Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1979 din 2948

  • Not Another Teen Movie (2001)

    Încă un film despre adolescenți?!

    O parodie la adresa tuturor filmelor cu adolescenţi făcute până acum. Personaje pe care le-aţi îndrăgit din "American Pie" sau "10 things I Hate About You" sunt "luate la mişto" în acestă parodie care nu iartă nimic!

    Regia: Joel Gallen
    34 4
    5.8
  • Rat Race (2001)

    Cursa șobolanilor

    ohn Cleese este un excentric patron de cazino care pune la cale un concurs trasnit: noua oameni se angajeaza intr-o cursa nebuna care are ca scop recuperarea a doua milioane de dolari intr-un depozit din New Mexico.

    Regia: Jerry Zucker
    40 2
    6.5
  • Vanilla Sky (2001)

    Cerul de vanilie

    Chipeș, bogat și carismatic, tânărul David are cam tot ce vrea, dar totuși i se pare că îi lipsește ceva. Într-o noapte, David o întâlnește pe fata visurilor sale, dar o pierde datorită unei mici greșeli.

    Regia: Cameron Crowe
    46 9
    6.9
  • Planet of the Apes (2001)

    Planeta maimuțelor

    Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

    Regia: Tim Burton
    58 0
    5.7
  • Donnie Darko (2001)

    Donnie întunecatul

    În timpul prezidențialelor din '88, adolescentul Donnie, somnambul fiind, iese într-o noapte din casă și întâlnește un iepure cu o înfățișare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârși în 28 de zile, 6 ore, 42 minute și 12 secunde.

    Regia: Richard Kelly
    29 3
    8.0
  • Rush Hour 2 (2001)

    Ora de vârf 2

    Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    6.7
  • Original Sin (2001)

    Păcat originar

    Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness, Michael Cristofer arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.

    Regia: Michael Cristofer
    44 0
    6.0
  • Lara Croft: Tomb Raider (2001)

    Lara Croft: Prădătoarea de morminte

    Calatoriile in locuri misterioase si periculoase, invatarea mai multor limbi straine si vizitarea unor asezari arheologice sunt perfecte pentru o mostenitoare bogata si rasfatata si un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice.

    Regia: Simon West
    82 2
    5.8
  • Amélie (2001)

    Faceți cunoștință: ea este Amelie. Amelie nu a fost o fetiță ca oricare alta. Mama - nevricoasă și permanent stresată; tatăl - medic, nu o atingea decât când îi făcea controlul medical lunar. Amelie a avut un singur prieten - un peștișor...

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    32 6
    8.3
  • Blow (2001)

    Visul alb

    Filmul reda povestea lui George Jung, omul, care a creat piata neagra a cocainei in America anilor '70.

    Regia: Ted Demme
    22 0
    7.5
  • Serendipity (2001)

    Providențialitatea

    John Cusack și Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influența destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

    Regia: Peter Chelsom
    44 2
    6.8
  • Hannibal (2001)

    Hannibal continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați

    Regia: Ridley Scott
    55 1
    6.8
  • Pearl Harbor (2001)

    Într-o dimineață liniștită de duminică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat SUA în plin război, schimbând cursul istoriei.

    Regia: Michael Bay
    Oscar-uri:
    117 3
    6.2
  • The Mummy Returns (2001)

    Mumia se întoarce

    Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului.

    Regia: Stephen Sommers
    76 1
    6.4
  • Training Day (2001)

    Zi de instrucție

    În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

    Regia: Antoine Fuqua
    Oscar-uri:
    66 4
    7.7