Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 10 din 30

  • Regia: Václav Vorlíček
    0 0
    5.6
  • I'll Be Home for Christmas (1998)

    De Crăciun mă întorc la tine

    Jonathan Taylor Thomas e starul acestei comedii de sezon. In I’ll Be Home For Christmas el interpreteaza rolul unui student superficial care are dificultati sa ajunga acasa de Craciun, dupa de a fost ametit de prietenii sai. In timp ce se lupta sa...

    Regia: Arlene Sanford
    8 0
    5.5
  • Sista kontraktet (1998)

    Ultima misiune

    Evenimentele din Suedia, din 28 februarie 1986, au zguduit lumea intreaga. Un captivant thriller si o ipoteza plauzibila referitoare la asasinarea primului ministru suedez Olof Palme. Personajul principal e politistul suedez Roger Nyman (Mikael...

    Regia: Kjell Sundvall
    2 0
    6.2
  • Viola Kisses Everybody (1998)

    Bani de vacanță

    În această comedie italiană subscrisă genului road movie, trei prieteni (Rocco Papalo, Massimo Ceccherini, Valerio Mastandrea) se îndrăgostesc de Viola, o hoață frumoasă îmbrăcată în fustă scurtă, și încearcă s-o ajute să scape atât de poliție,...

    Regia: Giovanni Veronesi
    0 0
    5.0
  • The Gingerbread Man (1998)

    Avocat și victimă

    Avocatul de succes Magruder are o aventură cu o frumoasă chelneriţă care îl atrage mai mult decât trebuia în viaţa ei. După ce află că Mallory este vânată de tatăl său, Magruder se trezeşte în mijlocul unui scenariu care îi pune în pericol viaţa.

    Regia: Robert Altman
    5 1
    5.7
  • Halloweentown (1998)

    Orașul Halloween

    De Halloween, când Marnie se certa cu mama ei, copiii bunicii Aggie vin în vizită. Aggie vrea ca Marnie să înceapă pregătirea vrăjitoarelor înainte sa implineasca 13 ani. Dar există şi un alt motiv pentru care Aggie a venit în vizită.

    Regia: Duwayne Dunham
    2 0
    6.6
  • Hush (1998)

    Cântec de leagăn

    Helen a intalnit barbatul mult visat. Jackson are toate calitatile: e frumos, iubitor, provine dintr-o familie buna si il asteapta un viitor stralucit. Dar si pe Helen o asteapta o surpriza cand Jackson o duce acasa de Craciun..

    Regia: Jonathan Darby
    3 0
    5.4
  • Regia: Aleksey Balabanov
    4 1
    7.0
  • Yeogo goedam (1998)

    Regia: Park Ki-hyung
    0 0
    5.9
  • A Cool, Dry Place (1998)

    Intre două iubiri

    Dupa ce sotia l-a abandonat, avocatul Russel Durrell se muta in Kansas, impreuna cu fiul sau in varsta de cinci ani. El trebuie sa invete sa impace serviciul cu datoria de tatic. Tocmai cand incepe o relatie, fosta sotie a lui Russel apare in oras.

    Regia: John N. Smith
    2 0
    6.2
  • Salaakhen (1998)

    Procesul

    Sachidanand Agnihotri este martor la o crima comisa de fiul unui om influent. Cu toate ca familia il sfatuieste sa isi retraga acuzatiile, iar agenti corupti incearca sa il intimideze, Sachidanand este hotarat sa depuna marturie la proces.

    Regia: Guddu Dhanoa
    3 0
    5.4
  • Zor: Never Underestimate the Force (1998)

    Forța lui Zor

    Când un comisar de poliție e acuzat de trădare, fiul lui se angajează să redobândească onoarea tatălui.

    Regia: Sangeeth Sivan
    1 0
    4.4
  • Pyaar Kiya To Darna Kya (1998)

    Nu te teme de dragoste

    Vishal o iubeste mult pe sora lui Muskan, dar este exagerat de protectiv si posesiv. Muskan vrea sa plece sa invete la oras si, in cele din urma, reuseste sa-l convinga pe fratele ei s-o lase sa-si indeplineasca visul.

    Regia: Sohail Khan
    2 0
    6.6
  • Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998)

    Playboy

    Regia: Deepak Sareen
    1 0
    5.9
  • Keemat: They Are Back (1998)

    Prețul - Au venit înapoi

    Ajay și Dev sunt doi escroci. Într-o zi ucid accidental un om numit Mohan Tripathi. Ei afla de unde este cel decedat si se hotarasc sa se duca in satul acestuia pentru a vedea familia tânărului.

    Regia: Sameer Malkan
    1 0
    5.5