Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2143 din 2948

  • The Basketball Diaries (1995)

    Jurnalul unui baschetbalist

    Povestea adevarata a lui Jim carrol, povestita chiar de el. Jurnalul personal tinut de acesta in perioada adolescentei, perioada critica pentru orice tanar, in care tentatiile strazii, sexul si, mai ales, drogurile, ii pot strica viata.

    Regia: Scott Kalvert
    14 0
    7.3
  • Regia: Bionca, Bruce Seven
    3 0
    6.8
  • Documentarul prezinta viata civilizatiei Maya precum si obiceiurile acesteia.

    Regia: Barrie Howells, Roberto Rochín
    0 0
    6.4
  • Karan and Arjun (1995)

    Totul pentru răzbunare

    Regia: Rakesh Roshan
    3 1
    6.8
  • Billy Madison (1995)

    Odrasla lui tata

    Billy Madison este plin de bani, are o casa mare, plina de servitori care fac totul numai sa-i fie pe plac, doi baieti loiali, prieteni foarte buni si un tata indulgent care sa-i indrume pasii in viata.

    Regia: Tamra Davis
    12 1
    6.3
  • Before Sunrise (1995)

    Înainte de răsărit

    O studentă franţuzoaică întâlneşte un băiat merican în trenul pe ruta Budapesta - Viena. În Viena coboară amândoi şi ies împreună. Idila lor de 14 ore este foarte impresionantă, doar că la sfârşitul călătoriei, va trebui să se despartă. Sau nu?

    Regia: Richard Linklater
    47 5
    8.1
  • Xích Lô (1995)

    Xich lo

    Regia: Anh Hung Tran
    3 0
    7.2
  • The Flower of My Secret (1995)

    Taina inimii mele

    Leo Macias e o scriitoare de romane sentimentale cu mare success de public, care isi revarsa toate frustrarile legate de mult prea frecventele plecari ale sotului ei-misionar ONU in Bosnia. Ca atare, femeia se hotaraste sa inceapa o viata noua...

    Regia: Pedro Almodóvar
    4 0
    7.0
  • The Star Maker (1995)

    Bărbatul din stele

    Italia anilor de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Operatorul de imagine Joe Moretti calatoreste de-a lungul Siciliei, facand teste de imagine cu aparatul de filmat. Adesea el profita de naivitatatea satenilor carora le ia bani pentru filmari....

    Regia: Giuseppe Tornatore
    3 1
    7.4
  • Balto (1995)

    Amblin Entertainment prezintă fantastica aventură a celui mai curajos câine al tuturor timpurilor! Inspirată dintr-o poveste reală, Balto vă va mişca sufletul. Jumătate husky şi jumătate lup, Balto nu-şi găseşte locul în lume

    Regia: Simon Wells
    15 1
    7.1
  • The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain (1995)

    Englezul care a urcat o colină, dar a coborât un munte

    Primul război mondial. Reginald şi George sosesc în Wales pentru a supraveghea masurarea colinei Ffynnon Garw, pe care localnicii o considera singura colina din zona. Pentru că are o inaltime sub standard, localnicii decid sa adauge de la ei.

    Regia: Christopher Monger
    7 0
    6.6
  • Joseph (1995)

    Iosif

    O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat, iar apoi ajuns al doilea om ca putere, din lume.

    3 0
    7.6
  • The Darkening (1995)

    Un horror ce aminteste de filme ca "The Uninvited", "The Amityville Horror", asezonat cu tensiune generata de un scenariu bine scris si secvente ce-ti ingheata sangele in vene...

    Regia: William Mesa
    0 0
    3.1
  • Guddu (1995)

    Dragoste cu obstacole

    Vikram Bahadur este un avocat fara credinta in Dumnezeu, dar cu incredere in stiinta. Pe de alta parte, sotia lui este o ortodoxa tipica, a carei opinie este ca, daca esti devotat credintei, Atotputernicul te va ajuta sa-ti rezolvi problemele.

    Regia: Prem Lalwani
    1 0
    4.1
  • French Kiss (1995)

    Sărut franțuzesc

    O americanca descopera Parisul, orasul dragostei, intr-un fel in care nu se astepta. Pentru ca ii este frica sa calatoreasca cu avionul, Kate (Meg Ryan) nu-l poate insoti pe logodnicul ei, Charlie, intr-o calatorie de afaceri la Paris.

    Regia: Lawrence Kasdan
    21 0
    6.6