Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2215 din 2942

  • Juice (1992)

    Patru prieteni sunt la limita de a fi în afara legii, până când vine acel moment când îşi iau inima în dinţi şi o iau de-a dreptul la fugă.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    4 2
    7.0
  • Beethoven (1992)

    Beethoven - un câine puțin prea mare

    O placuta comedie, pentru intreaga familie. Dintr-un magazin cu animale de casa, doi hoti fura victime pentru sadice experimente medicale. Un catelus reuseste sa evadeze din camioneta si se strecoara nebagat in seama pana intr-un cartier periferic.

    Regia: Brian Levant
    17 0
    5.7
  • Forever Young (1992)

    Pururea tânăr

    In urma unui experiment, un pilot de incercare (Mel Gibson) se trezeste peste 50 de ani si constata ca timpul a stat in loc pentru el. Sau poate ca dragostea a stat in loc pentru el...

    Regia: Steve Miner
    38 2
    6.3
  • Far and Away (1992)

    Departe, departe

    Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

    Regia: Ron Howard
    48 0
    6.6
  • Malcolm X (1992)

    Malcolm X, faimosul lider afro-american, al cărui tată, preot, a fost ucis de Ku Klux Klan, devine gangster și ajunge la închisoare. Aici descoperă religia musulmană. Când iese din închisoare, începe să predice învățăturile lui Elijah Muhammad.

    Regia: Spike Lee
    23 1
    7.7
  • My Cousin Vinny (1992)

    Vărul meu Vinny

    Doi tineri aflati in vacanta sunt arestati si acuzati de crima. Disperati, aflati departe de casa, cei doi incearca sa gaseasca o solutie. Pentru a iesi din incurcatura, unul dintre ei apeleaza la un var – Vinny, despre care stie ca este avocat.

    Regia: Jonathan Lynn
    Oscar-uri:
    37 1
    7.6
  • Bitter Moon (1992)

    Lună amară

    Fiona si Nigel Dobson fac o calatorie cu vaporul, din Turcia in India. Pe vas, ei fac cunostinta cu o tanara si fermecatoare femeie si cu sotul ei Oscar, invalid. Pe masura ce se cunosc mai bine, Oscar ii povesteste noului prieten dramatica lui...

    Regia: Roman Polanski
    16 3
    7.2
  • 1492: Conquest of Paradise (1992)

    1492 - Cucerirea Paradisului

    ”Imagini memorabile concepute de Ridley Scott si un film bine jucat de o distributie solida.” - Mick Martin & Marsha Porter - 1998 (Video Movie Guide)

    Regia: Ridley Scott
    24 0
    6.4
  • Under Siege (1992)

    Sechestrați în larg

    La bordul vasului Missouri - cândva cea mai redutabilă navă de război, aflată acum pe ultimul drum către un port din Pacific unde va fi dezafectată - cei câțiva membri ai echipajului trebuie să dejoace un plan diabolic.

    Regia: Andrew Davis
    55 1
    6.5
  • A Few Good Men (1992)

    Câțiva oameni buni

    Daniel Kaffee si JoAnne Galloway sunt avocati ai apararii, ce primesc cazul a doi soldati americani, acuzati de uciderea unui coleg. Investigatia, desi este ingreunata de dificilul colonel Nathan Jessup, scoate la iveala numeroase secrete.

    Regia: Rob Reiner
    61 1
    7.7
  • Lethal Weapon 3 (1992)

    Armă mortală 3

    O noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie dar cei doi intra intr-o noua aventura.

    Regia: Richard Donner
    65 1
    6.7
  • The Bodyguard (1992)

    Garda de corp

    Whitney este un superstar care incepe sa primeasca amenintari. E convinsa sa-si angajeze un bodyguard. Aici intra in actiune Frank, care instituie un regim de securitate in jurul ei. Amenintarea, insa, nu dispare.

    Regia: Mick Jackson
    50 2
    6.4
  • Batman Returns (1992)

    Batman se întoarce

    Batman (Michael Keaton) are de înfruntat de această dată, pe lângă armata de răufăcători a Pinguinului (Danny DeVito), și avansurile unei diabolice femei-pisică (Michelle Pfeiffer), hotărâtă să-l distrugă pe eroul înaripat al orașului Gotham.

    Regia: Tim Burton
    35 1
    7.1
  • Bram Stoker's Dracula (1992)

    Dracula lui Bram Stoker

    Filmul urmărește evoluția chinuită a seducatorului Dracula, care se mută din estul Europei în Londra secolului 19. După veacuri întregi de singurătate, atracția sa față de omenire devine îndrazneață și plină de dorință.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri:
    44 3
    7.4
  • Universal Soldier (1992)

    Soldatul universal

    Luc şi Cott sunt soldaţi în armata americană. Ei sunt ucişi pe front, în timpul războiului din Vietman, însă armata derulează un proiect secret în cadrul căruia sunt incluse şi cadavrele celor doi.

    Regia: Roland Emmerich
    80 1
    6.1