Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1829 din 2939

  • Vera Drake (2004)

    Londra anilor ’50. Vera e o femeie saritoare, adorata de familie si vecini. Desi avortul e ilegal, ea ajuta „fetele care au necazuri” fara sa le judece. Dar cand, in urma provocarii unui avort, se ivesc complicatii, Vera intra in atentia politiei.

    Regia: Mike Leigh
    5 2
    7.6
  • Mr. 3000 (2004)

    Dl. 3000

    În ziua în care a ajuns la lovitura cu numărul 3000, Stan crede că și-a câștigat intrarea în Hall of Fame. 10 ani mai târziu, însă, se descoperă că trei dintre lovituirle sale nu sunt valide! Stan hotărăște să revină și să recâștige titlul!

    Regia: Charles Stone III
    1 0
    5.6
  • Don't Move (2004)

    Nu te mișca!

    O zi ploioasa. O masina nu reuseste sa opreasca la lumina rosie a semaforului. O fata de 15 ani pune frana, derapeaza si este aruncata din scuterul ei. Ambulanta merge cu viteza catre spital. Acelasi spital in care tatal fetei lucreaza ca chirurg....

    Regia: Sergio Castellitto
    6 0
    7.0
  • Catch That Kid (2004)

    Micuții infractori

    Pregateste-te pentru o incitante aventura cu miza mare cu Maddy, Gus si Austin: trei copii aflati intr-o misiune top secreta! Ei au talente speciale: un alpinist campion, un geniu al computerelor si expert al mecanicii.

    Regia: Bart Freundlich
    3 0
    5.2
  • The Life and Death of Peter Sellers (2004)

    Viața și moartea lui Peter Sellers

    „Eu, Peter Sellers” reprezinta o privire de ansamblu asupra vietii unuia dintre cei mai prolifici si mai daruiti actori de comedie, al carui talent fascinant pentru mima si a carui inventivitate l-au transformat intr-o vedeta de prim rang.

    Regia: Stephen Hopkins
    2 1
    6.9
  • Beyond the Sea (2004)

    O altă viață

    Pentru Bobby (Kevin Spacey), scena însemna totul. Era ceea ce îi făcea inima să tresalte. Se trezea la viață când era pe scena, chiar și dacă în culise era la un pas de moarte. Bobby ne spune povestea vieții lui și a ultimului mare spectacol.

    Regia: Kevin Spacey
    8 0
    6.7
  • Wedding Daze (2004)

    Febra măritișului

    Jack și soția sa și-au regăsit liniștea. Totul merge bine până când cele trei fiice revin acasă. Teri e rănită după ce a pierdut o slujbă și un prieten; Nora a renunțat la Roma pentru patul copilăriei, iar Dahlia, e o boemă expatriată de primărie.

    Regia: Georg Stanford Brown
    0 0
    5.7
  • Lives of the Saints (2004)

    Viețile sfinților

    Traversand douazeci de ani si doua continente, trilogia premiata a lui Nino Ricci este o povestire epica a calatoriei unui baietel, dupa moartea mamei sale – care era un spirit liber, inspre varsta adulta, precum si secretele familiei, pe care ea...

    Regia: Jerry Ciccoritti
    2 0
    6.6
  • Maria Full of Grace (2004)

    Maria cea plină de har

    Din dorinta unei vieti mai bune, Maria, o tanara columbianca, accepta sa fie, impreuna cu alte fete, carausa drogurilor unui traficant. Metoda de transport este dificila si periculoasa: fetele inghit drogurile, sub forma de pastile, pe care le...

    Regia: Joshua Marston
    5 0
    7.4
  • Lakshya (2004)

    Țelul

    Karan este student si nu are nicio idee ce vrea sa faca din viata lui. Este multumit sa traiasca din veniturile familiei, sa se distreze cu prietenii si sa se intalneasca cu Romi. Dintr-un capriciu, insa, hotaraste sa se inscrie la academia militara.

    Regia: Farhan Akhtar
    3 0
    7.8
  • North & South (2004)

    Nord și Sud

    Hale e eroina unei povesti de dragoste, desfasurate pe fundalul framantarilor din societatea industriala a Angliei victoriene. Nascuta in sudul tarii, ea se stabileste in nord, in orasul Milton, unde se indragosteste de John Thornton, fermecatorul...

    15 0
    8.6
  • The Eliminator (2004)

    Eliminatorul

    Fostul politist Dakota Varley e decis sa castige un concurs de ambarcatiuni. El descopera ca un concurent este ucis, iar alti trei sunt victimele unor accidente inexplicabile. La randul lui, Varley este rapit de Dawson. Cine este acesta si de ce...

    Regia: Ken Barbet
    1 0
    3.4
  • Eros (2004)

    Trei mari regizori, trei povesti despre dragoste, de fapt variatiuni in trei parti despre erotism si dorinta: "Il filo pericoloso delle cose", "Equilibrium", "The Hand".

    Regia: Steven Soderbergh, Michelangelo Antonioni, Wong Kar-wai
    6 4
    5.9
  • From Stargate to Atlantis: Sci Fi Lowdown (2004)

    From Stargate to Atlantis

    Regia: John Murphy
    1 0
    7.2