Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1644 din 2939

  • Lars and the Real Girl (2007)

    Lars și fata reală

    Lars este un tânăr foarte timid care nu reușește să își găsească o iubită. Familia sa este extrem de îngrijorată pentru el. Într-o zi, Lars își comandă o păpușă gonflabilă în mărime naturală cu care va decide să își întemeieze o familie și căreia...

    Regia: Craig Gillespie
    4 2
    7.3
  • BloodRayne II: Deliverance (2007)

    Regina vampirilor 2

    A trecut o suta de ani si Rayne a ajuns in orasul Deliverance, Montana, unde s-a format un periculos grup de vampiri cowboy condusi de Billy the Kid, care omoara oamenii din oras si rapeste copiii, dorind cu orice pret sa-si creeze propriul regat.

    Regia: Uwe Boll
    14 0
    2.7
  • Ben 10: Race Against Time (2007)

    Ben 10 Cursa Împotriva Timpului

    Ben se intoarce la scoala din orasul lui natal si incearca sa se integreze ca un copil obisnuit. Nimeni trebuie sa stie ca el este un erou asa ca baiatul pastreaza secretul cu sfintenie si se vede nevoit sa nu le spuna nici macar prietenilor lui....

    Regia: Alex Winter
    1 1
    4.1
  • The Tattooist (2007)

    Regia: Peter Burger
    0 0
    5.1
  • Outlaw (2007)

    Nelegiuiții

    Un grup de cetateni care se simt tradati de guvern si dezamagiti de politie formeaza un detasament de politie modern, dar in afara, incercand sa corecteze ceea ce ei considera neregulile societatii.

    Regia: Nick Love
    4 1
    5.7
  • Wind Chill (2007)

    Vântul groazei

    Disperată să ajungă în Delaware de Crăciun, o studentă pleacă la drum cu mașina, împreună cu coleg. Tinerii sunt obligați de o mașină misterioasă să iasă de pe drum. Rătăciți, cei doi își dau seama că frigul este cea mai mică dintre probleme.

    Regia: Gregory Jacobs
    17 1
    5.8
  • Freedom Writers (2007)

    Jurnalul străzii

    Regizorul Richard LaGravenese aduce in prim-plan proiectul

    Regia: Richard LaGravenese
    15 1
    7.6
  • Trick 'r Treat (2007)

    Povești de Halloween

    Se spune că în noaptea de Halloween morții se ridică din morminte și creaturi de neinimaginat bântuie libere. Un mic oraș află pe propria piele că tradițiile nu trebuie uitate și că ritualurile care apără oamenii de spirite ar fi bine să fie...

    Regia: Michael Dougherty
    17 1
    6.7
  • The Attic (2007)

    Mansarda

    Emma și familia sa se mută într-o casă nouă. Tânăra are un sentiment neplăcut legat de casă și în special legat de pod. Situația escaladează într-o zi când Emma, aflată singură în pod, este atacată de o persoană care seamănă izbitor cu ea.

    Regia: Mary Lambert
    2 1
    3.4
  • Primeval (2007)

    Monstrul preistoric

    O echipă de știri care decide să captureze un monstru și să pună capăt atacurilor lui, se afundă în jungla africană pentru a-și vâna prada. Gustave, cum îi spun localnicii, este și el la pândă - întotdeauna în mișcare, întotdeauna ascuns.

    Regia: Michael Katleman
    10 0
    4.8
  • Prey (2007)

    Pradă fiarelor

    O familie de americani, aflati in vacanta prin Africa, se pierd printr-o zona de vanatoare, urmariti de lei.

    Regia: Darrell James Roodt
    6 1
    4.7
  • Shrooms (2007)

    Ciuperci

    Un grup de adolescenti americani merge in Irlanda pentru a-si vizita fostul coleg de scoala, care le promite aventura vietii lor in cautarea unei ciuperci legendare magice. Odata ajunsi acolo, acestia ignora avertismentele lui Jake.

    Regia: Paddy Breathnach
    3 1
    4.6
  • The Perfect Holiday (2007)

    Vacanța perfectă

    O fetita isi croieste calea catre un Mos Craciun dintr-un magazin cu speranta ca acesta va ajuta cu gasirea unui nou sot pentru mama ei divortata...

    Regia: Lance Rivera
    1 0
    4.8
  • Jump In! (2007)

    Hai, sari!

    Povestea se invarte in jurul unui tanar boxeur, Izzy Daniels (Corbin Bleu), care vrea sa calce pe urmele tatalui sau castigand Manusa de Aur.

    Regia: Paul Hoen
    0 0
    5.4
  • Fall Down Dead (2007)

    Se credea un Picasso

    O metropola este terorizata de crimele unui ucigas in serie, care actioneaza in timpul penelor de curent. Intr-o noapte, in bezna lasata de o astfel de pana, sapte straini raman prizionieri intr-o cladire de birouri.

    Regia: Jon Keeyes
    2 2
    3.8