Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1998 - pagina 14 din 30

  • The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock (1998)

    Tinutul stravechi VI: Secretul pietrei Saurus

    Pe îndepãrtata margine a Marii Vãi se aflã misterioasa Piatrã Saurus, iar gemenii Trei-Coarne, Dinah si Dana au fugit de acasã în cãutarea ei. Doar Piciorus, Cera, Spike, Ducky si Petrie îi mai pot aduce înapoi acasã. Tinutul strãvechi VI:...

    Regia: Charles Grosvenor
    1 0
    5.8
  • Duplicate (1998)

    Bucătarul

    Intr-o zi bucatarul Bablu este arestat si acuzat de nenumarate infractiuni, dar sub numele de Manu Dada. Cine este acest Manu Dada si ce legatura are cu Bablu?

    Regia: Mahesh Bhatt
    0 0
    5.5
  • The Celebration (1998)

    Sărbătorirea

    Festen aduce in prim plan o familie reunita pentru celebrarea capului acesteia, eveniment care ascunde o dureroasa drama: moartea uneia dintre surori. Pe parcursul sarbatorii se vor dezvalui adevaruri socante care pareau demult uitate si ascunse.

    Regia: Thomas Vinterberg
    5 1
    8.0
  • Nightwatch (1998)

    Paznic de noapte

    In timp ce un ucigas in serie terorizeaza un intreg oras, Martin Belles se angajeaza paznic de noapte la morga. Aici observa ca se petrec lucruri neobisnuite, adeseori cadavrele schimbandu-si pozitia. Cand declara cele vazute, devine primul suspect.

    Regia: Ole Bornedal
    9 3
    6.2
  • Babylon 5: In the Beginning (1998)

    Babylon 5: Începutul

    Soldatii de pe Pamant intalnesc o rasa de extraterestri numiti Minbari. Printr-o serie de accidente si neintelegeri, pornirea unui razboi cu acestia ar insemna sfarsitul oricarei fiinte umane de pe Pamant.

    Regia: Michael Vejar
    11 1
    7.7
  • Krippendorf's Tribe (1998)

    Tribul din fundu' grădinii

    Antropologul James Krippendorf da gres cu cercetarile din Noua Guinee si nu descopera tribul promis, insa trebuie sa justifice banii cheltuiti. El va improviza si filma in propria-i gradina tribul Shelmikedmu, nume inspirat de numele copiilor.

    Regia: Todd Holland
    3 0
    5.1
  • Hell's Kitchen (1998)

    Negru de fum

    Patru pustani dintr-un cartier rau famat al New York-ului pun la cale o spargere. Dar prima lor tentativa in lumea crimei nu are finalul asteptat. Unul dintre ei moare, altul este arestat, ceilalti doi reusesc sa scape. Anii trec, dar ei nu se pot...

    Regia: Tony Cinciripini
    4 0
    4.6
  • Belle's Magical World (1998)

    Lumea magică a lui Belle

    Filmul este realizat sub forma de trei capitole in care sunt prezentate aventuri ale personajelor ce fac parte din aceasta lume magica.

    Regia: Bob Kline, Cullen Blaine, Dale Case
    1 0
    4.8
  • Benny (1998)

    Regia: Pål Jackman
    0 0
    5.2
  • Pyaar To Hona Hi Tha (1998)

    Dragostea învinge mereu

    Sanjana traieste in Franta si este pe cale sa se casatoreasca cu Rahul. Rahul trebuie sa mearga in India, dar Sanjana ramane acasa, fiindu-i frica sa zboare. Ajuns in India, Rahul se indragosteste de Nisha. Va reusi Sanjana sa ia avionul spre India?

    Regia: Anees Bazmee
    1 0
    6.6
  • BASEketball (1998)

    Filmul este o parodie violenta la adresa obsesiei pentru sport, careia americanii au reusit sa-i dea o dimensiune nationala. Oricat ar parea de ciudat, jocul de "baseketball" a existat cu adevarat, fiind inventat chiar de Zucker si prietenii sai...

    Regia: David Zucker
    2 1
    6.5
  • Dollar for the Dead (1998)

    Pistolarul și comoara

    Un pistolar foarte rapid (Emilio Estevez) fuge dupa ce a comis o crima si ajunge in compania unui fost soldat confederat, care stie unde se afla ascunsa o mare cantitate de aur. Din pacate, cei doi nu se pot concentra asupra gasirii comorii.

    Regia: Gene Quintano
    5 0
    5.2
  • The Apostle (1998)

    Apostolul

    Pe vremea cand era preot, Sonny ducea o viata fericita, alaturi de Jessie, sotia sa. Cand afla ca Jessie il insala, Sonny il loveste mortal pe iubitul acesteia. Fuge si se ascunde, sub un alt nume, in Luisiana. Aici, lucreaza la un post local de...

    Regia: Robert Duvall
    7 0
    7.2