Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1936 din 2942

  • Blade II (2002)

    Blade, jumatate om, jumatate vampir, caută răzbunarea pentru blestemul cu care s-a nascut. Blade trebuie să se alieze cu o echipă de vampiri pentru a lupta cu o nouă specie de super-vampiri care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor specii.

    Regia: Guillermo del Toro
    82 3
    6.7
  • Ghost Ship (2002)

    Vaporul fantomă

    Un echipaj de mercenari pleaca in cautarea unui vas abandonat. Ceea ce descopera insa, in largul marii Bering depaseste cu mult imaginatia echipajului: un vas abandonat din anul 1963. Aici descopera o comoara cu un secret ucigator.

    Regia: Steve Beck
    31 2
    5.6
  • 40 Days and 40 Nights (2002)

    40 de zile și 40 de nopți

    Un tanar se desparte de prietena lui, si deprimat, jura ca 40 de zile nu va mai face sex cu nimeni. Dar in ultima zi, fosta prietena incearca sa-l faca sa-si incalce juramantul

    Regia: Michael Lehmann
    17 2
    5.6
  • City of God (2002)

    Orașul zeilor

    Buscapé este un băiat ca oricare altul din Rio. El are 11 ani și trăiește în cartierul mărginaș Cidade de Deus (“Orașul Zeilor”). Timid și plăpând, el nu se amestecă în viața de cartier, mulțumindu-se să stea pe margine și să observe puștanii...

    Regia: Fernando Meirelles, Kátia Lund
    40 6
    8.6
  • The Count of Monte Cristo (2002)

    Contele de Monte Cristo

    Tanarul Edmond este condamnat la inchisoare pe viata de asa-zisii lui prieteni, pe insula Chateau d'If, o fortareata de maxima securitate. Aici il intalneste pe Abele, care ii spune de o comoara ascunsa pe o insula a carei locatie doar el o cunoaste.

    Regia: Kevin Reynolds
    65 6
    7.7
  • Equilibrium (2002)

    Echilibrul

    Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea.

    Regia: Kurt Wimmer
    75 2
    7.3
  • Road to Perdition (2002)

    Drumul spre pierzanie

    Dupa ce sotia si fiul sau sunt omorati, Michael Sullivan, un asasin platit hotaraste sa se razbune. Impreuna cu celalalt fiu ramas in viata, porneste pe urmele fostului sef si al fiului acestuia, vinovati de odioasa crima asupra familiei lui Michael.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    60 3
    7.7
  • Home Alone 4 (2002)

    Singur acasă 4

    Mike Weinberg, copia fidela a lui Macaulay Culkin, ii paseste acestuia pe urme in rolul lui Kevin McAllister, nazdravanul pusti plin de resurse, in acest sequel facut pentru televiziune al imens de popularei trilogii “Home Alone”.

    26 3
    2.5
  • Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

    Războiul stelelor - Episodul II: Atacul clonelor

    Obi-Wan si Anakin Skywalker descopera ca atentatul esuat la viata Reginei Amidala a fost doar o diversiune. Intre timp, Lord-ul Sith pune la cale un razboi intre fortele binelui si raului care spera ca ii vor aduce in cele din urma controlul galaxiei

    Regia: George Lucas
    154 6
    6.6
  • Boat Trip (2002)

    Călătoria cu barca

    Nădăjduind că o va uita pe fosta sa dragoste și va găsi pe altcineva, Jerry se îmbarcă alături de prietenul lui, Nick, într-o croazieră. Din păcate, cei doi ajung într-o croazieră pentru homosexuali și în final nu știu cum să scape de pe vapor.

    Regia: Mort Nathan
    16 1
    4.9
  • Resident Evil (2002)

    Resident Evil: Experiment fatal

    Alice și Rain sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în "stup" - un uriaș laborator genetic. În laboratorul, care aparține unei puternice organizații cunoscută sub numele de Umbrella, un virus mortal a scăpat de sub control.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    67 2
    6.6
  • The Transporter (2002)

    Transportorul

    Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

    Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
    91 2
    6.8
  • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

    Harry Potter și Camera Secretelor

    Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

    Regia: Chris Columbus
    139 3
    7.4
  • Catch Me If You Can (2002)

    Prinde-mă, dacă poți

    Filmul se bazeaza pe o biografie reală a lui Frank Abagnale junior, un tânăr care s-a dat drept doctor, avocat și copilot la o linie aeriană importantă fără să fi absolvit măcar liceul.

    Regia: Steven Spielberg
    76 0
    8.1
  • 8 Mile (2002)

    Oricine am fi, suntem marginiti de granite... reale, sau imaginare. Multi accepta sa traiasca intre aceste granite. Altii sunt fortati sa o faca. Dar unii simt nevoia sa evadeze, chiar daca ceea ce se afla dincolo este si infricosator si necunoscut.

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    41 3
    7.2