Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2217 din 2948

  • Noises Off... (1992)

    Piesa

    De cele mai multe ori, ce se intampla in culise, desi nu are nici o legatura cu piesa, este mult mai important decat ce se petrece pe scena. Pelicula este inspirata de piesa lui Michael Frayn “West End and Broadway”, insa scenariul lui Peter...

    Regia: Peter Bogdanovich
    5 0
    7.4
  • Citizen Cohn (1992)

    Cetateanul Cohn

    Roy Cohn (James Woods) este unul dintre cele mai intrigante personaje ale istoriei si asta din cauza majorelor contradictii existente intre viata lui publica si cea privata. Cu un tata care si-a cladit o reputatie de judecator respectabil, Roy...

    Regia: Frank Pierson
    1 0
    7.1
  • Four Dragons (1992)

    Regia: Yeh Ching-Hui
    0 0
    5.0
  • Regia: Shimako Satō
    1 0
    5.2
  • In cartierul chinezesc din Los Angeles, cartelul criminal cunoscut drept K.O. coace un plan pentru a-i distruge pe Ron Tayan si cei 108 Dragoni...

    Regia: Harunisa Okamoto
    0 0
    6.6
  • HouseSitter (1992)

    Simte-te ca acasă

    Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

    Regia: Frank Oz
    25 0
    6.2
  • Medicine Man (1992)

    Vraciul din jungla

    Un excentric om de stiinta lucreaza pentru o mare companie farmaceutica, facand cercetari in jungla amazoniana. Compania ii trimite un asistent si un aparat care poate stabili daca medicamentul obtinut de el este leacul impotriva cancerului.

    Regia: John McTiernan
    20 0
    6.0
  • Prelude to a Kiss (1992)

    Preludiu pentru un sărut

    Peter Hoskind (interpretat de Alec Baldwin) se indragosteste nebuneste de o barmanita (Meg Ryan), pe care o si ia de sotie. Pana aici, toate bune si frumoase. Numai ca in toiul petrecerii de nunta apare un batranel care insista sa sarute mireasa.

    Regia: Norman René
    10 2
    5.6
  • The Crying Game (1992)

    Jocul lacrimilor

    O prietenie putin probabila se dezvoltă între Fergus, un voluntar in Armata Republicană Irlandeză, și Jody, un soldat britanic răpit.

    Regia: Neil Jordan
    Oscar-uri:
    8 2
    7.2
  • Lat sau san taam (1992)

    Polițistul tare

    Tequila este un politist care si-a pierdut partenerul intr-un schimb de focuri cu niste traficanti de arme. Pentru a-i opri, Tequila trebuie sa lucreze impreuna cu un politist care lucreaza sub acoperire, numit Tony.

    Regia: John Woo
    10 2
    7.7
  • Supercop (1992)

    Povestea polițienească III: Super-polițistul

    Inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este trimis sub acoperire în China pentru a desființa o rețea de traficanți de droguri. Primește și o mână de ajutor, de la frumoasa directoare a INTERPOL, Jessica Yang (Michelle Yeoh).

    Regia: Stanley Tong
    29 1
    6.9
  • The Muppet Christmas Carol (1992)

    Colinda de Crăciun a măpușilor

    Vicleanul Costăchel își asumă riscul de a fi bătut și apoi arestat pentru a crea un scandal care să-l impună în atenția conducerii politice a statului, obiectiv pe care îl realizează în final.

    Regia: Brian Henson
    13 0
    7.8
  • FernGully: The Last Rainforest (1992)

    FernGully - Ultima padure tropicala

    Magia si aventura salasluiesc in FernGully, o padure tropicala spectaculoasa unde un liliac pe nume Batty al carui radar nu mai functioneaza se alatura Crystei, lui Pips si baietilor Beetle pentru a salva lumea lor fantastica din calea...

    Regia: Bill Kroyer
    9 0
    6.5