Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1990 - pagina 19 din 20

  • Twin Peaks (1990)

    Povestea incepe cu descoperirea cadavrului Laurei pe malul unui lac, "infasurat in plastic". Locuitorii orasului sunt expusși cercetarii adesea incomode a agentului Cooper si a autoritatilor locale, dezvaluindu-se latura intunecata a vietii multora.

    Scenariul: David Lynch, Mark Frost
    36 3
    8.8
  • Miller's Crossing (1990)

    Razboi in sanul mafiei

    Doua bande rivale isi disputa controlul asupra unui oras in care politistii sunt simple marionete iar scandalurile din baruri sunt doar modalitatile prin care o banda se razbuna pe cealalta.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    25 2
    7.7
  • Jacob's Ladder (1990)

    Scara lui Jacob

    "O sfasietoare calatorie in compania unui veteran din Vietnam terorizat de proprii sai demoni si care incearca sa se reconcilieze cu trecutul. Povestea unui soldat care e si tata demolat de o tragedie familiala. Halucinatiile care-i pun in pericol...

    Regia: Adrian Lyne
    13 0
    7.4
  • Kindergarten Cop (1990)

    Polițistul de grădiniță

    Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Ivan Reitman
    29 1
    6.2
  • It (1990)

    Ființa

    O forta malefica intr-un orasel din New England ia forma unui clovn (Tom Curry), dar care nu e deloc pus pe giumbuslucuri. Dimpotriva, ii inficoseaza pe tineri si chiar pe unii ii condamna la moarte .

    13 2
    6.8
  • Daca se intampla sa primesti un gremlin, nu uita cele trei reguli de baza: sa nu-l expui la lumina, sa nu-l hranesti dupa miezul noptii si, mai ales, sa nu-l uzi!

    Regia: Joe Dante, Chuck Jones
    15 0
    6.4
  • Tremors (1990)

    Tremors, creaturi ucigașe

    Kevin Bacon si Fred Ward sunt doi barbati indemanatici, locuitori ai unui orasel numit Perfection. Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase.

    Regia: Ron Underwood
    22 0
    7.2
  • Awakenings (1990)

    Trezirile

    Malcolm Sayer (Robin Williams), un doctor nou venit, află că o secție a spitalului este plină cu pacienți catatonici. După ce găsește un posibil remediu medicamentos, doctorul cere permisiunea să îl încerce pe unul dintre pacienți.

    Regia: Penny Marshall
    36 0
    7.8
  • Hard to Kill (1990)

    Pradă dificilă

    Celebrul film de actiune il are ca protagonist pe Steven Seagal care joaca memorabil rolul unui politist din L.A. care intr-un moment crucial din cariera traieste o intorsatura radicala atat in ceea ce priveste viata sa cat si a celor dragi.

    Regia: Bruce Malmuth
    43 0
    5.8
  • Rocky V (1990)

    La intoarcerea din Rusia dupa ce l-a infrant pe Drago, Rocky descopera ca anii de box i-au creat leziuni pe creier. Mai mult, boxerul datoreaza o avere Fiscului. Rocky vinde tot ce are si se intoarce in cartierele nevoiase din care a plecat

    Regia: John G. Avildsen
    30 2
    5.3
  • The Hunt for Red October (1990)

    Vânătoarea lui Octombrie Roșu

    Căpitanul Ramius (Sean Connery) se află la cârma celui mai performant submarin sovietic, Octombrie Roșu. Fără avertizare, acesta deturnează submarinul, în timpul unui exercițiu obișnuit, îndreptându-se către Statele Unite.

    Regia: John McTiernan
    Oscar-uri:
    47 2
    7.5
  • Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (1990)

    Leatherface: Masacrul din Texas III

    Doi tineri rătăcesc drumul și ajung de pe autostradă în deșertul din Texas. Cuplul este urmărit de Leatherface și de familia lui dementă. Singura lor șansă de supraviețuire este lupta împotriva criminalilor. Oare vor reuși să se salveze? Răspunsul...

    Regia: Jeff Burr
    3 0
    5.0
  • The Fresh Prince of Bel-Air (1990)

    Prințul din Bel Air

    Familia Banks, o familie foarte respectată din California, ia în gazdă o rudă, pe Will Smith, un adolescent crescut pe străzile din Philadelphia. Ideea este de a face din el un om respectabil, responsabil și matur, dar Will are alte planuri.

    Scenariul: Andy Borowitz, Susan Borowitz
    7 1
    7.9
  • RoboCop 2 (1990)

    Un nou drog se raspandeste cu repeziciune in orasul crimei – Detroit, provocand un lant de asasinate. Proportiile inimaginabile ale violentelor ii determina pe creatorii primului Robocop sa creeze o versiune superioara a acestuia: Robocop 2.

    Regia: Irvin Kershner
    48 0
    5.8
  • Back to the Future Part III (1990)

    Înapoi în viitor 3

    Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârşit prematur

    Regia: Robert Zemeckis
    61 2
    7.4