Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1986 - pagina 20 din 20

  • The Mission (1986)

    Misiunea

    Misiunea parintelui Gabriel este aceea de a converti indienii sud-americani la crestinism. Insa el mai ajuta si alte persoane, cum ar fi Mendoza, care are constiinta foarte incarcata.

    Regia: Roland Joffé
    Oscar-uri:
    42 2
    7.4
  • Crocodile Dundee (1986)

    Crocodilul Dundee

    Interpretarea extrem de amuzantã a lui Paul Hogan a fãcut din „Crocodile Dundee” cea mai bunã comedie a anului 1986. Eroul e un australian care vâneazã cu mâna goalã crocodili, „doboarã” cu privirea bivoli și bagă sub masã bãutori „veterani”.

    Regia: Peter Faiman
    38 0
    6.6
  • Manhunter (1986)

    Vânătorul de oameni

    Un agent special FBI incearca sa prinda un criminal in serie care pare sa-si aleaga victimele la intamplare.

    Regia: Michael Mann
    24 2
    7.2
  • Heartbreak Ridge (1986)

    Creasta Heartbreak

    Povestea unui soldat din Marina, care - in timpul serviciului dinaintea retragerii - se gandeste la viata sa influentata de ofiteri impecabili (printre care se numara si Mario Van Peebles) si de o fosta sotie teribila, de care este inca atras.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.8
  • Cobra (1986)

    Silvester Stalone joaca in acest film de superactiune alaturi de sotia sa de atunci, seducatoarea blonda Brigitte Nielsen, un sex-simbol la Hollywood. Stallone il intruchipeaza pe durul politist Cobretti caruia colegii ii spun cu admiratie Cobra.

    Regia: George P. Cosmatos
    56 4
    5.8
  • Nine 1/2 Weeks (1986)

    9 săptămâni și jumătate

    Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta...

    Regia: Adrian Lyne
    28 6
    5.9
  • Highlander (1986)

    Nemuritorul

    Scotianul nemuritor Connor Macleod, membru al unei „rase" de Nemuritori care pot fi ucisi doar prin decapitare cu sabia. Dupa ce a trait linistit timp de peste patru secole, Connor este provocat la lupta de un adversar pe nume Kurgan.

    Regia: Russell Mulcahy
    61 0
    7.0
  • Aventurile celor doi prieteni, Daniel si maestrul sau Miyagi, continua. Tanarul isi insoteste mentorul in Japonia, la Okinawa, calatorie care va avea pentru ei semnificatii diferite.

    Regia: John G. Avildsen
    22 0
    6.1
  • Aliens (1986)

    Extratereștrii

    Ripley, singurul supraviețuitor al echipajului de pe Nostromo după contactul cu creatura extraterestră, plutește prin spațiu în naveta sa de salvare timp de 57 ani. După ce esalvată, Ripley e surprinsă de neîncrederea cu care e primită povestea ei.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri:
    137 2
    8.4
  • Top Gun (1986)

    În rolul care l-a transformat în cea mai mare vedetă a lumii, Tom Cruise este Maverick, pilotul care zboară din instinct, fără să respecte regulile, și care trebuie să-și înfrunte demonii pentru a reuși într-o lume unde locul 2 nu există.

    Regia: Tony Scott
    Oscar-uri:
    115 5
    6.9