Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2343 din 2933

  • Brewster's Millions (1985)

    Milioanele lui Brewster

    Montgomery Brewster este jucator de baseball in Liga Juniorilor si are o viata de care este perfect multumit, chiar daca uneori mai intra si in incurcaturi din care nu mai stie cum sa iasa.

    Regia: Walter Hill
    10 0
    6.5
  • National Lampoon's European Vacation (1985)

    Vacanța europeană

    Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa.

    Regia: Amy Heckerling
    18 2
    6.2
  • Invasion U.S.A. (1985)

    Invazia Americii

    Bande de mercenari pun nordul americii sub semnul terorii. Norris, un singuratic ce traieste intr-un tinut mlastinos este principalul lor adversar.

    Regia: Joseph Zito
    21 0
    5.4
  • Silver Bullet (1985)

    Glonț de argint

    Regia: Daniel Attias
    19 2
    6.4
  • A Passage to India (1985)

    Călătorie în India

    Ce s-a intamplat intr-o pestera izolata, vizitata de o tanara englezoaica si un fermecator doctor indian? Ecranizarea romanului clasic a lui E.M. Foster din 1920, despre „India" sub ocupatie britanica.

    Regia: David Lean
    Oscar-uri:
    6 1
    7.3
  • Blood Simple (1985)

    Sânge pentru sânge

    Sînge pentru sînge marcheazã debutul cinematografic al fratilor Coen. Regizat de Joel Coen, produs de Ethan Coen si scris împreunã de cei doi, filmul ne face introducerea în lumea fratilor Coen, marcatã de o viziune cu totul originalã. Considerat...

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    24 1
    7.5
  • Enemy Mine (1985)

    Inamicul meu

    In urma unei lupte aeriene, un soldat pamantean se trezeste prizonier pe o alta planeta unde face echipa cu un extraterestru pentru a supravietui. In cele din urma, omul devine din ce in ce mai interesat de soarta extraterestrilor.

    Regia: Wolfgang Petersen
    14 1
    6.8
  • Mard (1985)

    Prințul

    Britanicii gasesc un motiv pentru ca tată și fiu, posesorii de drept ai coroanei într-o regiune indiană, sa se lupte intr-o arena deschisa. Numai unul dintre ei va supravietui in aceasta poveste.

    Regia: Manmohan Desai
    5 0
    6.2
  • Legend (1985)

    Legenda

    O aventura magica cu elfi, demoni si multe alte creaturi fantastice. Intunericul, raul personificat, planuieste sa alunge eterna noapte prin uciderea fiecarui unicorn din lume.

    Regia: Ridley Scott
    20 6
    6.3
  • Day of the Dead (1985)

    Ziua mortii

    Mortii vii au cucerit pamanatul si numai grupulete razlete de oameni au reusit sa scape din ghearele lor. Unul dintre aceste grupuri, format din oameni de stiinta si personal militar, ascunsi intr-un bunker undeva in Florida, incearca sa ia...

    Regia: George A. Romero
    13 0
    7.1
  • Avventura di Pinocchio (1985)

    Sabans Adventures of Pinocchio

    0 0
  • Edge of Darkness (1985)

    "Edge of Darkness"

    5 1
    8.3
  • Better Off Dead... (1985)

    Mai bine mort...

    Regia: Savage Steve Holland
    10 0
    7.1
  • Red Sonja (1985)

    Gedren, aflata in cautarea stapanirii totale asupra lumii, ucide intr-un raid asupra orasului Hablac pe protectoarea talismanului care i-ar da puteri nelimitate. Red Sonja, sora celei ucise, porneste cu propria-i sabie magica pentru a o opri.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.1
  • Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

    Academia de poliție: Prima lor atribuire

    Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puțin de șase continuări ale acestei comedii spumoase, a cărei acțiune se desfășoară într-un oraș în care fărădelegea e la ea acasă.

    Regia: Jerry Paris, James Signorelli
    31 0
    5.8