Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 23 din 24

  • Miracle on 34th Street (1994)

    Miracolul de pe strada a 34-a

    Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri in magazin si il alege pe Kriss Kringle...

    Regia: Les Mayfield
    20 0
    6.6
  • Star Trek: Generations (1994)

    Star Trek: Generații

    Data stelarã: sec. 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare Kirk, Scott si Chekov sunt oaspeti la bordul noii nave Enterprise–B. Un zbor de testare ia o turnurã neasteptatã când Enterprise întânleste nave blocate în Nexus, o undã misterioasã de energie.

    Regia: David Carson
    59 1
    6.6
  • The Santa Clause (1994)

    Moș Crăciun

    Cine este Moș Crăciun? Cum coboară el pe horn, în special când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Și cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă în spate? Răspunsurile vin în comedia "Cine este Moș Crăciun?".

    Regia: John Pasquin
    24 1
    6.6
  • Speed (1994)

    Viteză

    Daca Jack, politist al trupelor speciale, nu se afla in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca in acelasi autobus, nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina volanul, viata celor din masina ar fi fost in pericol.

    Regia: Jan de Bont
    Oscar-uri:
    74 1
    7.3
  • Stargate (1994)

    Poarta Stelară

    Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.

    Regia: Roland Emmerich
    119 2
    7.0
  • Natural Born Killers (1994)

    Născuți asasini

    "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

    Regia: Oliver Stone
    23 7
    7.2
  • Léon (1994)

    Léon: Profesionistul

    Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își ingrijește planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, dă buzna în universul său.

    Regia: Luc Besson
    154 5
    8.5
  • Jurassic Park (1994)

    Parcul Jurassic

    Dr. Grant şi dr. Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond la deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 2
    8.2
  • A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt) și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir.

    Regia: Neil Jordan
    30 5
    7.5
  • The Mask (1994)

    Masca

    Metamorfozarea instantanee a lui Stanley, dintr-un timid functionar de banca (fara succes la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa) - intr-un tip cu posibilitati fizice supranaturale.

    Regia: Chuck Russell
    71 2
    6.9
  • Legends of the Fall (1994)

    Legendele toamnei

    O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

    Regia: Edward Zwick
    Oscar-uri:
    46 0
    7.5
  • Ace Ventura: Pet Detective (1994)

    Ace Ventura: Detectivu' lu' pește

    Se numeste Ace Ventura. E cel mai tare detectiv de animale din cati exista. De fapt, singurul in bransa. O data cu disparitia lui Fulg de zapada, delfinul - mascota al echipei de fotbal Miami Dolphins, Ace Ventura intră în acțiune.

    Regia: Tom Shadyac
    44 0
    6.9
  • True Lies (1994)

    Minciuni adevărate

    Realizat de James Cameron intr-o serie de locatii luxuriante si riscante, acest thriller, nominalizat la Oscar in anul 1995, pentru cele mai bune efecte vizuale, are in prim-plan un cuplu exploziv – Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis.

    Regia: James Cameron
    88 1
    7.3
  • The Crow (1994)

    Corbul

    Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

    Regia: Alex Proyas
    53 3
    7.5
  • Dumb and Dumber (1994)

    Tăntălăul și Gogomanul

    Lloyd și Harry fac cele mai mari idioțenii. Lloyd, care e șofer, conduce la aeroport o frumoasă femeie care-și uită în mașină servieta. Deși aleargă după ea, nu o mai găsește, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă servieta.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    32 0
    7.3