Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2168 din 2939

  • Queen Margot (1994)

    Regina Margot

    In timpul Noptii Sfantului Bartolomeu, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic.

    Regia: Patrice Chéreau
    33 5
    7.4
  • Wyatt Earp (1994)

    Justițiarul Vestului Sălbatic

    Fostul avocat Wyatt Earp, cei doi frați ai săi și prietenul Doc se reunesc în orașul Tombstone, cu speranța de a duce aici o viață liniștită. Dar orășelul începe să fie terorizat de o bandă de răufăcători, condusă de frații Clanton.

    Regia: Lawrence Kasdan
    46 1
    6.7
  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4
  • The Silence of the Hams (1994)

    Tacerea pieilor

    Parodiind celebrul "Tacerea mieilor", povestea se invarte in jurul anchetei conduse de agentul FBI Jo Dee Foster, aflat pe urmele unui fioros ucigas in serie. Dar pentru a-l anihila, Jo are nevoie de ajutorul doctorului Animal Cannibal Pizza...

    Regia: Ezio Greggio
    8 2
    4.6
  • Wolf (1994)

    Lup

    "Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima." -Todd McCarthy - 1994 (Variety)

    Regia: Mike Nichols
    19 0
    6.3
  • The Next Karate Kid (1994)

    Un alt Karate Kid

    In timpul comemorarii soldatilor japonezi cazuti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, maestrul Miyagi se intalneste cu vaduva comandantului sau. Cu aceasta ocazie, el face cunostinta si cu nepoata sa, Julie, o adolescenta rebela de 17 ani.

    Regia: Christopher Cain
    18 0
    4.5
  • Ed Wood (1994)

    O poveste adevărată despre legendarul regizor al unor filme oribile și despre grupul lui ciudat de prieteni. Johnny Depp îl interpretează pe excentricul regizor Ed Wood.

    Regia: Tim Burton
    Oscar-uri:
    16 1
    7.8
  • Clerks (1994)

    Funcționarii

    O zi din viata a doi functionari din New York. Dante este chemat sa lucreze in ziua sa libera si de acolo problemele incep: iubita vrea sa-l paraseasca, prietenul sau Randall il face de ras in fata clientilor, fosta sa iubita se marita etc.

    Regia: Kevin Smith
    6 1
    7.7
  • Baby's Day Out (1994)

    Sunt plecat în oraș

    Ce face un bebeluș de 9 luni când se plictisește? Pleacă la plimbare. Cel puțin asta face Bink. Scapă de sub supravegherea părinților și se târăște în stradă. De acum, pentru el începe o aventură incredibilă, iar pentru părinții lui începe coșmarul.

    Regia: Patrick Read Johnson
    22 0
    6.2
  • Jui kuen II (1994)

    Maestrul bețiv 2

    Wong se întoarce în orașul natal împreună cu tatăl său după o lungă călătorie. Fără să vrea, eroul este prins în lupta dintre străinii veniți să facă comerț cu obiecte de artă și artefacte chinezești și apărătorii tradițiilor vechiului imperiu.

    Regia: Jackie Chan, Lau Kar-leung
    48 2
    7.5
  • Above the Rim (1994)

    Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie și Thomas 'Shep' Sheppard, toți trei legați prin ițe foarte încurcate ce le fac viețile complicate și dramatice. Kyle este un promițător baschetbalist din echipa liceului la care...

    Regia: Jeff Pollack
    6 0
    6.6
  • The Flintstones (1994)

    Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră

    Flinstones si Rubbles sunt doua familii din Epoca de Piatra. Fred si Barney sunt in continuare buni amici, iar cand Barney ii cere ajutorul lui Fred, acesta îi imprumuta lui Barney niste bani, pentru ca el si Betty sa poata adopta un copil.

    Regia: Brian Levant
    21 1
    5.0
  • On Deadly Ground (1994)

    Teren mortal

    Forrest Taft lucreaza ca pompier la compania petroliera prezidata cu agresivitate de controversatul Michael Jennings. El isi risca viata ca sa stinga incendiile izbucnite la diverse sonde sau platforme petroliere si nimeni nu e mai bun ca el.

    Regia: Steven Seagal
    40 2
    4.6
  • Timecop (1994)

    Polițistul timpului

    Filmul urmărește călătoria în timp a polițistului Max Walker (Jean-Claude Van Damme).

    Regia: Peter Hyams
    46 0
    5.9