Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 28 din 30

  • Sphere (1998)

    Sfera

    În mijlocul Pacificului, la 300 m adâncime, descoperirea unui obiect ale cărui origini sunt necunoscute pune pe jar Guvernul SUA. O echipă de oameni de știință este trimisă în expediție pentru a explora ceea ce se va dovedi a fi o navă spațială.

    Regia: Barry Levinson
    37 2
    6.1
  • The Siege (1998)

    Asediul

    În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn și niște evenimente sângeroase își fac apariția pe străzile New York-ului, agentului special FBI Hubbard și generalului Devereaux le revine misiunea să găsească vinovatul...

    Regia: Edward Zwick
    45 2
    6.4
  • That '70s Show (1998)

    Anii '70

    Eric e un elev de liceu obișnuit din Wisconsin-ul anului 1976 și are cam aceleași bucurii și tristeți pe care le are orice adolescent. El încearcă să scape de nevroticii săi părinți, Red și Kitty, pentru a petrece cât mai mult timp cu prietenii lui.

    Scenariul: Bonnie Turner, Terry Turner, Mark Brazill
    36 0
    8.1
  • Fallen (1998)

    Căzutul

    In momentul in care toti cunoscutii lui Hobbes canta aceeasi melodie pe care Reese a cantat-o in camera de gazare, Hobbes este convins ca ingerul decazut Azazel este pe urmele lui….

    Regia: Gregory Hoblit
    32 2
    7.0
  • Wrongfully Accused (1998)

    Prea-nevinovatul

    Comedia Wrongfully Acused il are în rol principal pe Leslie Nielson. Personajul sau e Ryan Harrisson, violonist. El merge la bogatasul Hibbing Goodhue, a carui sotie - Lauren - începe sa se apropie mai mult decat trebuie de el.

    Regia: Pat Proft
    52 0
    6.0
  • There's Something About Mary (1998)

    E ceva legat de Mary

    Ted Stroehman este tipul de individ a carui angoasa poate complexa un psihiatru sau care e in stare sa-si prinda in fermoar „bijuteriile" chiar in seara balului de absolvire.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    30 3
    7.1
  • Half Baked (1998)

    Prieteni buni

    Kenny, un bland educator de gradinita, face gresesala de a hrani un cal obosit si diabetic al politiei din New York cu o cantitate mare de mancare de la fast-food. Calul moare, iar Kenny intra in puscarie. Acum, el trebuie sa se bazeze pe cei tre...

    Regia: Tamra Davis
    6 2
    6.6
  • The Negotiator (1998)

    Negociatorul

    Negociatorul lui F.Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

    Regia: F. Gary Gray
    36 1
    7.3
  • The Quick and the Dead (1998)

    Mai iute ca moartea

    Povestea se invarte in jurul unui concurs intre pistolari din Vestul Salbatic la care participă Ellen (Sharon Stone), misterioasa si atragatoare, smecherasul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) si Herod, infamul primar al oraselului.

    Regia: Sam Raimi
    67 4
    6.5
  • Lethal Weapon 4 (1998)

    Armă mortală 4

    Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor.

    Regia: Richard Donner
    67 0
    6.6
  • Les Misérables (1998)

    Mizerabilii

    Jean Valjean este condamnat la ani grei de ocna pentru furtul unei bucati de paine si, cand reuseste sa evadeze, e nevoit sa se ascunda de necrutatorul inspector Javert.

    Regia: Bille August
    35 0
    7.4
  • Godzilla (1998)

    Filmul a fost dedicat lui Tomoyuki Tanaka, producătorul primului film Godzilla, care a decedat cu o lună înainte de lansarea versiunii moderne. Producţia din 1998 este regizată de Roland Emmerich

    Regia: Roland Emmerich
    59 1
    5.4
  • Charmed (1998)

    Farmece

    Surorile Halliwell, Prue, Phoebe şi Piper sunt de-a dreptul fermecătoare. Prue poate mişca obiectele doar printr-un semn al mâinii, Piper poate opri timpul în loc, iar Phoebe poate prezice viitorul.

    Scenariul: Constance M. Burge
    21 2
    7.2
  • Gia (1998)

    Filmul urmareste povestea scurtei ascensiuni si tragicului ei sfarsit, al Giei Caragi (Angelica Jolie), fotomodelul care a dominat lumea modei la sfarsitul anilor 1970.

    Regia: Michael Cristofer
    24 4
    6.9
  • A Bug's Life (1998)

    Viața unei insecte

    Flik, o furnică ce nu-și găsește locul, caută o bandă de războinici curajoși care să-l ajute să se lupte cu greierii lacomi care îi amenință casa. El recrutează un grup de insecte care se dovedesc a fi o trupă de la circ.

    Regia: Andrew Stanton, John Lasseter
    15 0
    7.2