Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1994 - pagina 24 din 24

  • Dumb and Dumber (1994)

    Tăntălăul și Gogomanul

    Lloyd și Harry fac cele mai mari idioțenii. Lloyd, care e șofer, conduce la aeroport o frumoasă femeie care-și uită în mașină servieta. Deși aleargă după ea, nu o mai găsește, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă servieta.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    32 0
    7.3
  • Schindler's List (1994)

    Lista lui Schindler

    Povestea adevărată a lui Oskar Schindler, un afemeiat și un profitor, care salvează viețile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. O mărturie emoționantă despre ororile războiului și despre alterarea caracterelor umane în timp de război.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 7
    80 6
    9.0
  • The Lion King (1994)

    Regele Leu

    Rafiki, mandrilul shaman, îl prezintă pe Simba, noul născut al regelui Mufasa, unei adunări a animalelor la Pride Rock. Fratele mai tânăr al lui Mufasa realizează ca nu mai este moștenitorul tronului și pune la cale să îi ucidă pe Simba și Mufasa.

    Regia: Roger Allers, Rob Minkoff
    Oscar-uri:
    34 0
    8.5
  • Pulp Fiction (1994)

    Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru șeful lor. Există, desigur, o seamă de povești „secundare”, care le susțin și le întregesc pe cele principale.

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    88 4
    8.9
  • The Shawshank Redemption (1994)

    Închisoarea îngerilor

    Deși declară că este nevinovat, Andy Dufresne este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

    Regia: Frank Darabont
    136 0
    9.3