Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1990 - pagina 20 din 20

 • Back to the Future Part III (1990)

  Înapoi în viitor 3

  Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârşit prematur

  Regia: Robert Zemeckis
  61 2
  7.4
 • Scenariul: Darren Star
  9 0
  6.5
 • Total Recall (1990)

  Amintirea totală

  Anul 2084. Omenirea a supravietuit celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Doua guverne rivale conduc lumea. Planeta Marte a fost colonizata si se confrunta cu tulburari politice. Pe Pamant, Douglase obsedat de un vis care se repeta in fiecare noapte

  Regia: Paul Verhoeven
  113 2
  7.5
 • Ghost (1990)

  Fantoma mea iubită

  Patrick Swayze este o fantoma care face echipa cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsa cu Premiul Oscar) pentru a afla adevarul care se ascunde in spatele mortii lui si pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeasi soarta

  Regia: Jerry Zucker
  Oscar-uri:
  72 0
  7.1
 • Edward Scissorhands (1990)

  Edward mâini de foarfece

  Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice, descoperă un experiment pe jumătate terminat - un om-monstru pe nume Edward (Johnny Depp) - al unui savant nebun care trăiește într-un castel abandonat din vecinătate.

  Regia: Tim Burton
  23 1
  7.9
 • The Godfather Part III (1990)

  Nașul III

  În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani, Michael e dominat de două pasiuni: să-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit.

  Regia: Francis Ford Coppola
  106 2
  7.6
 • Goodfellas (1990)

  Băieți buni

  Filmul este inspirat de un caz real și povestea lui este conturată în jurul lui Henry, mafiotul care își vede prietenii urcând pe scara ierarhică a crimei.

  Regia: Martin Scorsese
  Oscar-uri:
  81 3
  8.7
 • Dances with Wolves (1990)

  Cel care dansează cu lupii

  In timpul Razboiului Civil, locotenentul unionist John W. Dunbar porneste intr-o misiune sinucigasa si devine erou fara voie. Actiunile sale il poarta in tinutul indienilor Sioux, al caror mod de viata il cunoaste.

  Regia: Kevin Costner
  Oscar-uri: x 7
  79 0
  8.0
 • Pretty Woman (1990)

  Frumușica

  Edward Lewis, un bărbat bogat, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învață alături de el cum să se îmbrace, cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenușăreasă?

  Regia: Garry Marshall
  71 1
  7.1