Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 30 din 30

  • Deep Impact (1998)

    Impact nimicitor

    O cometă e pe cale să lovească Pământul. Autorităţile trimit o echipă de specialişti să devieze cometa, însă misiunea dă greş, aşa că omenirea îşi numără acum zilele. Sa existe oare o soluţie pentru iminentul dezastru?

    Regia: Mimi Leder
    54 2
    6.2
  • Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

    Jocuri, poturi și focuri de armă

    Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecinţele vor fi nebănuite.

    Regia: Guy Ritchie
    53 3
    8.1
  • Armageddon (1998)

    Armaghedon

    Un asteroid se indreapta spre Pamant. Dan are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita un echipaj care sa distruga asteroidul. Echipajul va fi format din Harry Stamper si echipa lui de tacaniti, cei mai buni expertii in foraje.

    Regia: Michael Bay
    75 2
    6.7
  • Saving Private Ryan (1998)

    Salvați soldatul Ryan

    Capitanul Miller trebuie sa-si duca oamenii in spatele liniilor inamice, pentru a-l gasi pe soldatul Ryan. In fata unor forte inamice coplesitoare, soldatii pun la indoiala ordinele. De ce isi risca viata opt soldati, pentru a salva unul singur?

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 5
    95 2
    8.6
  • Titanic (1998)

    "Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei Titanic, mândria companiei White Star Line și cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri: x 11
    120 3
    7.8