Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1990 - pagina 11 din 20

  • White Hunter Black Heart (1990)

    Vanator alb, inima neagra

    John Wilson (Clint Eastwood) este un regizor faimos care pleaca in Africa impreuna cu echipa sa pentru a realiza un nou film de succes. Ajuns la fata locului insa, regizorului ii intra in cap ideea fixa ca trebuie neaparat sa vaneze un elefant...

    Regia: Clint Eastwood
    9 1
    6.5
  • Problem Child (1990)

    Copilul problemă

    Un cuplu, Ben si Flo, infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de 30 de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand.

    Regia: Dennis Dugan
    13 0
    5.4
  • Wild at Heart (1990)

    Suflet sălbatic

    Shakesperian, efervescent, comic, Suflet sălbatic, este unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch. Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloană sonoră compusă de Angelo Badalamenti, filmul nu trebuie ratat.

    Regia: David Lynch
    24 2
    7.2
  • Brosel doreste sa realizeze un film de animatie, dar momentan nu are idei pentru o noua poveste, asa ca incepe sa deseneze intamplari din tineretea lui Werner.

    Regia: Gerhard Hahn, Niki List, Michael Schaack
    0 0
    6.7
  • Days of Thunder (1990)

    Zilele tunetului

    Tom Cruise interpreteaza rolul lui Cole, un pilot de curse extrem de talentat, dar încă fără succes. Cand Tim il insarcineaza Harry, un veteran al curselor auto, sa construiasca o masina performanta, Cole este cel ales sa o conduca.

    Regia: Tony Scott
    25 4
    6.1
  • Blue Planet (1990)

    Planeta albastră

    Regia: Ben Burtt
    1 0
    7.1
  • Kaze no na wa amunejia (1990)

    A Wind Named Amnesia

    O emanatie misterioasa s-a asezat peste intreaga lume si toti oamenii au uitat cine erau si cum obisnuiau sa traiasca. Acum, la doi ani dupa dezastru, un tanar incearca sa dea un sens lumii intoarse cu susul in jos.

    Regia: Kisei Choo, Kazuo Yamazaki, Rintaro
    0 0
    6.5
  • 0 0
    6.4
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

    Țestoasele ninja mutante

    Printr-o substanta misterioasa numita Ooze, 4 testoase mititele, se transforma in unele gigant. Ele pot vorbi, pot merge ca oamenii si le place foarte mult pizza. Soricelul Splinter devine mentorul lor si le face sa devina adevarate luptatoare.

    Regia: Steve Barron
    14 0
    6.8
  • Henry & June (1990)

    Henry și June

    Bazat pe jurnalele scriitoarei pariziene Anaïs Nin, Henry & June portretizează triunghiul amoros creat în anii 1930 între Nin (Maria de Medeiros), romancierul expat Henry Miller (Fred Ward) și soția lui Miller, June (Uma Thurman).

    Regia: Philip Kaufman
    6 3
    6.3
  • Buried Alive (1990)

    Îngropat de viu

    Clint este un soț iubitor și muncitor, însă soția lui -Joanna - îl înșală cu un doctor. Aceștia plănuiesc să îl omoare pentru a încasa banii pe asigurare, însă otrava pe care i-o administrează nu are efectul scontat. Din fericire, sicriul în care...

    Regia: Frank Darabont
    11 0
    6.4
  • Ron Tayan conduce acum cei 108 dragoni. Fu Ching Ran este loiala sa sotie. Asa cum arata tatuajele de pe corpurile lor, el este dragonul, iar ea este tigroaica...

    Regia: 松浦锭平
    0 0
    6.8
  • Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)

    Delta Force II: Filiera columbiană

    Ramon Cota, traficant de droguri cunoscut in toata lumea, este vinovat de uciderea unei mame si al copilului acesteia. Eforturile colonelului Scot McCoy si ale partenerului sau nu dau nici un rezultat in incercarea de a-l aduce in fata justitiei.

    Regia: Aaron Norris
    22 2
    4.9
  • Cry-Baby (1990)

    Lacrimi de fată

    Cry-Baby este baiatul rau, irezistibil, iar Allison este o tipa cuminte, frumoasa si bogata, care se simte incontrolabil atrasa de acest delincvent juvenil, ca si de lumea lui interzisa, plina de muzica rock, masini rapide si femei si mai rapide.

    Regia: John Waters
    7 2
    6.5