Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2142 din 2939

  • Moses (1995)

    Biblia: Moise

    Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil.

    3 0
    6.7
  • Something to Talk About (1995)

    Subiect de conversație

    Grace Bichon (Julia Roberts) se ocupa cu succes de afacerea tatalui sau: o ferma de cai. Mare ii este mirarea intr-o zi cand afla ca iubitul ei sot, Eddie (Dennis Quaid) o inseala si nu este nicidecum la prima abatere de acest gen.

    Regia: Lasse Hallström
    9 1
    5.7
  • Pinky and the Brain (1995)

    Pinky si Brain

    Nu exista multe nume celebre de mari cuceritori ai lumii, dar cand auzi nume precum: Attila Hunul si Gingis Han, te apuca frica. Ei sunt acel gen de tipi care ti-ar tabaci fundul intr-o clipita. Pinky si Brain sunt alti doi mari eroi, pregatiti...

    1 0
    7.8
  • 0 0
    8.5
  • Candyman: Farewell to the Flesh (1995)

    Intoarcerea lui Candyman

    Candyman e un om cu o mana care apare atunci cand ii rostesti numele de cinci ori in fata unei oglinzi. Candyman se muta in New Orleans si incepe un lant de crime oribile. De aceasta data urmareste o profesoara al carei tata a fost tot o victima...

    Regia: Bill Condon
    7 2
    5.2
  • Just Cause (1995)

    O cauză dreaptă

    Paul, profesor de drept la Harvard, e contactat de un condamnat la moarte care îl imploră să se ocupe de dosarul crimei de care e acuzat şi să-i demonstreze nevinovăţia. Amstrong descoperă că deţinutul e un tip rafinat, cult, plin de umor.

    Regia: Arne Glimcher
    20 1
    6.4
  • Persuasion (1995)

    5 0
    7.5
  • The City of Lost Children (1995)

    Orașul copiilor pierduți

    Într-o societate bizară și suprarealistă, Krank, un savant nebun, răpește copiii în scopul de a le fura visele și de a-și stopa procesul de îmbătrânire.

    Regia: Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet
    15 2
    7.5
  • In 1939, Elena pleaca la Paris ghidata de vocea scriitoarei din ea. Ceea ce gaseste acolo este vocea femeii din ea.

    Regia: Zalman King
    6 2
    4.7
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6
  • Rumble in the Bronx (1995)

    Bubuială în Bronx

    Sosit la New York pentru a participa la nunta unchiului său, Keong se oferă să aibă grijă de magazinul lui pe perioada lunii de miere. Aici se va confrunta cu bande care creează probleme în cartier, așa ca va rezolva situația în stilul lui personal.

    Regia: Stanley Tong
    36 2
    6.7
  • The American President (1995)

    Președintele american

    Cum se descurcă un bărbat văduv, lider al unei lumi întregi libere, cu multele și importantele obligații față de țară, cu nevoile obișnuite de om și, pe deasupra, și cu încercările zilnice de a cuceri o femeie?

    Regia: Rob Reiner
    24 1
    6.8
  • Mallrats (1995)

    Șobolanii centrului comercial

    Filmul, in regia lui Kevin Smith, este o comedie spumoasa cu si pentru tineri. Situata intr-un mall, pelicula urmareste cateva fire de poveste cu indragostiti, dusmani si prieteni. Brodie si T.S., doi prieteni liceeni obsedati de benzi desenate,...

    Regia: Kevin Smith
    10 1
    7.0
  • Nick of Time (1995)

    Crimă contra-cronometru

    Gene, contabil, ajunge în Gara Centralã din L.A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar. Doi strãini îl despart de fiica lui, paarte dintr-un plan elaborat de a o prinde pe reprezentanta oficialã a guvernului.

    Regia: John Badham
    26 4
    6.3