Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1978 din 2948

  • Knockaround Guys (2001)

    Patru băieți și o geantă

    Cei patru fii ai unui sef mafiot din Brooklyn formeaza o echipa pentru a preda o geanta cu bani unui serif corupt din Montana. Dar lucrurile nu merg cum si-au inchipuit ei, dar nici cum si-a inchipuit seriful....

    Regia: David Levien, Brian Koppelman
    8 0
    6.1
  • Bridget Jones's Diary (2001)

    Jurnalul lui Bridget Jones

    "BRIDGET JONES'S DIARY" a aparut in 1995 ca o rubrica in ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, in cautarea dragostei.

    Regia: Sharon Maguire
    35 1
    6.8
  • Kiss of the Dragon (2001)

    Sărutul dragonului

    Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. El are misiunea de a urmari un înalt demnitar chinez, suspectat de coruptie si de a-l prinde în flagrant delict. Însă demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

    Regia: Chris Nahon
    57 1
    6.6
  • Swordfish (2001)

    Cod de acces: Peștele spadă

    Gabriel (John Travolta), un spion carismatic si periculos, are nevoie de un superhacker. Dacă reuseste să-l găsească, miliarde în fonduri guvernamentale ilegale asteaptă să fie luate în primire.

    Regia: Dominic Sena
    43 1
    6.5
  • Brotherhood of the Wolf (2001)

    Pactul lupilor

    Cei mai buni oameni ai regelui au misiunea de a dezleaga misterul bestiei. Doi oameni care se pregătesc să înfrunte tenebrele și teroarea. Fiind cei mai buni, vor apela la cei mai buni ca să vâneze bestia

    Regia: Christophe Gans
    44 6
    7.0
  • The Others (2001)

    Ceilalți

    MAI DEVREME SAU MAI TARZIU TE VOR GASI. O femeie care locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai intr-o casa intunecata, incepe sa fie convinsa din ce in ce mai mult ca locuinta ei este bantuita...

    Regia: Alejandro Amenábar
    40 5
    7.6
  • K-PAX (2001)

    Filmul reda povestea unui misterios pacient (Kevin Spacey) internat intr-un spital de boli mintale, care pretinde a fi de pe o planeta indepartata numita K-PAX.

    Regia: Iain Softley
    39 1
    7.4
  • Legally Blonde (2001)

    Blonda de la drept

    Elle hotãrãste sã îi demonstreze lui Waren cã poate fi asa cum o doreste el. Cu alte cuvinte, cã este în stare sã urmeze Dreptul la Harvard, ca el. Elle e admisã, dar constatã cã sarmul si poseta roz Prada nu sunt suficiente pentru a se afirma aici

    Regia: Robert Luketic
    17 1
    6.5
  • În prologul pentru „Star Trek”, cpt. Archer și echipajul explorează spațiul și, întâlnind noi specii extraterestre, descoperă tehnologii de perfecționare a rasei umane.

    Scenariul: Rick Berman, Brannon Braga
    32 1
    7.5
  • Thir13en Ghosts (2001)

    Casa celor 13 fantome

    Atunci cand milionarul Cyrus Kriticos moare, el lasa mostenire averea sa nepotului acestuia, Arthur si familiei lui. Ceea ce nu stie Arthur, este ca in casa realizata in intregime din sticla salasluiesc fantome malefice.

    Regia: Steve Beck
    12 2
    5.6
  • Scrubs (2001)

    Stagiarii

    În lumea ireală a spitalului Sacred Heat, stagiarul John “J.D.” Dorina descoperă ce înseamnă cu adevărat medicina, prietenia şi viaţa în general.

    Scenariul: Bill Lawrence
    18 0
    8.4
  • Smallville (2001)

    În octombrie 1989, o ploaie de meteoriți lovește Pământul și distruge aproape în totalitate orașul Smallville. Această întâmplare le aduce lui Johnathan și Marthei ceea ce și-au dorit dintotdeauna: un fiu (Clark). Băiatul are o viață pe care și-o...

    Scenariul: Alfred Gough, Miles Millar
    62 0
    7.5
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • A.I. Artificial Intelligence (2001)

    Inteligența artificială

    Este o perioada in care resursele minerale sunt limitate si tehnologia avanseaza cu o viteza astronomica. O perioada cand viata iti este monitorizata. Alimentele sunt create sintetic, iar persoana care te serveste nu este om; este un robot.

    Regia: Steven Spielberg
    52 4
    7.2
  • Jeepers Creepers (2001)

    Tenebre

    Un frate și o soră care se îndreaptă spre casă printr-o zonă rurală izolată întâlnesc o creatură care se hraneste cu oameni, si care se află în plină desfășurare ritualică.

    Regia: Victor Salva
    32 4
    6.2