Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2313 din 2939

  • The Running Man (1987)

    Justiția viitorului

    Actiunea se petrece in societatea totalitara a Statelor Unite din anul 2017. In acest nou regim, criminalii au o alternativa pentru a scapa de inchisoare: sa participe la The Running Man, o emisiune in care trebuie sa scape cu viata.

    Regia: Paul Michael Glaser
    62 4
    6.6
  • The Living Daylights (1987)

    Cortina de fier

    Bond se gaseste in situatia de a-l ajuta pe un general rus sa evadeze din Cortina de Fier. Cand generalul e prins, Bond decide sa descopere de ce Kara, o violoncelista, ar vrea sa-si ucida binefacatorul.

    Regia: John Glen
    39 1
    6.7
  • Superman IV: The Quest for Peace (1987)

    Superman IV : Lupta pentru pace

    Cristopher Reeve imbraca pentru a patra oara pelerina de erou si se avanta intr-o noua lupta provocatoare: dezarmarea nucleara. Pentru a-i ajuta pe traficantii de arme nucleare, Lex Luthor (Gene Hackman) se foloseste de Omul Nuclear (Mark Pillow),...

    Regia: Sidney J. Furie
    32 1
    3.7
  • Angel Heart (1987)

    Inimă de înger

    Harry Angel este detectiv particular si are un nou caz: trebuie sa-l gaseasca pe Johnny Favourite, un sef de orchestra. Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple, Johnny nu vrea sa fie gasit. Investigatiile il duc intr-o lume a fortelor oculte si...

    Regia: Alan Parker
    43 2
    7.2
  • Wall Street (1987)

    Strada Zidului

    Lansat chiar inainte de criza de pe piata de capital din octombrie 1987, povestea din "Wall Street" se invarte in jurul unui vestit broker, Gordon Gekko, care este idolatrizat de tanarul sau coleg de breasla, Bud Fox, dornic de afirmare.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri:
    24 0
    7.3
  • A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

    Coșmar pe strada Ulmilor: Războinicii din vis

    Nancy Thompson este acum adult si, mai mult, psihiatru specializat in terapia viselor. Ea se intalneste cu un grup de copii care au fost vizitati in cosmarurile lor de Freddy Krueger, acelasi demon care i-a bantuit visele in copilarie.

    Regia: Chuck Russell
    17 0
    6.6
  • Spaceballs (1987)

    Bătălia Stelelor

    O comedie in stilul caracteristic al regizorului, a carui satira se indreapta, de data asta, catre filmului lui George Lucas, Razboiul stelelor. Planeta Spaceball incearca sa fure atmosfera pasnicei sale vecine, Druidia.

    Regia: Mel Brooks
    39 0
    7.1
  • Escape from Sobibor (1987)

    Evadarea din Sobibor

    In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei concentrati in lagarele de exterminare puteau spera la supravietuire doar incercand sa evadeze. In cazul celor de la Sobibor, acest lucru era posibil doar daca evadau toti cei 600 de prizonieri.

    Regia: Jack Gold
    39 3
    7.4
  • The Princess Bride (1987)

    Prințesa mireasă

    Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el.

    Regia: Rob Reiner
    41 5
    8.0
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Evil Dead II (1987)

    Cartea morților II

    Un sequel și un remake în același timp făcut după originalul Evil Dead. În această parte, un grup de tineri este prins într-o cabană în mijlocul unei păduri. În jurul cabanei există și dă târcoale diavolul care-i înspăimântă, îi atacă și îi posedă.

    Regia: Sam Raimi
    37 1
    7.7
  • RoboCop (1987)

    Detroit - undeva în viitor - este teatrul crimei şi anarhiei şi este condus de o corporaţie mamut. Compania a dezvoltat un uriaş robot de luptă care, din păcate, a scăpat de sub control.

    Regia: Paul Verhoeven
    70 1
    7.6
  • Platoon (1987)

    Plutonul

    Filmul reda povestea unui grup de soldati americani in timp ce patruleaza, lupta si-si pierd viata in razboiul din Vietnam, totul prin ochii unui tanar recrut. „Platoon“ e primul din cele 3 filme regizate de Oliver Stone despre razboiul din Vietnam.

    Regia: Oliver Stone
    Oscar-uri: x 4
    56 3
    8.1
  • Star Trek: The Next Generation (1987)

    Star Trek: Generația Următoare

    Căpitanul este de această dată Jean Luc-Picard, mult mai blând decât Kirk. Noul echipaj al noii nave Enterprise are aceeași misiune: să exploreze lumi noi și noi civilizații și să ajungă acolo unde n-a mai ajuns nimeni...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    80 3
    8.7
  • Lethal Weapon (1987)

    Armă mortală

    Filmul prezintă povestea prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin, un alb rebel și cam sărit care se aruncă în tot felul de acțiuni riscante, și Roger, polițist de culoare, familist convins, care încă se gândește că ar fi putut fi medic.

    Regia: Richard Donner
    65 0
    7.6