Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2003 din 2939

  • Little Nicky (2000)

    Copiii Iadului

    Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

    Regia: Steven Brill
    6 1
    5.3
  • Shanghai Noon (2000)

    Shanghai la amiază

    Vestul Salbatic se intalneste cu Extremul Orient intr-o confruntare pentru onoare, demnitate imperiala si o lada cu bani, cand Chon Wang vine in America pentru a o salva pe frumoasa printesa Pei Pei (LUCY LIU) rapita din Orasul Interzis.

    Regia: Tom Dey
    61 0
    6.6
  • Love's a Bitch (2000)

    Iubiri și câini

    Într-o noapte ploioasă, în Mexico City, are loc un grav accident de mașină. Consecințele tragice pe care le suportă cei implicați capătă însă un înțeles mult mai profund după ce le aflăm povestea, trădările, alegerile, regretele târzii și...

    Regia: Alejandro González Iñárritu
    15 1
    8.1
  • Malena (2000)

    Malena este cea mai frumoasa femeie din Castelcuto, un satuc din insorita Sicilie. Ea a venit de curand aici, si cum sotul ei este plecat in razboi, orice pas pe care il face prin sat este urmarit cu ochi pofticiosi de barbati si cu invidie de femei.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    70 4
    7.4
  • O Brother, Where Art Thou? (2000)

    Marea hoinăreală

    Reticent la a-si mai petrece timp spargand pietre, Ulysses Everett McGill reuseste sa scape din detentie impreuna cu alti doi colegi. Trio-ul se imbarca in aventura vietii lor, in cautarea libertatii.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    26 3
    7.7
  • Intr-o lume in care eroii sunt adesea intr-un numar foarte mic, povestea lui Erin Brockovich ne aduce aminte de puterea spiritului uman. Pasiunea, tenacitatea si dorinta ei neclintita de a lupta pentru drepturile concetatenilor sai au sfidat sansele

    Regia: Steven Soderbergh
    Oscar-uri:
    44 1
    7.4
  • Vertical Limit (2000)

    Limită verticală

    Un film plin de acțiune, cu o puternică încărcătură emoțională, "Lupta cu înălțimile" prezintă povestea tânărului alpinist Peter Garrett (Chris O'Donnell), care trebuie să ducă la bun sfârșit un efort extraordinar de salvare pe vârful K2

    Regia: Martin Campbell
    19 0
    5.9
  • Survivor (2000)

    Scenariul: Charlie Parsons
    37 0
    7.5
  • Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

    Tigrul pânditor, dragonul ascuns

    Din negura timpului vine o poveste despre curaj, decepție și destin, povestită la încrucișarea vieților a două femei aflate în luptă cu destinele lor.

    Regia: Ang Lee
    Oscar-uri: x 4
    34 3
    7.9
  • U-571 (2000)

    Un agent american afla ca un submarin german e dat disparut. Vasul transporta o masina Enigma. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. SUA trimite un submarin pentru recuperarea masinii.

    Regia: Jonathan Mostow
    Oscar-uri:
    65 1
    6.6
  • Andromeda (2000)

    Noile aventuri ale echipajului de pe „Andromeda”, intr-un univers plin de capcane periculoase.

    Scenariul: Gene Roddenberry, Robert Hewitt Wolfe
    50 2
    6.6
  • The 6th Day (2000)

    Ziua a șasea

    Imaginati-va o lume fara boli incurabile ... o lume in care animalele nu mai sunt amenintate cu disparitia, in care foametea a fost eradicata, iar laboratoarele au stocuri de organe umane clonate ce asteapta sa fie transplantate...

    Regia: Roger Spottiswoode
    44 0
    5.9
  • The Art of War (2000)

    Arta războiului

    Wesley Snipes joaca rolul lui Neil Shaw, un agent secret care lucreaza pentru Secretarul General al Natiunilor Unite. El traieste intr-o lume de minciuna si intrigi, unde nimic nu este ce pare a fi, iar moartea pandeste la fiecare colt

    Regia: Christian Duguay
    36 2
    5.7
  • Chocolat (2000)

    Ciocolată cu dragoste

    Fabula comica despre modul in care degustarea placerilor vietii poate schimba un om, o relatie, un oras. Este o poveste despre ‘razboiul’ izbucnit intr-un orasel datorita pasiunilor si temerilor provocate de infiintarea unei misterioase cofetarii.

    Regia: Lasse Hallström
    30 2
    7.3
  • Bring It On (2000)

    Majoretele

    Un film extrem de amuzant despre lumea majoretelor si strategiilor de "dans" specifice. Un film care ne duce dincolo de dansurile frumoasele majorete si ne arata lumea pe care nu o cunoastem: lumea cheerleading-ului.

    Regia: Peyton Reed
    9 1
    6.1