Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1990 - pagina 20 din 20

  • Scenariul: Darren Star
    9 0
    6.5
  • Total Recall (1990)

    Amintirea totală

    Anul 2084. Omenirea a supravietuit celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Doua guverne rivale conduc lumea. Planeta Marte a fost colonizata si se confrunta cu tulburari politice. Pe Pamant, Douglase obsedat de un vis care se repeta in fiecare noapte

    Regia: Paul Verhoeven
    112 2
    7.5
  • Ghost (1990)

    Fantoma mea iubită

    Patrick Swayze este o fantoma care face echipa cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsa cu Premiul Oscar) pentru a afla adevarul care se ascunde in spatele mortii lui si pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeasi soarta

    Regia: Jerry Zucker
    Oscar-uri:
    71 0
    7.1
  • Edward Scissorhands (1990)

    Edward mâini de foarfece

    Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice, descoperă un experiment pe jumătate terminat - un om-monstru pe nume Edward (Johnny Depp) - al unui savant nebun care trăiește într-un castel abandonat din vecinătate.

    Regia: Tim Burton
    23 1
    7.9
  • The Godfather Part III (1990)

    Nașul III

    În această ultimă parte a trilogiei despre familia Corleone, Al Pacino joacă rolul lui Michael, liderul puternic al familiei. La cei 60 de ani, Michael e dominat de două pasiuni: să-și elibereze familia de crime și să găsească un succesor potrivit.

    Regia: Francis Ford Coppola
    105 2
    7.6
  • Goodfellas (1990)

    Băieți buni

    Filmul este inspirat de un caz real și povestea lui este conturată în jurul lui Henry, mafiotul care își vede prietenii urcând pe scara ierarhică a crimei.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    80 3
    8.7
  • Dances with Wolves (1990)

    Cel care dansează cu lupii

    In timpul Razboiului Civil, locotenentul unionist John W. Dunbar porneste intr-o misiune sinucigasa si devine erou fara voie. Actiunile sale il poarta in tinutul indienilor Sioux, al caror mod de viata il cunoaste.

    Regia: Kevin Costner
    Oscar-uri: x 7
    78 0
    8.0
  • Pretty Woman (1990)

    Frumușica

    Edward Lewis, un bărbat bogat, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învață alături de el cum să se îmbrace, cât de frumoasă este muzica de operă. Dar va dura acest incredibil vis de Cenușăreasă?

    Regia: Garry Marshall
    71 1
    7.1