Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 21 din 24

  • Only You (1994)

    Doar tu

    In adolescenta, lui Faith i se ghicise de doua ori ca cel care ii este sortit poarta numele de Damon Bradley, dar nu avusese niciodata ocazia sa cunoasca pe cineva cu acest nume.

    Regia: Norman Jewison
    18 1
    6.5
  • Blown Away (1994)

    Teroare în Boston

    Filmul pune fata in fata doi inamici ireconciliabili: Jimmy Dove, un politist din Brigada antiterorista din Boston si Ryan Gaerity, un terorist dornic de razbunare, expert in explozibili, care a evadat recent dintr-o inchisoare din Irlanda.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 1
    6.2
  • The Stand (1994)

    Virus mortal

    Cand Guvernul lanseaza din greseala un virus mortal, populatia planetei este decimata. Cei care suprevietuiesc acestui dezastru incep sa aiba viziuni cu doua personje: o femeie batrana misterioasa si un barbat infricosator. Cei doi reprezinta de...

    20 3
    7.1
  • When a Man Loves a Woman (1994)

    Când un bărbat iubește o femeie

    Michael si Alice par cea mai fericita pereche din lume. Au doi copii si nimic nu le umbreste fericirea, pana cand Alice incepe sa se comporte straniu. Fara sa-si dea seama, ea devine dependenta de bautura. Vor reusi ei sa-si continue viata impreuna?

    Regia: Luis Mandoki
    22 1
    6.5
  • Black Beauty (1994)

    Frumusețea neagră

    Aventurile minunatului cal negru care a aprins imaginatia a milioane de copii de pe intreaga planeta capata o noua si emotionanta dimensiune. Actiunea filmului este vazuta chiar prin ochii armasarului care se confrunta cu fel si fel de oameni.

    Regia: Caroline Thompson
    8 0
    6.6
  • The Client (1994)

    Clientul

    Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

    Regia: Joel Schumacher
    35 1
    6.7
  • Highlander: The Final Dimension (1994)

    Nemuritorul 3: Vrăjitorul

    De-a lungul timpului, nemuritorii s-au vanat unul pe altul ca sa implineasca profetia, care spune ca doar unul singur trebuie sa ramana in viata...

    Regia: Andrew Morahan
    32 1
    4.4
  • Earth 2 (1994)

    Scenariul: Michael Duggan, Carol Flint, Mark Levin
    9 2
    6.9
  • Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim pa (1994)

    Wong Fei Hung chi neung: Lung shing chim ang

    Regia: Tsui Hark
    4 0
    5.9
  • Clear and Present Danger (1994)

    Singur împotriva președintelui

    Harrison Ford interpretează rolul lui Jack Ryan, un agent CIA întreprinzător în această producție lăudată de critica de film care a doborât toate recordurile box-office și care poartă semnătura producătorilor filmului Patriot Games

    Regia: Phillip Noyce
    43 0
    6.9
  • Beverly Hills Cop III (1994)

    Polițistul din Dealurile Beverly III

    Locul de desfasurare a anchetei il constituie un cunoscut parc de distractii din California, WonderWorld, devenit sediul neobisnuit al unei retele criminale. Printre roller-coasters si alte distractii, actiunea ia intorsaturi comice pline de suspans.

    Regia: John Landis
    37 0
    5.5
  • No Escape (1994)

    Evadare din Absolom

    Anul 2022. Oofiterul de marina Robbins este trimis la inchisoare pentru ca l-a impuscat pe comandantul sau. Cum nu poate respecta regulile de detentie, este trimis in jungla de pe insula Absolom. Aici se infruntă intre ei cei mai turbulenti detinuti.

    Regia: Martin Campbell
    64 1
    6.1
  • Sliver (1994)

    Sliver se mută într-un apartament din Manhattan care are o istorie presarată cu decese ciudate. Curtată de Jack, dar preferându-l pe Zeke, Sliver trece prin momente de teamă şi groază, pentru ca cei doi bărbaţi se poartă din ce în ce mai ciudat.

    Regia: Phillip Noyce
    11 1
    5.1
  • Queen Margot (1994)

    Regina Margot

    In timpul Noptii Sfantului Bartolomeu, Margareta de Navara ascunde si ingrijeste un protestant scapat din masacru. Tanarul La Mole si frumoasa regina traiesc o scurta si intensa poveste de dragoste, cu final tragic.

    Regia: Patrice Chéreau
    33 5
    7.4
  • Wyatt Earp (1994)

    Justițiarul Vestului Sălbatic

    Fostul avocat Wyatt Earp, cei doi frați ai săi și prietenul Doc se reunesc în orașul Tombstone, cu speranța de a duce aici o viață liniștită. Dar orășelul începe să fie terorizat de o bandă de răufăcători, condusă de frații Clanton.

    Regia: Lawrence Kasdan
    45 1
    6.7