Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2001 din 2939

  • Up at the Villa (2000)

    Vila din Florenta

    In decorul fastuos al Florentei de la sfarsitul anilor '30, Mary, o vaduva englezoaica saraca, pe cale sa accepte casatoria cu un bogatas in varsta, intalneste doi barbati care ii vor schimba destinul.

    Regia: Philip Haas
    2 2
    6.0
  • Regia: William Hanna, Joseph Barbera
    0 0
    7.8
  • Under Suspicion (2000)

    Sub suspiciune

    Este ajunul Anului Nou pe o mica insula din Caraibe si inspectorul sef al insulei (Morgan Freeman) interogheaza un avocat de vaza (Gene Hackman), care a descoperit cadavrul uneia dintre victimele unei lungi serii de violuri si crime brutale.

    Regia: Stephen Hopkins
    43 9
    6.4
  • Frequency (2000)

    Frecvența vieții

    John Sullivan, ofiţer de poliţie, a fost profund marcat de dispariţia tragică a tatălui său pe când încerca să salveze o persoană dintr-un incendiu devastator. John şi-a dorit întotdeauna să fi putut face ceva pentru a împiedica moartea tatălui

    Regia: Gregory Hoblit
    38 1
    7.4
  • Mission to Mars (2000)

    Misiunea către Marte

    Pusi pe jar de mesajul primit de la echipa de pe Marte, cei de la NASA pregătesc în grabă o misiune de salvare care să meargă la fata locului pentru investigatii si care să-i aducă înapoi pe eventualii supravietuitori.

    Regia: Brian De Palma
    26 1
    5.7
  • Dungeons & Dragons (2000)

    Răzbunarea dragonilor

    Varianta cinematografica a jocului cu acelasi nume. Magii conduc taramul Izmer, iar dintre ei cel mai insetat de putere e Profion, care planuieste sa ia tronul tinerei Savina si sa intre in posesia sceptrului sub a carui vraja stau Dragonii de Aur.

    Regia: Courtney Solomon
    20 1
    3.6
  • Un grup de fani entuziasti ai mitului Vrăjitorii din Pădurea Blair merg in Burkittsville pentru a filma si dezvălui o dată pentru totdeauna adevărul.

    Regia: Joe Berlinger
    3 2
    4.0
  • Get Carter (2000)

    Recuperatorul

    Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

    Regia: Stephen T. Kay
    27 3
    5.1
  • Loser (2000)

    Fraierul

    Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

    Regia: Amy Heckerling
    4 1
    5.3
  • The Original Kings of Comedy (2000)

    Regii comediei

    Regii comediei este o selectie dintr-un turneu sustinut intre 1997 si 1999 de patru comici afro-americani foarte populari peste ocean, mai ales ca fiecare dintre ei are propriul sitcom de succes. Este vorba de Steve Harvey, Cedric, D.L. Hughley si...

    Regia: Spike Lee
    5 0
    6.8
  • Mohabbatein (2000)

    Dragoste și teroare

    În India, aventurile amoroase sunt interzise, la fel și gesturile de afecțiune în public. Directorul unui colegiu, Narayan, crede cu tărie în aceste principii și este hotărât să le respecte oricare ar fi consecințele. Nu cu mult timp în urmă,...

    Regia: Aditya Chopra
    3 1
    7.0
  • Dune (2000)

    In mileniul al XI-lea Shaddam IV, liderul Imperiului Galactic, ii confera competitorului sau, Printul Leto, controlul asupra planetei desert Dune, cunoscuta sub numele Arrakis. Baronul Harkonnen, sub a carui dominatie se afla planeta, nu renunta...

    52 3
    6.9
  • Red Planet (2000)

    Planeta roșie

    Anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei MArte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul "Mars Terraforming Project"

    Regia: Antony Hoffman
    21 1
    5.7
  • Reindeer Games (2000)

    Jocurile renilor

    Rudy și Nick sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă.

    Regia: John Frankenheimer
    34 1
    5.8
  • The Million Dollar Hotel (2000)

    Hotelul de 1 milion de dolari

    Plasat in 2001, filmul este o drama tragi-comica, a carui actiune se desfasoara intr-un hotel din Los Angeles, in care sunt gazduiti oameni bolnavi mental si fizic, prea saraci pentru a isi permite asigurare medicala.

    Regia: Wim Wenders
    13 4
    5.7