Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1493 din 2942

  • Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

    Viraj greșit 3: La stânga pentru moarte

    Un grup se trezește prins fără ieșire în pădurile din Virginia de Vest. În lupta pentru supraviețuire, nu pădurea nesfârșită și întunecoasă care pare fără ieșire este cel mai mare pericol, ci un grup de canibali mutanți care îi pândește din umbră.

    Regia: Declan O'Brien
    18 1
    4.6
  • Universal Soldier: Regeneration (2009)

    Soldatul universal: Regenerarea

    Povestea se învârte în jurul unui grup de soldați americani, care au murit în Vietnam, dar care sunt readuși la viață pentru un proiect secret al guvernului american.

    Regia: John Hyams
    32 0
    5.3
  • Damage (2009)

    Proscrisul

    Brickner este un pușcăriaș eliberat condiționat. Veronica, rămasă văduvă după ce Brickner i-a omorât soțul, îi dezvăluie acestuia motivul pentru care i-a semnat eliberarea condiționată: el trebuie să acopere cheltuielile unei intervenții chirurgicale

    Regia: Jeff King
    7 1
    5.7
  • Love Happens (2009)

    Dragostea se întâmplă

    Dr. Burke este un psiholog și scriitor motivațional de mare succes, văduv, incapabil să-și urmeze propriile sfaturi. Când o întâlnește pe Eloise (Jennifer Aniston), proprietara unei florării, care s-a jurat să evite bărbații, ies scântei.

    Regia: Brandon Camp
    12 0
    5.7
  • Brüno (2009)

    În această pseudo-continuare a şocantului său Borat, comicul britanic Sacha Baron Cohen îl întruchipează pe Bruno, un reporter de modă austriac şi homosexual, hotărât să devină "cel mai celebru austriac de la Hitler încoace". Cum America este ţara...

    Regia: Larry Charles
    5 1
    5.9
  • I Love You, Man (2009)

    Caut cavaler de onoare

    Peter a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui. El nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi

    Regia: John Hamburg
    15 0
    7.0
  • Notorious (2009)

    Povestea pe viata si pe moarte a lui Notorius B.I.G.(a.k.a. Christopher Wallace), care a venit direct din Brooklyn sa ia pe sus lumea Hip-hop-ului.

    Regia: George Tillman Jr.
    4 0
    6.7
  • 500 Days of Summer (2009)

    (500) de zile cu Summer

    O abordare proaspătă a comediei romantice, (500) Days of Summer ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, și Tom, tânărul care se îndrăgostește nebunește de ea.

    Regia: Marc Webb
    20 0
    7.7
  • My Sister's Keeper (2009)

    Viață pentru sora mea

    Sara şi Brian duc o viaţă idilică alături de cele două fete ale lor. Dar familia ascunde un secret care va ieşi în curând la iveală: fiica cea mică, Anna, s-a născut prin fertilizare in vitro pentru a se potrivi genetic cu sora ei mai mare, Kate,...

    Regia: Nick Cassavetes
    12 0
    7.3
  • Ninja (2009)

    Un american, Casey, care studiază Ninjitsu în Japonia, e rugat de Sensei să se întoarcă la New York pentru a proteja legendarul Yoroi Bitsu, un cufăr care conţine armele ultimului Koga Ninja (întemeietorul acelei şcoli de Ninjitsu).

    Regia: Isaac Florentine
    26 3
    5.5
  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • Blood: The Last Vampire (2009)

    Ultimul vampir

    Vampirul Saya face parte dintr-o organizație guvernamentală secretă care vânează și distruge demoni în Japonia. Saya trebuie să se infiltreze într-o școală militară pentru a descoperi care dintre colegii ei este un demon deghizat.

    Regia: Chris Nahon
    16 0
    5.2
  • Without a Paddle: Nature's Calling (2009)

    Chemarea naturii

    Zach este un baiat optimist care lucreaza la un azil de batrani, iar Ben este o persoana serioasa, care se ingroapa in munca de la o firma de avocatura si inca tanjeste dupa fata pe care a iubit-o in secret in liceu...

    Regia: Ellory Elkayem
    4 3
    3.9
  • A Christmas Carol (2009)

    O poveste de Crăciun

    O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului și Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.

    Regia: Robert Zemeckis
    62 3
    6.8
  • This Is It (2009)

    Michael Jackson: Asta-i tot

    Filmul se bazează pe materialul filmat în timpul repetiţiilor la cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra.

    Regia: Kenny Ortega
    7 0
    7.2