Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1990 - pagina 14 din 20

  • Baap Numbri Beta Dus Numbri (1990)

    Baap Numberi Beta Dus Numberi

    Regia: Aziz Sejawal
    1 0
    6.1
  • Basket Case 2 (1990)

    Regia: Frank Henenlotter
    0 0
    5.4
  • The Witches (1990)

    Vrăjitoarele

    Un băiețel poznaș este venit în vacanță, la mare, cu bunica lui. Băgându-și nasul unde nu trebuie, el află că în hotel sunt cazate și niște vrăjitoare, venite pentru o întrunire pur vrăjitorească. Ascultând pe la uși, copilul află că vrăjitoarele...

    Regia: Nicolas Roeg
    13 3
    6.8
  • Dupa ce moare, un hot profesionist devine inger de proba. Insa trebuie sa faca o fapta buna pentru un om neajutorat pentru a-i fi date aripile.

    Regia: John Cornell
    6 0
    5.6
  • Regia: Rolf Forsberg
    0 0
    7.1
  • Stanley & Iris (1990)

    Stanley și Iris

    Iris lucreaza in fabrica si inca se reface dupa moartea sotului. Singura cu casa pe cap, cu responsabilitatea unei fete adolescente, a intrat in rutina si oboseala lipsei de orizont. Dar totul se schimba cand il cunoaste pe bucatarul Stanley.

    Regia: Martin Ritt
    10 0
    6.3
  • Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990)

    Rosencrantz si Guildenstern sunt morți

    Prezentand faptele din perspectiva celor doua personaje secundare din celebra piesa a lui Shakespeare Hamlet, filmul lanseaza interogatii asupra relatiei dintre om si destin, ca si tulburatoarea ipoteza ca intrebarile sunt chiar mai importante...

    Regia: Tom Stoppard
    3 1
    7.3
  • The Voice of the Moon (1990)

    Glasul inimii

    Blandul Ivo Salvini, cu mintea suspendata intre vis si realitate, crede ca aude voci din puturile de pe campurile iluminate de luna, care-l indeamna sa porneasca in cautarea idealului de femeie care se aseamana cu luna pe care o iubeste atat de mult.

    Regia: Federico Fellini
    5 2
    6.3
  • Nuns on the Run (1990)

    Călugărițe pe fugă

    Brian şi Charlie lucrează pentru un gangster. Când află că vor să se retragă din afacere, şeful nu vrea să-şi asume niciun risc şi cere să fie omorâţi. Dar totul după o ultima lovitură, în care vor fura o sumă foarte mare.

    Regia: Jonathan Lynn
    4 0
    6.0
  • Regia: Wong Kar-wai
    2 2
    7.4
  • Mo' Better Blues (1990)

    Totul pentru muzica Blues

    In copilaria lui Bleek (Denzel Washington) au existat mai multe lectii de muzica, decat intalniri cu prietenii. Ajuns la maturitate, nu poate avea o relatie stabila, jongland cu mai multe femei in acelasi timp, fiindca isi inchipuie ca cel mai...

    Regia: Spike Lee
    5 0
    6.7
  • Reversal of Fortune (1990)

    Misterul familiei Von Bulow

    Sunny von Bulow (Glenn Close), aflata in coma profunda pe un pat de spital, inconjurata de masinarii eficiente, care-i mentin organismul in stare de functionare. O supradoza de insulina a adus-o aici. Tentativa de sinucidere sau fapta sotul ei?

    Regia: Barbet Schroeder
    Oscar-uri:
    15 2
    7.2
  • Havana (1990)

    Actiunea are loc in Cuba anului 1958, vremuri tulburi in care se anunta o revolutie puternica care sa schimbe sistemul politic. Jack (Robert Redford), un jucator profesionist de carti, vine in Havana pentru a organiza o mare competitie de poker....

    Regia: Sydney Pollack
    12 0
    6.1
  • My Blue Heaven (1990)

    Aproape liber

    Dupa ce este inclus in programul protectie a martorilor, fostul mafiot Vinnie trebuie sa atraga cat mai putin atentia. Agentul federal pus sa il supravegheze, Barney, va avea insa mult de lucru incercand sa-l tina la adapost de bucluc pe Vinnie.

    Regia: Herbert Ross
    13 1
    6.2
  • The Sheltering Sky (1990)

    Cerul ocrotitor

    Un cuplu de artisti plastici americani Port si Kit Moresby porneste intr-o calatorie prin Africa, in speranta ca astfel vor reusi sa dea un nou sens casniciei lor. Din pacate, aceasta aventura nu face decat sa le adanceasca deznadejdea.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    7 3
    6.7