Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2167 din 2939

  • Black Beauty (1994)

    Frumusețea neagră

    Aventurile minunatului cal negru care a aprins imaginatia a milioane de copii de pe intreaga planeta capata o noua si emotionanta dimensiune. Actiunea filmului este vazuta chiar prin ochii armasarului care se confrunta cu fel si fel de oameni.

    Regia: Caroline Thompson
    8 0
    6.6
  • The Client (1994)

    Clientul

    Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

    Regia: Joel Schumacher
    35 1
    6.7
  • Highlander: The Final Dimension (1994)

    Nemuritorul 3: Vrăjitorul

    De-a lungul timpului, nemuritorii s-au vanat unul pe altul ca sa implineasca profetia, care spune ca doar unul singur trebuie sa ramana in viata...

    Regia: Andrew Morahan
    32 1
    4.4
  • Earth 2 (1994)

    Scenariul: Michael Duggan, Carol Flint, Mark Levin
    9 2
    6.9
  • Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim pa (1994)

    Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim ang

    Regia: Tsui Hark
    4 0
    5.9
  • Clear and Present Danger (1994)

    Singur împotriva președintelui

    Harrison Ford interpretează rolul lui Jack Ryan, un agent CIA întreprinzător în această producție lăudată de critica de film care a doborât toate recordurile box-office și care poartă semnătura producătorilor filmului Patriot Games

    Regia: Phillip Noyce
    43 0
    6.9
  • Beverly Hills Cop III (1994)

    Polițistul din Dealurile Beverly III

    Locul de desfasurare a anchetei il constituie un cunoscut parc de distractii din California, WonderWorld, devenit sediul neobisnuit al unei retele criminale. Printre roller-coasters si alte distractii, actiunea ia intorsaturi comice pline de suspans.

    Regia: John Landis
    37 0
    5.5
  • No Escape (1994)

    Evadare din Absolom

    Anul 2022. Oofiterul de marina Robbins este trimis la inchisoare pentru ca l-a impuscat pe comandantul sau. Cum nu poate respecta regulile de detentie, este trimis in jungla de pe insula Absolom. Aici se infruntă intre ei cei mai turbulenti detinuti.

    Regia: Martin Campbell
    64 1
    6.1
  • Sliver (1994)

    Sliver se mută într-un apartament din Manhattan care are o istorie presarată cu decese ciudate. Curtată de Jack, dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, pentru ca cei doi bărbaţi se poartă din ce în ce mai ciudat.

    Regia: Phillip Noyce
    11 1
    5.1
  • Queen Margot (1994)

    Regina Margot

    In timpul Noptii Sfantului Bartolomeu, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic.

    Regia: Patrice Chéreau
    33 5
    7.4
  • Wyatt Earp (1994)

    Justițiarul Vestului Sălbatic

    Fostul avocat Wyatt Earp, cei doi frați ai săi și prietenul Doc se reunesc în orașul Tombstone, cu speranța de a duce aici o viață liniștită. Dar orășelul începe să fie terorizat de o bandă de răufăcători, condusă de frații Clanton.

    Regia: Lawrence Kasdan
    46 1
    6.7
  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4
  • The Silence of the Hams (1994)

    Tacerea pieilor

    Parodiind celebrul "Tacerea mieilor", povestea se invarte in jurul anchetei conduse de agentul FBI Jo Dee Foster, aflat pe urmele unui fioros ucigas in serie. Dar pentru a-l anihila, Jo are nevoie de ajutorul doctorului Animal Cannibal Pizza...

    Regia: Ezio Greggio
    8 2
    4.6
  • Wolf (1994)

    Lup

    "Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima." -Todd McCarthy - 1994 (Variety)

    Regia: Mike Nichols
    19 0
    6.3