Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1999 din 2939

  • Screwed (2000)

    Țeparii

    Dupa ce au lucrat impreuna cu succes ca scenaristi, Scott Alexander si Larry Karaszewski (Ed Wood, Scandalul Larry Flint si Omul din Luna) si-au ales ca debut regizoral o comedie trasnita, care nu are de-a face cu biografia nici unui personaj...

    Regia: Scott Alexander, Larry Karaszewski
    0 1
    5.6
  • Before Night Falls (2000)

    Viața și epoca lui Reinaldo Arenas

    Filmul pune in contrast copilaria scriitorului, perioada in care a suferit foamea crunta, dar in care s-a bucurat de libertate deplina, si viata de adult, zbuciumata si tensionata din cauza scrierilor sale si, mai ales, a orientarilor sale sexuale.

    Regia: Julian Schnabel
    7 2
    7.1
  • Space Cowboys (2000)

    Văcari spațiali

    In acest film Clint Eastwood joaca rolul lui Frank Corvin, conducatorul unei echipe de piloti de incercare si oameni de stiinta care fusesera dati deoparte cand NASA a preluat operatiunile spatiale.

    Regia: Clint Eastwood
    24 0
    6.5
  • Fantasia 2000 (2000)

    Fantezia 2000

    Regia: James Algar, Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi
    3 1
    7.1
  • The Watcher (2000)

    Privitorul

    Agentul FBI Joel Campbell (James Spader) a hotarat sa puna punct. Traumatizat, practic

    Regia: Joe Charbanic
    15 2
    5.3
  • Shaft (2000)

    Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este inca o noapte petrecuta in cartierele rau famate din New York, in compania criminalilor care-l doresc mort. Cand o lichea, un pusti(Christian Bale), ucide un tanar de culoare, Shaft intervine.

    Regia: John Singleton
    30 0
    6.0
  • Proof of Life (2000)

    Semn de viață

    Peter, inginer aflat în America Latină, e răpit pentru o răscumpărare de 3 milioane de dolari. Abandonată de angajatorul soțului ei și de compania de asigurări, soția lui refuză să renunțe la viața lui. Își asumă sarcina de a-l aduce înapoi acasă.

    Regia: Taylor Hackford
    24 0
    6.3
  • Keeping the Faith (2000)

    Preotul, rabinul și fata

    Buni prieteni înca din copilarie, Jake si Brian sunt doi burlaci tineri, aratosi si plini de succes. Când Anna, prietena lor din adolescenta, acum o frumoasa femeie de afaceri, se reîntoarce în oras, ea reintra navalnic în vietile si inimile lor.

    Regia: Edward Norton
    13 0
    6.4
  • The Gift (2000)

    Darul

    Poveștile unei comunități pline de personaje curioase și colorate, a unei femei bântuite de viziuni clarvăzătoare și a unei frumoase libertine, dispărută în mod misterios, se intersectează în micul oraș Brixton, din Georgia, un târg provincial...

    Regia: Sam Raimi
    20 1
    6.7
  • Boys and Girls (2000)

    Băieți și fete

    Jennifer si Ryan se stiu de mici si sunt studenti la aceasi facultate. Ea e spirituala, el e constiincios. Se plimba impreuna, se consoleaza reciproc. Cand Jennifer se pregateste sa plece dupa absolvire, cei doi petrec o noapte impreuna.

    Regia: Robert Iscove
    9 0
    5.4
  • Regia: Kieron J. Walsh
    0 0
    7.4
  • Bless the Child (2000)

    Fie copilul binecuvântat

    Presimtirile rele si ideile despre lupta dintre bine si rău nu-si au locul în universul practic si bine organizat al lui Maggie O’Connor (Kim Basinger). Viata ei se concentrează asupra slujbei de asistentă medicală la un mare spital din New York –...

    Regia: Chuck Russell
    2 1
    5.1
  • The Tigger Movie (2000)

    Filmul artistic Tigrișor

    "The Hundred Acre Wood" (Pădurea de 100 de acri) este din nou platoul de filmare unde revin desenele animate ale lui Walt Disney, desene încântătoare și amuzante, ca și personajele mult iubite: singuraticul Tigger și Winnie (Pooh).

    Regia: Jun Falkenstein
    1 0
    6.3
  • 2001: A Space Travesty (2000)

    Clona spațială

    US Marshall Service nu ezită să-și trimită pe Lună cel mai bun om pentru a investiga cazul secolului: președintele SUA a fost răpit și e ținut ostatic într-o bază militară secretă numită Vegan, iar pe Pământ, în funcția lui s-a instalat o clonă.

    Regia: Allan A. Goldstein
    15 0
    3.5
  • Dracula 2000 (2000)

    O echipă de hoți foarte bine dotați tehnic, pătrunde într-o încăpere de maximă securitate, sperând să fure opere de artă de o valoare inestimabilă. Spre marea lor uimire, încăperea ascunde o criptă bine protejată...

    Regia: Patrick Lussier
    14 1
    4.9