Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1961 din 2939

  • Vizontele (2001)

    În 1974, într-o localitate rurală din Anatolia apare primul televizor, un eveniment întâmpinat cu emoție și mare agitație de către locuitori.

    Regia: Yılmaz Erdoğan, Ömer Faruk Sorak
    1 0
    8.0
  • Out Kold (2001)

    Regia: Detdrich McClure
    0 0
    3.7
  • Regia: Raymond Feddema, Peter Tetteroo
    0 0
    7.6
  • Elvira's Haunted Hills (2001)

    Elvira și soția contelui

    Regia: Sam Irvin
    2 0
    5.6
  • Time Lapse (2001)

    Condamnat la uitare

    Clayton Pierce (William McNamara), un spion american, primeste sarcina de a participa, sub acoperire, la o tranzactie de droguri care are loc intre o grupare ruseasca si una irakiana. Dar in timp ce afacerea se afla in desfasurare, Pierce...

    Regia: David Worth
    0 0
    4.1
  • Head Over Heels (2001)

    Îndrăgostiți lulea

    O fata obisnuita ar fi intimidata sa imparta un apartament cu patru top modele, dar Amanda traieste pentru arta si e obisnuita sa fie inconjurata de diverse idealuri de frumusete, pentru ca meseria ei este sa restaureze opere de arta pentru MOMA.

    Regia: Mark Waters
    3 0
    5.4
  • The Devil's Backbone (2001)

    Spectrul răzbunării

    Ce este o stafie? O emotie, un moment de spaima teribila condamnat sa se repete la nesfarsit? O clipa de durere poate? Un mort pe care se intampla sa il vezi viu. Un sentiment suspendat in timp... ca o fotografie neclara... ca o insecta prinsa in...

    Regia: Guillermo del Toro
    10 2
    7.4
  • O femeie vampir senzuala urmeaza o cale neobisnuita pentru a-si recapata conditia umana. In 1966, Scarlet Brooks era o cantareata frumoasa si talentata, cu o cariera in ascensiune. Atunci femeia a intalnit cu barbat misterios care isi spunea...

    Regia: Donald F. Glut
    0 0
    3.6
  • Crossing Jordan (2001)

    Jordan

    Serial ai carui protagonisti sunt medici legisti, politisti, procurori. Medicul legist din Boston Jordan Cavanaugh se confrunta cu un caz extrem de personal: stabilirea identitatii persoanei care i-a omorât mama.

    Scenariul: Tim Kring
    0 0
    7.0
  • In the Mood for Love (2001)

    O iubire imposibilă

    Hong Kong, 1962. Un tânăr redactor şef la un ziar local, Chow (Tony Leung) şi soţia sa se mută în locuinţă nouă. Astfel face cunostinţă cu Li-Zhen (Maggie Cheung), o tânără femeie foarte frumoasă, care tocmai se mutase şi ea împreună cu soţul.

    Regia: Wong Kar-wai
    18 3
    8.1
  • Monkeybone (2001)

    Norocul pare să-i surâdă lui Stu când personajul creat de el, un maimuțoi obraznic pe nume Monkeybone, e pe cale să devină vedetă de televizune. Dar în noaptea în care vrea să o ceară de soție pe frumoasa Julie, Stu are un accident și întră în comă.

    Regia: Henry Selick
    6 0
    4.8
  • Regia: Carole Ducharme, Claudia Molina
    0 0
  • Fiul unui satanist inchis pentru uciderea mai multor copii incearca sa-si razbune tatal varsandu-si furia pe cei care l-au bagat la ospiciu. In acelasi timp, un inspector orbit si el de razbunare, ce nu-si doreste altceva decat sa-l omoare pe...

    Regia: Alex Chandon
    1 1
    4.2
  • Scooby-Doo and the Cyber Chase (2001)

    Scooby-Doo și Vânătoarea de Viruși

    Gasca va trai cea mai electrizanta aventura, atunci cand se va trezi prinsa in actiunea unu joc video! Scooby-Doo si prietenii sai vor fi transportati accidental in actiunea unui joc video bazat chiar pe aventurile echipei Mystery Inc.

    Regia: Jim Stenstrum
    6 0
    7.0