Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2000 - pagina 33 din 33

  • Next Friday (2000)

    Vinerea viitoare

    Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu "baietasi de cartier" si multa muzica rap.

    Regia: Steve Carr
    17 0
    6.1
  • What Women Want (2000)

    Ce-și doresc femeile

    Nick Marshall este un burlac irezistibil, care își închipuie că învârte lumea pe deget. Dar într-o noapte, cineva îi dă un brânci, iar șocul îi deschide urechile mai mult decât ar fi visat el vreodată.

    Regia: Nancy Meyers
    44 2
    6.4
  • Coyote Ugly (2000)

    Urât ca în stilul coiot

    Inzestrata cu o voce catifelata, Violet Sanford (Piper Perabo), in varsta de 21 de ani, se indreapta catre New York pentru a-si indeplini visul de a deveni compozitoare.

    Regia: David McNally
    33 0
    5.7
  • Cast Away (2000)

    Naufragiatul

    Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata

    Regia: Robert Zemeckis
    66 1
    7.8
  • Gone in 60 Seconds (2000)

    Dispărut în 60 de secunde

    Randall (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarca la ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor.

    Regia: Dominic Sena
    46 3
    6.5
  • Me, Myself & Irene (2000)

    Eu, însumi și Irene

    Băiat bun, dar fără noroc, Charlie (Jim Carrey) și-a reprimat ani de zile frustrarea provocată de fuga soției sale cu șoferul limuzinei de la nuntă, până când a dat în schizofrenie. Așa l-a dat la iveală pe Hank, personalitatea lui numărul doi.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    22 6
    6.6
  • Scary Movie (2000)

    Comedie de groază

    SCARY MOVIE, produsul unei vesele ticneli este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat niciun film de groaza sau de actiune, nicio comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    38 4
    6.3
  • Final Destination (2000)

    Destinație finală

    Avand inzestrari supranaturale, Alex are o premonitie sumbra. La imbarcarea in avionul cu destinatia Franta el presimte o nenorocire si, dupa ce isi convinge colegii ca aparatul va exploda in zbor, cere pilotului sa ii lase la sol.

    Regia: James Wong
    45 4
    6.7
  • The Patriot (2000)

    Patriotul

    Carolina de Sud - 1776. Benjamin Martin (Mel Gibson), fost erou al războiului franco-indian, a renunţat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace.

    Regia: Roland Emmerich
    55 0
    7.2
  • Snatch (2000)

    Unde dai și unde crapă

    Hoțul de diamante și curierul Franky "Four Fingers" (Franky „Patru degete"), interpretat de Benicio Del Toro, poposește la Londra, în drumul său spre New York, unde urma să-i livreze un diamant uriaș sefului său.

    Regia: Guy Ritchie
    70 5
    8.2
  • Requiem for a Dream (2000)

    Requiem pentru un vis

    Drogul ataca mintea, trupul si sufletul. Dupa ce le-a ispitit, facandu-le sa se simta invincibile pentru o clipa, drogul isi cere dreptul de calau. Pierdute fara putinta de tagada, patru fiinte se afunda in deziluzii si disperare...

    Regia: Darren Aronofsky
    30 6
    8.3
  • X-Men (2000)

    Cyclops, Jean Grey și Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga următoare în lanțul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a născut cu o mutație genetică unică, manifestată la pubertate prin niște puteri supranormale.

    Regia: Bryan Singer
    72 4
    7.3
  • Pitch Black (2000)

    Întuneric total

    Nava spatiala Gratzner s-a prabusit pe o planeta indepartata. Semnale S.O.S. indica cel putin 40 de supravietuitori. Printre ei, Riddick (Van Diesel). La apusul soarelui, planeta este cufundata in intuneric si apar locuitorii ei.

    Regia: David Twohy
    96 2
    7.0
  • Gladiator (2000)

    Gladiatorul

    Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri: x 5
    172 1
    8.5