Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1976 - pagina 10 din 15

  • Laila Majnu (1976)

    Laila și Majnu

    Desi il iubeste pe Kaish Amari, Laila decide sa se casatoreasca cu barbatul ales de tatal ei. Va reusi dragostea sa invinga sau cei doi vor trai separati pentru tot restul vietii?

    Regia: Harnam Singh Rawail, Khan Rehan
    0 0
    6.6
  • Mr. Klein (1976)

    Domnul Klein

    Paris, 1942. Intr-o tara aflata sub ocupatie, afacerile lui Robert Klein infloresc. Victime ale discriminarii rasiale, multi evrei isi vand pe nimic bunurile cele mai de pret domnului Klein. Viata acestuia se scurge netulburata, pana in ziua in...

    Regia: Joseph Losey
    17 3
    7.5
  • King Kong (1976)

    Proprietarul unei companii petroliere isi investeste toti banii intr-un proiect care presupune cautarea de petrol pe o insula necunoscuta. Ajunsi pe insula cautatorii de petrol afla ca localnicii se tem de o gorila uriasa numita Kong.

    Regia: John Guillermin
    18 0
    6.0
  • 1900 (1976)

    Nouă sute

    Parabola plecand de la destinele a doi copii care se nasc in 1900 intr-un sat din Italia. Unul din ei, Olmo Dalco, vine dintr-o familie de arendasi, iar celalalt, Alfredo Berlinghieri, este fiul proprietarului

    Regia: Bernardo Bertolucci
    18 3
    7.7
  • Silent Movie (1976)

    Comedie muta '77

    "Un producator alcoolic are ideea ca un film mut ar fi interesant de realizat si mobilizeaza o serie de vedete pe care le antreneaza intr-o serie de gaguri care-i evoca direct sau indirect pe monstrii sacri ai Marelui Mut, pretext si de a se...

    Regia: Mel Brooks
    8 1
    6.7
  • Regia: Nico Mastorakis
    0 0
    5.1
  • Squirm (1976)

    Regia: Jeff Lieberman
    1 0
    4.9
  • The Twelve Tasks of Asterix (1976)

    Cele 12 munci ale lui Asterix

    Pentru ca simte ca de data aceasta nu prea are sanse sa-i invinga pe celti, Iulius Cezar se gandeste sa aplice o strategie. Dand impresia ca e mult mai puternic decat e in realitate, el le propune celtilor lui Asterix un targ.

    Regia: René Goscinny, Albert Uderzo, Henri Gruel
    22 0
    7.6
  • Robin and Marian (1976)

    Robin și Marian

    Robin Hood si prietenul sau, Micul John, se intorc in padurea lor, Sherwood, satui de cruciade si brutalitatea lor. Ei sunt informati de vechii lor prieteni, Friar Tuck si Will Scarlett, ca Maid Marian traieste acum ca stareta la o manastire.

    Regia: Richard Lester
    20 3
    6.5
  • Un cercetator al epocii victoriene si asistentul sau, testeaza in roca unui munte, noua lor "cartita de otel", o masinarie originala de foraj. Ei descopera un ciudat labirint subteran, populat de fiinte bizare...

    Regia: Kevin Connor
    13 2
    5.0
  • Family Plot (1976)

    Complotul de familie

    Falsul medium Madam Blanche si prietenul ei George, sofer de taxi, isi duc zilele din castigurile facute pe seama naivitatii oamenilor. Ei sunt angajati de o vaduva pentru a-i gasi nepotul dat spre adoptie cu multi ani in urma.

    Regia: Alfred Hitchcock
    5 0
    6.8
  • Logan's Run (1976)

    Fuga lui Logan

    In viitor, o viata idilica ce are un singur dezavantaj - viata trebuie incheiata la varsta de 30 de ani. Michael York este omul de ordine care refuza sa se supuna acestui cult al mortii.

    Regia: Michael Anderson
    21 1
    6.8
  • Face to Face (1976)

    Față în față

    Jenny Isaksson si sotul ei sunt doi straluciti psihiatri. Intr-o buna zi, femeia incepe sa aiba viziuni si sentimente chinuitoare, care o vor transforma din medic, in pacient.

    Regia: Ingmar Bergman
    1 0
    7.5
  • All the President's Men (1976)

    Toți oamenii președintelui

    Ecranizarea cartii scrise de jurnalistii Bob Woodward si Carl Bernstein, inspirata din marele scandal de presa Watergate, care a dus la demisia presedintelui Richard Nixon, aflat la a doua legislatura.

    Regia: Alan J. Pakula
    Oscar-uri: x 4
    18 0
    7.9
  • Regia: Stanley A. Long
    3 0
    4.4