Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1832 din 2939

  • The SpongeBob SquarePants Movie (2004)

    Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun

    În timpul unei lupte dintre Krusty Krab și Plankton, formula secretă dispare și întreg orășelul Bikini Bottom intră într-o apocalipsă teribilă. Localnicii înnebunesc și toți consideră că SpongeBob și Plankton au furat formula secretă.

    Regia: Stephen Hillenburg, Mark Osborne
    7 0
    7.1
  • Breakin' All the Rules (2004)

    Încălcând toate regulile

    Jocul a inceput, dar regulile nu mai exista! Celebrul comic Jamie Foxx, impreuna cu Morris Chestnut, Jennifer Esposito si Gabrielle Union joaca in aceasta comedie delicios de romantica, in care manualul dragostei este complet rescris.

    Regia: Daniel Taplitz
    4 0
    5.6
  • Speak (2004)

    Vorbește

    Melinda Sordino (Kristen Stewart) este o adolescentă traumatizată din cauza unui băiat, Andy Evans (Eric Lively), care a violat-o la petrecerea prietenei ei cele mai bune, Rachele Bruin (Hallee Hirsh). Fiind complet traumatizată a sunat la poliție...

    Regia: Jessica Sharzer
    6 3
    7.2
  • Twisted (2004)

    Distorsionarea

    Jessica, al cărei tată era un criminal în serie, este acum ofiţer de poliţie. Dar, în timp ce investighează o crimă, se trezeşte în mijlocul propriei investigaţii atunci când foştii ei iubiţi încep să moară cu o viteză ameţitoare.

    Regia: Philip Kaufman
    15 1
    5.3
  • Haven (2004)

    Adăpostul

    In timpului unui weekend, doi afaceristi dubiosi ( Paxton si Dillane) fug in Insulele Cayman ca sa scape de urmarirea politiei. Dar fuga lor declanseaza o reactie in lant care face pe un englez nativ ( Bloom) sa comita o crima care schimba natiunea.

    Regia: Frank E. Flowers
    2 1
    5.7
  • Never Die Alone (2004)

    Răzbunare și iertare

    Bazat pe romanul omonim al legendarului prozator Donald Goines, RÃZBUNARE SI IERTARE este un film noir inteligent despre King David (DMX), un rãufãcãtor care se întoarce în orasul sãu natal cãutând iertarea, însã gãsind doar o moarte violentã....

    Regia: Ernest R. Dickerson
    3 0
    5.6
  • Life Is a Miracle (2004)

    Viața e un miracol

    Ce poate fi mai bun pentru un sat bosniac decât o cale ferată cu o extraordinară priveliște, pentru a atrage mai mulți turiști în zonă? Ce poate fi mai nociv turismului decât războiul? Luka construiește calea ferată și închide ochii în privința...

    Regia: Emir Kusturica
    7 0
    7.5
  • Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004)

    Tae Guk Gi - Frăția războiului

    Jin-tae, pantofar de meserie, a muncit neîncetat din nevoia de bani pentru ca mai tânărul Jin-seok să meargă la facultate. Toate speranțele și visele lor sunt spulberate când amândoi sunt obligați să se înroleze în armată împotriva voinței lor.

    Regia: Kang Je-kyu
    15 2
    8.0
  • The I Inside (2004)

    Eu, cel de dincolo

    Dupa un accident,Simon se trezește în spital, suferind de amnezie. Ultimii doi ani au fost șterși împreună cu detaliile despre căsnicia sa, moartea fratelui său și momentul accidentului. Simon descoperă si că are capacitatea de a călători în timp...

    Regia: Roland Suso Richter
    8 1
    6.0
  • Species III (2004)

    Speciile III

    De cand s-a nascut Sara, fiica Evei, ea este considerata perfecta genetic! Deoarece se doreste repopularea Pamantului cu fiinte ca ea, aceasta femeie fatala periculos de frumoasa trebuie sa parcurga un drum lung si greu pentru a-si gasi perechea.

    Regia: Brad Turner
    24 3
    4.2
  • The Final Cut (2004)

    Memorie finală

    Amplasat intr-o lume in care exista implanturi pentru memorie, Robin Williams interpreteaza un tip care sterge memoriile nefolositoare. In noua sa misiune el gaseste informatii despre propria viata, informatii care il pun in pericol.

    Regia: Omar Naim
    6 1
    6.1
  • Salem's Lot (2004)

    'Salem's Lot - taramul vampirilor

    7 0
    6.1
  • The Chorus (2004)

    Corul

    In 1948, Mathieu, profesor de muzica, somer, accepta un post de supraveghetor la internatul unei scoli de corectie. Initiindu-i pe acesti copii cu probleme in muzica si cor, Mathieu va reusi sa le transforme viata de zi cu zi.

    Regia: Christophe Barratier
    17 1
    7.8
  • In anul 2032, Bato, un detectiv cyborg in brigada anti-terorista, investigheaza cazul unei femei-robot, creata pentru placeri sexuale, care si-a omorat proprietarul.

    Regia: Mamoru Oshii, Mizuho Nishikubo, Naoko Kusumi
    11 1
    7.4
  • Bad Education (2004)

    Proasta creștere

    Enrique Goded, tanar cineast madrilen, cauta un subiect pentru viitorul sau film de lung-metraj. Cineva i-l aduce, iar acesta este prietenul sau din copilarie, Ignacio Rodriguez, pe care nu-l va recunoaste imediat. Acesta este gata sa-i cedeze...

    Regia: Pedro Almodóvar
    1 0
    7.4