Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2000 - pagina 29 din 33

  • Dungeons & Dragons (2000)

    Răzbunarea dragonilor

    Varianta cinematografica a jocului cu acelasi nume. Magii conduc taramul Izmer, iar dintre ei cel mai insetat de putere e Profion, care planuieste sa ia tronul tinerei Savina si sa intre in posesia sceptrului sub a carui vraja stau Dragonii de Aur.

    Regia: Courtney Solomon
    20 1
    3.6
  • Un grup de fani entuziasti ai mitului Vrăjitorii din Pădurea Blair merg in Burkittsville pentru a filma si dezvălui o dată pentru totdeauna adevărul.

    Regia: Joe Berlinger
    3 2
    4.0
  • Get Carter (2000)

    Recuperatorul

    Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

    Regia: Stephen T. Kay
    27 3
    5.1
  • Loser (2000)

    Fraierul

    Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

    Regia: Amy Heckerling
    4 1
    5.3
  • The Original Kings of Comedy (2000)

    Regii comediei

    Regii comediei este o selectie dintr-un turneu sustinut intre 1997 si 1999 de patru comici afro-americani foarte populari peste ocean, mai ales ca fiecare dintre ei are propriul sitcom de succes. Este vorba de Steve Harvey, Cedric, D.L. Hughley si...

    Regia: Spike Lee
    5 0
    6.8
  • Mohabbatein (2000)

    Dragoste și teroare

    În India, aventurile amoroase sunt interzise, la fel și gesturile de afecțiune în public. Directorul unui colegiu, Narayan, crede cu tărie în aceste principii și este hotărât să le respecte oricare ar fi consecințele. Nu cu mult timp în urmă,...

    Regia: Aditya Chopra
    3 1
    7.0
  • Dune (2000)

    In mileniul al XI-lea Shaddam IV, liderul Imperiului Galactic, ii confera competitorului sau, Printul Leto, controlul asupra planetei desert Dune, cunoscuta sub numele Arrakis. Baronul Harkonnen, sub a carui dominatie se afla planeta, nu renunta...

    52 3
    6.9
  • Red Planet (2000)

    Planeta roșie

    Anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei MArte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul "Mars Terraforming Project"

    Regia: Antony Hoffman
    21 1
    5.7
  • Reindeer Games (2000)

    Jocurile renilor

    Rudy și Nick sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă.

    Regia: John Frankenheimer
    34 1
    5.8
  • The Million Dollar Hotel (2000)

    Hotelul de 1 milion de dolari

    Plasat in 2001, filmul este o drama tragi-comica, a carui actiune se desfasoara intr-un hotel din Los Angeles, in care sunt gazduiti oameni bolnavi mental si fizic, prea saraci pentru a isi permite asigurare medicala.

    Regia: Wim Wenders
    13 4
    5.7
  • Hellraiser: Inferno (2000)

    Hellraiser: Infernul

    In a cincea parte a seriei “Hellraiser”, Joseph (Craig Sheffer) este un detectiv al Politiei din Los Angeles care descopera intr-o dimineata ca nu mai traieste in California si a fost exilat in Hades, iar singura cale de scapare este sa dezlege...

    Regia: Scott Derrickson
    11 1
    5.4
  • The Kid (2000)

    Copilul

    Daca ai avea ocazia să te întâlnești cu tine în postura unui copil de 8 ani, oare acel copil ar fi mulțumit de ceea ce ai devenit? În cazul lui Russ Duritz, răspunsul este un răsunător "NU!".

    Regia: Jon Turteltaub
    15 0
    6.1
  • Charlie's Angels (2000)

    Îngerii lui Charlie

    3 tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marţiale şi deghizări, îşi pun în valoare calităţile deosebite pentru a da de urmă unui geniu al computerelor.

    Regia: McG
    45 0
    5.6
  • Billy Elliot (2000)

    Viața lui Billy Elliot s-a schimbat pentru totdeauna în ziua în care a descoperit din întâmplare o clasă de balet în timpul unor lecții săptămânale de box pe care le urma. Curând el se regăsește în dans manifestând genul de talent rar întâlnit.

    Regia: Stephen Daldry
    11 1
    7.7
  • Scream 3 (2000)

    Țipătul 3

    Povestea din Scream 3 se petrece la Hollywood, în timpul filmărilor la un thriller ce ridică întrebări tulburătoare cu privire la evenimentele care au îngrozit orașul Woodsboro și care continuă să o urmărească pe Sidney Prescott (Neve Campbell).

    Regia: Wes Craven
    13 0
    5.6