Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1552 din 2939

  • Trailer Park of Terror (2008)

    Rulotele terorii

    Avand la baza seria Imperium Comics, Trailer Park of Terror spune povestea unui grup de tineri plecat intr-o excursie montana. Dupa ce autocarul lor se defecteaza, pustanii se trezesc izolati in mijlocul pustiului. Ratacind in cautarea unui...

    Regia: Steven Goldmann
    5 0
    5.2
  • Bathory: Countess of Blood (2008)

    Elizabeth de Bathory, contesa însângerată

    Bathory este bazat pe ledendele existente in jurul vietii si faptelor contesei Elizabeth Bathory, cunoscuta drept cea mai mare ucigasa cu sange rece din istoria omenirii.

    Regia: Juraj Jakubisko
    9 0
    5.7
  • Fireflies in the Garden (2008)

    Licurici în grădină

    O dată cu venirea în oraș a lui Michael pentru reuniunea de familie, o dramă îi lovește atât pe el cât și pe restul familiei lui. În timp ce membrii familiei se ajută între ei, Michael este prezentat drept oaia neagră a familiei.

    Regia: Dennis Lee
    4 2
    6.4
  • Cass (2008)

    Povestea incredibila a unui orfan jamaican care, adoptat de un cuplu de albi varstnici si crescut intr-o zona a Londrei populata exclusiv de albi, a devenit unul dintre cei mai respectati si de temut oameni din Marea Britanie...

    Regia: Jon S. Baird
    2 0
    6.4
  • Insanitarium (2008)

    Ospiciul

    Un thriller terifiant despre un barbat care se interneaza fara motive medicale reale intr-un spital de boli mintale, numai pentru a-si ajuta sora sa scape de aici.

    Regia: Jeff Buhler
    0 0
    5.0
  • 20 Years After (2008)

    20 de ani mai târziu

    Tot ce putea merge rau... a mers rau: Razboaie, Terorism, Dezastre Naturale. Refugiatii au fost adapostiti in tabere in jurul oraselor. La 20 de ani dupa ce bombele au rasunat iar suferintele s-au domolit, putinii supravietuitori traiesc acum in...

    Regia: Jim Torres
    1 0
    3.2
  • Toxic (2008)

    Viata unui patron de club de noapte, a unui criminal, a unei stripperite, a unui brman, a doi asasini, a unei prostituate si a unui psihopat se schimba in rau cand sunt prinsi in drumul nebuniei si al distugerii al unui pacient bolnav mintal.

    Regia: Alan Pao
    0 0
    3.7
  • What Doesn't Kill You (2008)

    Ce nu te ucide

    Ajunsi la inchisoare, infractorii Brian și Paulie au destul timp sa isi analizeze viata. Dupa eliberare, Paulie îi cere ajutorul lui Brian pentru un ultim jaf, iar acesta trebuie sa decida daca își ajuta prietenul său își salveaza familia.

    Regia: Brian Goodman
    9 2
    6.5
  • August (2008)

    În pragul falimentului, Tom (Josh Hartnett) e convins că produsele LandShark sunt încă la mare căutare și destinate să revoluționeze viitorul afacerilor. Tom are dreptate, dar drumul către revoluție nu arată așa cum credea el.

    Regia: Austin Chick
    0 0
    5.3
  • Comanche Moon (2008)

    Luna comanșilor

    Ecranizare a romanului omonim de Larry McMurtry, care face parte din celebra sagă "Lonesome Dove", laureată cu premiul Pulitzer.

    9 1
    7.1
  • Farm House (2008)

    Regia: George Bessudo
    1 0
    5.5
  • Regia: Tyler Perry
    2 0
    4.5
  • Fear Itself (2008)

    Frica

    Scenariul: Mick Garris
    1 0
    6.9
  • The Echo (2008)

    Un fost pușcăriaș se mută într-o veche clădire de apartamente, unde se confruntă cu un conflict familial care se repetă cu regularitate în vecinătatea locuinței lui. Conflictul îl intrigă și ajunge să-l afecteze nu doar pe el, ci și pe soția lui...

    Regia: Yam Laranas
    2 0
    5.5