Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1645 din 2939

  • Urban Justice (2007)

    Justiție urbană

    Segal interpreteaza un barbat cu un trecut intunecat si violent, care vrea sa razbune cu orice pret uciderea fiului sau.

    Regia: Don E. FauntLeRoy
    13 1
    5.1
  • In the Valley of Elah (2007)

    În valea terebinților

    Când soldatul american Mike Deerfield, de-abia întors de pe frontul din Irak, dispare misterios, tatăl său Hank (Tommy Lee Jones), ofițer de carieră, începe o investigație pe cont propriu pentru a descoperi ce i s-a întâmplat fiului său.

    Regia: Paul Haggis
    22 3
    7.2
  • Highlander: The Source (2007)

    Nemuritorul 5: Pe urmele legendei

    Intr-o lume care pare sa se prabuseasca in haos, intr-un oras care se autodistruge sub privirile lui, Duncan MacLeod (Adrian Paul), Nemuritorul, este torturat de amintirea iubitei pe care a pierdut-o. Cautand sa dea un nou sens vietii sale, Duncan...

    Regia: Brett Leonard
    18 0
    3.0
  • Khumlao este un agent care primeste o misiune de care depinde siguranta tarii lui. Trebuie sa prinda doi traficanti inarmati, care reprezinta un real pericol pentru tara.

    Regia: Petchtai Wongkamlao
    1 1
    5.4
  • The Dukes of Hazzard: The Beginning (2007)

    Cursa din Hazzard 2

    Bo Duke si Luke Duke sunt niste adolescenti cu probleme de comportament. Pentru a-i linisti, parintii lor ii trimit pe amandoi la ferma unchiului Jesse.

    Regia: Robert Berlinger
    12 0
    4.4
  • Breach (2007)

    Breșă de securitate

    Robert Hanssen, agent de 25 de ani in FBI, este arestat pentru spionaj. Cu 2 luni in urma, Eric O'Neill, specialist in calculatoare care vrea sa fie agent, primeste sarcina sa fie asistentul lui Hanssen si sa-si noteze tot ce face acesta.

    Regia: Billy Ray
    17 2
    7.0
  • Youth Without Youth (2007)

    Tinerețe fără tinerețe

    Tim Roth îl interpretează pe Dominic Matei, un profesor a cărui viață se schimbă în urma unei întâmplări ciudate ce are loc în anii întunecați premergători celui de-Al Doilea Război Mondial.

    Regia: Francis Ford Coppola
    17 1
    6.1
  • The Last Mimzy (2007)

    Ultimul Mimzy

    Doi copii, Noah si Emma Wilder, descopera o misterioasa cutie, aflata pe o plaja, cu cateva obiecte înauntru. Odata deschisa cutia, se declanseaza o aventura peste imaginatia copiilor.

    Regia: Robert Shaye
    7 0
    6.2
  • The Lookout (2007)

    Iscoada

    Ce te faci când toate visurile îţi sunt năruite de o întâmplare pe care n-o poţi controla? Cum te descurci în noua viaţă, lipsită de ceea ce-ţi doreşti? Chris era un atlet nemaipomenit în liceu, dar planurile lui de a-şi continua cariera sportivă...

    Regia: Scott Frank
    9 1
    7.0
  • The Life Before Her Eyes (2007)

    Amintiri din abis

    Diana este o soție și mamă devotată care duce o viață idilică într-o suburbie din Connecticut. Cu toate acestea, ea începe să-și pună sub semnul întrebării viața - și chiar sănătatea ei mintală - cand se împlinesc 15 ani de la un eveniment tragic...

    Regia: Vadim Perelman
    4 0
    6.2
  • Katyn (2007)

    Pădurea Katyn

    In 1940, serviciile secrete sovietice ucid mii de prizonieri razboi polonezi. Un subiect pana acum considerat tabu este analizat de catre celebrul Andrzej Wajda, care patrunde intr-una dintre cele mai negre perioade din istoria Poloniei.

    Regia: Andrzej Wajda
    18 0
    7.0
  • Son of Rambow (2007)

    Fiul lui Rambow

    Plasat in timpul unei lungi veri englezesti la inceputul anilor '80, Son of Rambow este o comedie despre prietenie, credinta si... ciudatenia numita "maturizare".

    Regia: Garth Jennings
    5 0
    7.0
  • The Comebacks (2007)

    Echipa de fotbal

    The Comebacks este o comedie care ironizeaza filmele inspirate din sport. Este prezentata povestea antrenorului Lambeau Fields care aduna un grup de studenti inadaptati, formeaza o echipa de fotbal si vrea sa castige campionatul.

    Regia: Tom Brady
    6 0
    4.3
  • Regia: Julian Gilbey
    24 2
    6.8
  • A Mighty Heart (2007)

    Speranța moare ultima

    Pe 23 ianuarie 2002, lumea intreaga este socata de imaginea lui Daniel Pearl, jurnalistul american decapitat in fata camerei de luat de vederi de un grup de extremisti pakistanezi.

    Regia: Michael Winterbottom
    9 1
    6.6