Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1975 - pagina 13 din 14

  • The Eiger Sanction (1975)

    Pedeapsa de pe muntele Eiger

    Jonathan Hemlock e un profesor de arta si un colectionar, care-si practica hobby-ul (asasinatul) in cadrul unui birou guvernamental. Trebuie să găsească un criminal rus intre membrii unui grup care se pregatesc sa escaladeze muntele Eiger.

    Regia: Clint Eastwood
    26 0
    6.4
  • Visul lui John este acela de a strange suficienti bani pentru a deschide o benzinarie in Detroit. Din acest motiv el munceste in Africa si face o multime de drumuri prin jungla... Atunci cand o intalneste pe Medeleine, totul ia o altă intorsatura.

    Regia: Michele Lupo
    7 0
    5.5
  • Fear of Fear (1975)

    Regia: Rainer Werner Fassbinder
    2 0
    7.4
  • Mili (1975)

    Shekar s-a mutat într-un apartament de bloc unde o cunoaste pe Mili si se îndragoste de ea. Cand se hotaraste sa o ceara in casatorie afla un adevar cutremurator...

    Regia: Hrishikesh Mukherjee
    3 0
    7.4
  • Overlord (1975)

    Tom (Brian Stirner) este un britanic tipic în vârstă de 18 ani, care intră în serviciul militar la începutul anului 1944. Filmul urmează protagonistul prin rigorile de formare și șocul primei bătălii...

    Regia: Stuart Cooper
    8 1
    7.1
  • The Passenger (1975)

    Profesiune: Reporter

    Când un călător moare subit, jurnalistul David Locke (Jack Nicholson) îi preia identitatea. Folosind agenda decedatului ca ghid, Locke călătoreste prin Europa si Africa, întâlnindu-se cu traficanti de arme periculosi si îndrăgostindu-se de o...

    Regia: Michelangelo Antonioni
    19 1
    7.5
  • Breakheart Pass (1975)

    Trecătoarea morții

    Charles Bronson joacă în acest thriller plin de mister despre cursa unui tren de-a lungul frontierei înzăpezite din vest. În alte roluri Richard Crenna și Jill Ireland.

    Regia: Tom Gries
    20 0
    6.7
  • Capone (1975)

    Filmul prezinta povestea vietii celebrului ganster din Chicago, Al Capone. Pelicula ilustreaza, cat se poate de elocvent, perioada in care Al Capone detine controlul asupra orasului, in timpul anilor de prohibitie. Interesant este faptul ca...

    Regia: Steve Carver
    15 0
    5.7
  • Dersu Uzala (1975)

    Regia: Akira Kurosawa
    Oscar-uri:
    18 0
    8.2
  • Hard Times (1975)

    Luptătorul din New Orleans

    În filmul Vremuri dure (Hard Times, 1975), Charles Bronson, a avut rolul unui bătăuș de stradă care-și câștiga existența din meciuri ilegale de box în Louisiana.

    Regia: Walter Hill
    18 0
    7.2
  • French Connection II (1975)

    Conexiunea franceză II

    Gene Hackman interpreteaza din nou rolul politistului New Yorkez, Popeye Doyle, care, de aceasta data, coopereaza cu politistii francezi pentru a il aduce in fata justitiei pe Alain Charnier, un periculos traficant de droguri.

    Regia: John Frankenheimer
    31 1
    6.7
  • Sholay (1975)

    Lege și răzbunare

    In acest film un ofiter de politie, a carui familie a fost ucisa de un bandit pe nume Gabbar Singh, decide sa riposteze si recruteaza doi condamnati pe nume Jai si Veeru.

    Regia: Ramesh Sippy
    8 2
    8.1
  • The Man Who Would Be King (1975)

    Omul care voia să fie rege

    Pentru că ajunge la concluzia că țara în care se afla este prea mică, părăsește armata și pornește în căutarea gloriei și a bogăției, visul lui fiind acela de a ajunge să fie rege.

    Regia: John Huston
    12 2
    7.8
  • Death Race 2000 (1975)

    Cursa morții

    Campionul unei curse de masini extrem de brutala, in care pietonii sunt spulberati de pe drum de catre soferi pentru a obține puncte in competitie, incearca sa opreasca masacrul dupa ce mustrarile de constiinta nu-i mai dau pace.

    Regia: Paul Bartel
    13 1
    6.2
  • Contabilul Ugo Fantozzi este un angajat modest care duce o viata de frustrare constanta. In fiecare zi el are de-a face cu o sotie neglijenta si cu o fiica de uratenie monstruoasa. Fantozzi devine astfel simbolul unei umanitati nemultumite si...

    Regia: Luciano Salce
    13 2
    7.9