Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 31 din 43

  • K-9: P.I. (2002)

    K-9: Câinele detectiv

    Thomas Dooley (James Belushi) si partenerul sau patruped Jerry Lee s-au intors sa lupte impotriva infractorilor. Pe Dooley il mai despart de pensionare doar citeva ore cind e implicat, fara sa vrea, intr-un jaf armat.

    Regia: Richard J. Lewis
    18 0
    5.7
  • The Adventures of Pluto Nash (2002)

    Aventurile lui Pluto Nash

    Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Pluto Nash (Eddie Murphy) se lupta pentru a-si pastra clubul de noapte, aflat undeva intre Pamant si Uranus de controlul mafiei.

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    3.9
  • Extreme Ops (2002)

    Risc extrem

    O echipa de filmare si trei extremisti ai sportului zapezii trec Alpii in Austria, aproape de granita cu Iugoslavia, unde vor infrunta o avalansa pentru o reclama comerciala. Ceea ce ei nu stiu este ca filmeaza exact langa ascunzatoarea secreta a...

    Regia: Christian Duguay
    4 0
    4.4
  • The Star (2002)

    Steaua

    Afland in vara lui 1944 ca nazistii pregatesc ofensiva printr-o bine organizata divizie de tancuri, armata rusa trimite in recunoastere, in spatele liniei inamice, un grup de 7 lunetisti...

    Regia: Nikolay Lebedev
    11 0
    6.9
  • 0 0
    8.3
  • Warrior Angels (2002)

    Ingerii răzbunării

    Intr-o epoca guvernata de tiranie si frica, raul profaneaza tot ce atinge, dar va fi invins de iubirea unei mame care a vrut sa-si recupereze fiul cu orice pret. Ca sa faca dreptate, Elizabeth pleaca pe urmele rapitorului care era insusi regele.

    Regia: Byron W. Thompson
    0 0
    4.1
  • The Guru (2002)

    Guru - Profu' de sex

    Numai un guru ar fi putut prezice soarta ce-l astepta pe Ramu Gupta (Jimi Mistry), un tanar instructor de dans din India, dornic sa ajunga vedeta pe Broadway.

    Regia: Daisy von Scherler Mayer
    2 0
    5.4
  • Whale Rider (2002)

    Stăpâna balenelor

    O poveste contemporană despre dragoste, respingere și triumf, spusă prin intermediul lui Paikea, o tânără din populația băștinașă Maori, care luptă pentru a-și îndeplini un vis pe care bunicul ei refuză să-l accepte.

    Regia: Niki Caro
    6 0
    7.5
  • Ripley's Game (2002)

    Jocul domnului Ripley

    Tom Ripley duce o viata foarte linistita la vila sa din nordul Italiei, alaturi de iubita lui Terry. Tihna sa este tulburata intr-o zi de rugamintea lui Reeves, asociat intr-o afacere tenebroasa in urma cu cativa ani, de a-l ucide pe un rival al sau.

    Regia: Liliana Cavani
    22 1
    6.6
  • Below (2002)

    Fantomele adâncurilor

    Below e un inspaimantator si claustrofob exercitiu de stil. In 1943, echipa lui Tiger Shark, un submarin american din Atlantic, salveaza trei supravietuitori ai unei nave-spital britanice care a fost atacata de germani. Unul dintre acestia, o sora...

    Regia: David Twohy
    13 1
    6.1
  • The Banger Sisters (2002)

    Admiratoarele... din '60

    Goldie Hawn si Susan Sarandon, in aceasta comedie despre o pereche de foste admiratoare care n-au „ratat” nici una dintre legendele rock ale anilor ’60… atata vreme cat aveau o chitara in mana si se stia ca erau barbati!

    Regia: Bob Dolman
    12 0
    5.7
  • American Psycho II: All American Girl (2002)

    Psihoza americană 2

    Evenimentele se petrec la cativa ani de la moartea lui Patrick Bateman, al carui spirit dainuie inca in mintea unei victime care i-a supravietuit. Este vorba de Rachael Newman, acum studenta motivata de un singur gand: sa vaneze criminali in serie.

    Regia: Morgan J. Freeman
    3 1
    3.7
  • The Climb (2002)

    Regia: John Schmidt
    1 1
    5.8
  • Bloody Sunday (2002)

    Duminica însângerată

    'Bloody Sunday sau masacrul din Bogside este titlul pe care îl poartă duminica din 30 ianuarie 1972, când 27 de oameni ce mărşăluiau paşnic pentru apărarea drepturilor civile din Irlanda de Nord au fost împuşcaţi fără milă de trupele...

    Regia: Paul Greengrass
    7 1
    7.6
  • Antikiller (2002)

    Anchetatorul criminalist Korenev este eliberat din inchisoare, unde a ajuns ca urmare a unor evidente incriminatorii, oferite judecatorilor de seful mafiot Shaman. Revenit la Moscova, el descopera ca lumea mafiotilor e condusa dupa reguli noi.

    Regia: Egor Konchalovsky
    3 0
    5.5