Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1984 - pagina 18 din 18

  • The Terminator (1984)

    Terminatorul

    Doi luptători sunt trimiși în trecut, unul cu misiunea de a ucide o femeie, celălalt de a o proteja. Primul e Terminator, un cyborg care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea e Kyle, un tânăr care se îndrăgostește de femeie.

    Regia: James Cameron
    150 5
    8.1
  • Amadeus (1984)

    "Foarte mult din ceea ce ofera filmul arata ca o supraelaborare din unghiul teatrului a ceea ce era, din acelasi unghi, mult mai exaltat in original. In acelasi timp, e greu de identificat vreun element interpretativ care sa nu faca parte din...

    Regia: Miloš Forman
    Oscar-uri: x 8
    40 2
    8.4
  • Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

    Indiana Jones și templul blestemat

    Cel de-al doilea film din seria Indiana Jones il gaseste pe temerarul arheologist si expert in fenomenele oculte in India. Aici, intr-un sat uitat de lume si de civilizatie, faimosul aventurier are o misiune extrem de grea.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    114 2
    7.5
  • A Nightmare on Elm Street (1984)

    Coșmar pe strada Ulmilor

    Nancy descoperă curând că și prietenii ei au coșmaruri asemănătoare, cu același personaj. Când unii dintre cunoscuți încep să moară, Nancy crede că singura cale de supraviețuire este să stea trează.

    Regia: Wes Craven
    36 1
    7.4
  • Once Upon a Time in America (1984)

    A fost odată în America

    Povestea epica, remarcabila a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei. Ei se reintalnesc dupa 35 ani si incearca sa se salveze. Filmul poate fi privit si ca povestea unui om care este in razboi cu el insusi.

    Regia: Sergio Leone
    70 2
    8.3