Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1550 din 2939

  • The Last Hit Man (2008)

    Ultimul asasin

    Harry Tremayne este un asasin care trebuie sa-si infrunte cel mai mare dusman: moartea. In urma unei operatiuni in care toate merg prost, criminalul cu experienta afla ca este pe moarte. Fiica lui este si ea implicata in “afacerea de familie”, iar...

    Regia: Christopher Warre Smets
    1 0
    5.3
  • Recep Ivedik (2008)

    Un bărbat găsește portofelul unui om bogat și pornește într-o călătorie anevoioasă cu o mașină veche pentru a-l înapoia, găsindu-și o fostă iubire și o nouă viață în lux.

    Regia: Togan Gökbakar
    3 0
    4.8
  • Regia: Yavar Abbas
    7 1
    8.4
  • Conner Layne e pe cale sa se insoare cu prima lui dragoste. Planurile esueaza, iar nunta se anuleaza. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Conner pleaca singur in luna de miere, in America Centrala, unde gaseste aventura vietii lui alaturi de cativa...

    Regia: Thomas Whelan
    0 0
    6.3
  • Lipstick Jungle (2008)

    În jungla orașului

    Scenariul: Eileen Heisler, DeAnn Heline
    1 0
    6.5
  • The Memory Keeper's Daughter (2008)

    Păstrează amintirile

    Într-o iarnă din 1964, dr. Henry se grăbește s-o ducă pe soția sa însărcinată la spital. Asistenta Caroline Gill îi dă vestea că soția sa are gemeni. La scurt timp după naștere, doctorul află că micuța are sindromul Down și hotărăște să o abandoneze.

    Regia: Mick Jackson
    2 1
    6.6
  • Cadillac Records este povestea ascensiunii lui Leonard Chess (Adrien Brody), a casei sale de înregistrări, Chess Records, şi a artiştilor cu care a lucrat - între care Muddy Waters (Jeffrey Wright) şi minunata Etta James (Beyoncé Knowles).

    Regia: Darnell Martin
    13 0
    7.0
  • The Last Deadly Mission (2008)

    MR 73: Misiune mortală

    Auteuil, un detectiv ratat din Marseilles, are sansa sa-si repare cariera. El trebuie sa ofere protectie unei femei fata de individul care i-a ucis parintii, individ care urmeaza sa iasa in curand din inchisoare.

    Regia: Olivier Marchal
    7 1
    6.6
  • Oversold (2008)

    Regia: Paul Morrell
    0 0
    6.4
  • Autopsy (2008)

    O tanara incearca sa-si gaseasca prietenul ranit intr-un spital bizar si periculos. Totul se transforma intr-un cosmar si ceea ce ar trebui sa fie un spital pentru cei raniti si bolnavi, se dovedeste a fi un spital si pentru cei ce nu sufera de nimic

    Regia: Adam Gierasch
    2 1
    5.0
  • Beer for My Horses (2008)

    Rack și Lonnie aplică legea

    Beer for My Horses este povestea a doi buni prieteni ce lucreaza ca deputati intr-un mic oras. Cum iubita unuia dintre ei este acum in mainile unor rapitori, cei doi sfideaza sfaturile serifului si se imbarca intr-o tembela calatorie plina de...

    Regia: Michael Salomon
    1 0
    4.8
  • Hank and Mike (2008)

    Hank și Mike

    In aceasta comedie, doi prieteni someri isi castiga existenta deghizandu-se in Iepurasul de Paste.

    Regia: Matthiew Klinck
    0 0
    5.8
  • The Class (2008)

    În clasă

    François e profesor de franceză la un colegiu cu adolescenți problemă. În dorința de a instrui, François își asumă niște riscuri, punându-i pe tineri față în față cu propriile lor limite, căutând să-i motiveze. Dar el însuși ar putea claca.

    Regia: Laurent Cantet
    2 0
    7.5
  • Sleepwalking (2008)

    Somnambul

    James este un om simplu care duce o viață obișnuita. Atunci când sora sa o lasă pe fiica ei Tara în grija lui James, acesta este luat pe nepregătite. Cand își pierde slujba decide să plece într-o călătorie împreună cu ea.

    Regia: William Maher
    0 0
    6.1
  • Stiletto (2008)

    O asasină foarte meticuloasă urmărește și ucide rând pe rând membrii unei organizații criminale nemiloase. Ucigașa, o femeie misterioasă de origine rusă, își anihilează victimele cu brutalitatea Văduvei Negre.

    Regia: Nick Vallelonga
    9 0
    4.8