Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1981 - pagina 14 din 15

  • Ghost Story (1981)

    Poveste cu stafii

    Ricky, John, Edward si Sears sunt patru batrani respectabili, aparent nevinovati. Cand, rand pe rand, ei mor in conditii tragice, incepe sa iasa la iveala o poveste trista, infricosatoare, din tineretea lor. Dragostea pentru aceeasi femeie,...

    Regia: John Irvin
    3 1
    6.3
  • Gallipoli (1981)

    Mel Gibson si Mark Lee joacă mirific rolurile a doi soldati patrioti implicati în dezastruoasa batălie de la Gallipoli din Turcia în timpul primului război mondial. Rezultatul este un palpitant film pe care nu-l vei putea uita.

    Regia: Peter Weir
    20 0
    7.4
  • Tarzan the Ape Man (1981)

    Tarzan, omul-maimuță

    Jane ii face o vizita tatalui ei in Africa si il insoteste pe acesta intr-o expeditie. Dupa ce membrii grupului sunt capturati de salbatici, Tarzan intra in actiune, iar idila dintre omul-maimuta si Jane renaste cu si mai multa putere.

    Regia: John Derek
    9 1
    3.4
  • Body Heat (1981)

    Dorința

    Ned Racine este avocat într-un orășel din Florida. La unul dintre procese o întâlnește pe Matty Walker și o aventură pasională începe imediat. Problema este însă că în “calea” celor doi stă Edmund, actualul soț al lui Matty.

    Regia: Lawrence Kasdan
    23 1
    7.4
  • Nighthawks (1981)

    Soimi în noapte

    Politistul DaSilva (Sylvester Stallone) este pasionat de munca pe care o face zi de zi atat de tare incat lasa uitarii problema promovarii. Astfel ca atunci cand el si partenerul lui sunt transferati reactioneaza destul de ostil.

    Regia: Bruce Malmuth, Gary Nelson
    18 0
    6.3
  • The French Lieutenant's Woman (1981)

    Iubita locotenentului francez

    Actiunea filmului se petrece în Anglia, în secolul 19. Protagonistii, Anna si Mike se îndragostesc în ciuda faptului ca Mike era logodit cu altcineva.

    Regia: Karel Reisz
    16 2
    6.9
  • An American Werewolf in London (1981)

    Un vârcolac american în Londra

    David Naughton și Jenny Agutter joacă în această comedie neagră, un clasic al filmelor de groază. David Kessler și Jack, doi aventurieri americani, pleacă într-o călătorie de trei luni în Europa. Odată ajunși în partea rurală și dezolantă a...

    Regia: John Landis
    Oscar-uri:
    17 0
    7.5
  • Death Hunt (1981)

    Vânătoarea morții

    Johnson trăiește în munții din zona râului Yukon. La o vizită în oraș, asistă la o luptă de câini și cumpără câinele pierzător fără ca stăpânul câinelui să accepte afacerea. Hazel îl va hărțui acum pe Johnson și chiar îl va acuza de crimă.

    Regia: Peter R. Hunt
    16 0
    6.9
  • Scanners (1981)

    Un savant trimite un om cu extraordinare puteri telechinetice sa vaneze pe altii ca el.

    Regia: David Cronenberg
    12 1
    6.7
  • Cannibal ferox (1981)

    Make Them Die Slowly

    Regia: Umberto Lenzi
    4 1
    5.1
  • The Cannonball Run (1981)

    Cursa ghiulea

    The Cannonball Run este o cursa nebuna, de la o coasta la alta a Americii, in care orice este permis, pentru ca festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoresti si atat de obsedate sa castige incat sunt capabile de orice...

    Regia: Hal Needham
    39 0
    6.2
  • Time Bandits (1981)

    Bandiții timpului

    În timpul nopții, Kevin, un puști cu o imaginație foarte bogată, e vizitat de șase pitici.Kevin pleacă într-o aventură în timp, de-a lungul istoriei, împreună cu piticii ce au "împrumutat" harta găurilor negre din Univers.

    Regia: Terry Gilliam
    15 2
    6.9
  • Excalibur (1981)

    Nigel Terry este întruchiparea perfectă a Regelui Arthur, un amestec de eroism și naivitate. Scenele din Camelot sunt bine realizate în contextul trădării reginei Guinevere și a lui Lancelot, între care se înfiripă o idilă cât se poate de lumească.

    Regia: John Boorman
    22 2
    7.3
  • History of the World: Part I (1981)

    Mel Brooks' History of the World: Part 1

    Regia: Mel Brooks
    61 2
    6.8
  • The Postman Always Rings Twice (1981)

    Poștașul sună întotdeauna de două ori

    Remake dupa productia americana, realizata in 1981, cu un scenariu in care David Mamet a pastrat intreaga sexualitate si violenta din roman, cenzurate in peliculele anterioare. Este vorba despre dragostea pasionala.

    Regia: Bob Rafelson
    22 1
    6.6