double Identity (2009)

    Dublă identitate

    Aflat într-o călătorie în Bulgaria, un doctor american este luat în vizor de un gangster internaţional care îl confundă cu un spion. Un joc de-a şoarecele şi pisica ia startul imediat

    Regia: Dennis Dimster
    12 1
    4.5
  • Messengers 2: The Scarecrow (2009)

    Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori

    Cand John Rollins observa ca ciorile au mancat tot porumbul de pe plantatia sa, hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar, nestiind ca aceasta are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale.

    Regia: Martin Barnewitz
    5 1
    4.7
  • The Devil's Tomb (2009)

    Cripta diavolului

    O echipă de mercenari este contactată de un agent CIA misterios pe nume Elissa, care le cere membrilor echipei să salveze un om de ştiinţă care lucrează la o descoperire arheologică în deşert. Cu ajutorul unui preot misterios, echipa descoperă

    Regia: Jason Connery
    8 0
    3.7
  • Chéri (2009)

    Curtezana

    Un film provocator, ce ne dezvăluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tânăr răsfăţat de 19 ani. Mama lui i-l încredinţează mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de...

    Regia: Stephen Frears
    10 1
    6.1