Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2310 din 2939

  • The Sicilian (1987)

    Sicilianul

    Salvatore Guiliano - Nu era nici mafiot și nu era nici comunist. A fost cel mai celebru bandit pe care l-a avut Sicilia. A furat și de la guvern și de la Biserică și a sfidat și mafia dând celor săraci mai mult decât ar fi putut avea ei, fiind...

    Regia: Michael Cimino
    13 4
    5.4
  • Braindead (1987)

    Regia: Jon Moritsugu
    0 0
    6.6
  • Bad Taste (1987)

    Populația unui orășel dispare și este înlocuită de extratereștri care aleargă după carne umană pentru lanțul de fast-food-uri intergalactic.

    Regia: Peter Jackson
    5 1
    6.5
  • Radio Days (1987)

    Zilele radioului

    O trimitere plina de nostalgie la epoca de aur a radioului, dar si o evocare – cu tenta autobiografica – a vietii unei familii evreiesti din Brooklyn-ul anilor 1940.

    Regia: Woody Allen
    6 0
    7.4
  • Steel Dawn (1987)

    Dimineți de oțel

    Intr-o lume post-apocaliptica, unde omenia pare sa fi disparut cu desavarsire, un razboinic ratacitor sare in ajutorul unei comunitati haituite de o banda de criminali fara de capatai.

    Regia: Lance Hool
    19 0
    5.1
  • O legenda ce isi dezvaluie trecutul misterios...

    Regia: Bob Ballard, Graham Hurley, Nicolas Noxon
    0 0
    7.4
  • The Fourth Protocol (1987)

    Al patrulea protocol

    Intre SUA, Marea Britanie si URSS se incheie o intelegere secreta privind interzicerea traficului de armament nuclear pe teritoriile respective. Sovieticii incearca sa dea o lovitura NATO, inscenand in Anglia un accident nuclear, cu incriminarea...

    Regia: John Mackenzie
    31 3
    6.5
  • Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1987)

    Allan Quatermain si misterul orasului de aur

    Insotit de fermecatoarea sa logodnica, de un batran razboinic si de un autoproclamat clarvazator, Quatermain se va aventura pe un drum plin de pericole pentru a descoperi Orasul Pierdut si pentru a-i invinge pe conducatorii sai malefici.

    Regia: Gary Nelson
    23 2
    4.5
  • Dracula este real si planuieste sa stapaneasca lumea si de aceea cauta alti monstrii legendari pentru a-l ajuta. Un grup de copii afla planul si se pregatesc pentru a-i confrunta.

    Regia: Fred Dekker
    4 0
    6.9
  • Sfarsitul secolului 19. O barca plina cu emigranti suedezi ajunge pe insula daneza Bornholm. Pe ea se afla si Lasse si fiul sau Pelle, care au venit in Danemarca sa gaseasca de munca.

    Regia: Bille August
    Oscar-uri:
    8 0
    7.8
  • *batteries not included (1987)

    Prieteni de departe

    Filmul spune povestea unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri care vor sa-i ajute.

    Regia: Matthew Robbins
    7 1
    6.6
  • Someone to Watch Over Me (1987)

    Cineva care să mă apere

    Claire Gregory asista acidental la comiterea unei crime. Din nefericire reuseste sa parasesca locul faptei, insa este sub permanenta supraveghere a politistului new york-ez Mike Keegan. Care, însă, se indragosteste de Claire.

    Regia: Ridley Scott
    11 0
    6.1
  • Harry and the Hendersons (1987)

    Uriasul Harry

    Intorcandu-se de la vanatoare, membrii familiei Henderson au un mic accident pe sosea: masina se izbeste de ceva, iar spaima lor este aceea ca au ranit o persoana. Surpriza cea mare este insa sa descopere ca victima accidentului este o gorila uriasa

    Regia: William Dear
    Oscar-uri:
    5 0
    6.1
  • Scooby-Doo Meets the Boo Brothers (1987)

    Scooby-Doo îi întâlnește pe frații Boo

    Un unchi de-al lui Shaggy a murit și îl lasă pe el moștenitor iar acesta, împreună cu Scooby-Doo și Scrappy-Doo, se duce să-și revendice moștenirea. Ajung cu greu la locuința răposatului, fiind amenințați de un călăreț fără cap. Intrând în casă și...

    Regia: Ray Patterson, Paul Sommer, Carl Urbano
    3 1
    6.9
  • Prince of Darkness (1987)

    Prințul întunericului

    Un secret sinistru este ascuns într-o pivniță a unei biserici abandonate din Los Angeles. Odată cu moartea unui preot dintr-o sectă misterioasă, un alt preot deschide ușa pivniței și descoperă o cuvă conținând un lichid verde. Preotul contactează...

    Regia: John Carpenter
    8 0
    6.7