Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1935 din 2942

  • Jackass: The Movie (2002)

    Jackass: Filmul

    Versiunea pentru marele ecran a serialului de succes "Jackass", in ciuda situatiilor grotesti si a momentelor gretoase prezentate "fara perdea". Toti nebunii din seria MTV vor realiza cascadorii pe care nimeni nu le-ar prezenta la televiziune.

    Regia: Jeff Tremaine
    5 1
    6.6
  • Hart's War (2002)

    Războiul lui Hart

    Decembrie 1944. Intr-un lagar al prizonierilor de razboi, un tanar va ajunge avocatul unui negru acuzat de crima. Multe necunoscute si semne de intrebare apar.

    Regia: Gregory Hoblit
    29 1
    6.3
  • Sex Is Zero (2002)

    Patru băieți, Sangok, Chansu, Songguk și amicul lor roșcat locuiesc în aceeași cameră. Chansu o adoră pe frumoasa Youngzoonk. El este cel mai prostănac dintre cei patru. El se sperie de fum și sare pe geam din cămin, mănâncă pâine care avea...

    Regia: JK Youn
    4 2
    6.5
  • CSI: Miami (2002)

    Horatio Caine, un fost detectiv de omucideri, este seful unei echipe care investigheaza crimele socante ce au loc in imprejurimile Miami-ului. Calleigh Dusquene este o superba sudista specialista in balistica, Tim Speedle un detectiv sarmant, care...

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    46 0
    6.5
  • Cube²: Hypercube (2002)

    Cubul 2: Hipercubul

    Filmul e un festin pentru ochi, ceea ce nu e deloc putin, are scenografie uluitoare si miscari de camera ingenioase. Dar Cube 2 nu se reduce la imagini interesante. E un thriller teribil de captivant, cu intoarceri de situatie imprevizibile.

    Regia: Andrzej Sekula
    26 0
    5.5
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • Die Another Day (2002)

    Să nu mori azi

    Un nou film cu James Bond in stilu-i caracteristic: explozii, urmariri spectaculoase cu masinile si conspiratii mortale. Acesta este al 20-lea film cu James Bond realizat pana acum.

    Regia: Lee Tamahori
    79 2
    6.1
  • The Scorpion King (2002)

    Regele Scorpion

    În urmă cu 5000 de ani, un războinic pe nume Memnon credea că-i e predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea

    Regia: Chuck Russell
    53 3
    5.5
  • 28 Days Later... (2002)

    După 28 de zile

    După ce un virus distrugător a distrus aproape toată planeta, un grup de supravieţuitori încearcă să salveze rasa umană de la dispariţie. Un film apocaliptic, realizat de Danny Boyle (Plaja, Trainspotting).

    Regia: Danny Boyle
    34 6
    7.5
  • Gangs of New York (2002)

    Găștile din New York

    In cea mai violenta parte a lumii din acele timpuri, intr-un New York fara reguli, se declanseaza o serie de revolte care aveau sa devina celebre. Ele isi au originea in conflictele dintre colonistii anglo-saxoni "bastinasi" si imigrantii irlandezi.

    Regia: Martin Scorsese
    66 6
    7.5
  • The Ring (2002)

    Inelul - Avertizarea

    O caseta video continea imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa 7 zile. Reportera Keller e sceptica pana cand 4 adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionare.

    Regia: Gore Verbinski
    22 5
    7.1
  • Minority Report (2002)

    Raportul special

    Filmul, bazat pe o nuvela de Philip K. Dick, ne prezinta o societate in care criminalii sunt judecati inainte sa comita crimele

    Regia: Steven Spielberg
    93 2
    7.6
  • Red Dragon (2002)

    Dragonul Roșu

    Edward Norton este ex-agentul FBI Will Graham, un investigator expert care a parasit FBI dupa ce a fost pe punctul sa-si piarda viata pentru a-l captura pe Hannibal Lecter - interpretat desigur de Anthony Hopkins.

    Regia: Brett Ratner
    59 1
    7.2
  • Spider-Man (2002)

    Omul-Păianjen

    Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

    Regia: Sam Raimi
    66 0
    7.4
  • We Were Soldiers (2002)

    Am fost soldați

    În 1965 a avut loc prima bătălie dintre americani și vietnamezi. 400 de soldați americani au pătruns pe teritoriul vietnamez și s-au trezit înconjurati. În fața acestei situații s-au regăsit și Harold Moore, comandant, și reporterul Galloway.

    Regia: Randall Wallace
    59 3
    7.2