Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 21 din 21

 • Jurassic Park (1994)

  Parcul Jurassic

  Dr. Grant şi dr. Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond la deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice.

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri:
  51 2
  8.1
 • The Mask (1994)

  Masca

  Metamorfozarea instantanee a lui Stanley, dintr-un timid functionar de banca (fara succes la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa) - intr-un tip cu posibilitati fizice supranaturale.

  Regia: Chuck Russell
  57 1
  6.9
 • Ace Ventura: Pet Detective (1994)

  Ace Ventura: Detectivu' lu' pește

  Se numeste Ace Ventura. E cel mai tare detectiv de animale din cati exista. De fapt, singurul in bransa. O data cu disparitia lui Fulg de zapada, delfinul - mascota al echipei de fotbal Miami Dolphins, Ace Ventura intră în acțiune.

  Regia: Tom Shadyac
  33 0
  6.9
 • True Lies (1994)

  Minciuni adevărate

  Realizat de James Cameron intr-o serie de locatii luxuriante si riscante, acest thriller, nominalizat la Oscar in anul 1995, pentru cele mai bune efecte vizuale, are in prim-plan un cuplu exploziv – Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis.

  Regia: James Cameron
  54 0
  7.2
 • The Crow (1994)

  Corbul

  Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

  Regia: Alex Proyas
  36 2
  7.6
 • Dumb and Dumber (1994)

  Tăntălăul și Gogomanul

  Lloyd și Harry fac cele mai mari idioțenii. Lloyd, care e șofer, conduce la aeroport o frumoasă femeie care-și uită în mașină servieta. Deși aleargă după ea, nu o mai găseşte, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă servieta.

  Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
  20 0
  7.3
 • Schindler's List (1994)

  Lista lui Schindler

  Povestea adevărată a lui Oskar Schindler, un afemeiat și un profitor, care salvează viețile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. O mărturie emoționantă despre ororile războiului și despre alterarea caracterelor umane în timp de război.

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri: x 7
  54 3
  8.9
 • The Lion King (1994)

  Regele Leu

  Rafiki, mandrilul shaman, îl prezintă pe Simba, noul născut al regelui Mufasa, unei adunări a animalelor la Pride Rock. Fratele mai tânăr al lui Mufasa realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și Mufasa.

  Regia: Roger Allers, Rob Minkoff
  Oscar-uri:
  28 0
  8.5
 • Pulp Fiction (1994)

  Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru şeful lor. Există, desigur, o seamă de poveşti „secundare”, care le susţin şi le întregesc pe cele principale.

  Regia: Quentin Tarantino
  Oscar-uri:
  68 3
  8.9
 • The Shawshank Redemption (1994)

  Închisoarea îngerilor

  Deși declară că este nevinovat, Andy Dufresne este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

  Regia: Frank Darabont
  93 0
  9.3