Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2002 - pagina 32 din 43

  • Repli-Kate (2002)

    Studentul Max o clonează - din greseală! - pe Kate, frumoasa jurnalistă care realizează un reportaj despre ultima descoperire genetică a profesorului Jonas.

    Regia: Frank Longo
    12 0
    5.6
  • Regia: Lorna Anozie
    0 0
    5.1
  • Empire (2002)

    Imperiul

    In momentul în care află că soția sa este însărcinată, un traficant de droguri încearcă să părasească grupul pe care–l conducea pentru a începe o viață nouă.

    Regia: Franc. Reyes
    9 0
    5.9
  • The First $20 Million Is Always the Hardest (2002)

    Cu primele 20 de milioane e mai greu

    Filmul spune povestea unui tânãr director de marketing care renuntã la functia sa dintr-o companie din Sillicon Valley pentru a-si urma visul de a inventa si lansa pe piata computerul de 99 $.

    Regia: Mick Jackson
    2 0
    5.5
  • Hollywood Ending (2002)

    Final ca la Hollywood

    FINAL CA LA HOLLYWOOD, cel de-al 33-lea film artistic ce poartã semnãtura lui Woody Allen, este povestea unui regizor de film cãruia nu-i mai zâmbeste norocul si cãruia i se mai oferã o sansã înainte ca nevrozele imaginare sã-l consume complet ....

    Regia: Woody Allen
    5 0
    6.5
  • Pinocchio (2002)

    Într-un orãsel toscan, un curajos pãpusar pe nume Gepetto ciopleste cu multã tandrete un mic bustean cãruia îi dã un nume: Pinocchio. La lãsarea noptii, frumoasa zânã îi face o vizitã si însufleteste marioneta cu puterea magiei...

    Regia: Roberto Benigni
    1 0
    4.3
  • Saathiya (2002)

    Poveastea a doi indragostiti ce fug si se casatoresc in secret, pentru a descoperi curand ca mariajul nu este acel pat plin de trandafiri la care visau...

    Regia: Shaad Ali
    0 0
    6.8
  • Stealing Harvard (2002)

    Furând la Harvard

    Un barbat este hotarat sa se insoare cu prietena lui, dar numai dupa ce folosesc 30.000$. Dar in curand afla ca o nepoata se baza pe acesti bani, pentru a urma cursurile la Harvard.

    Regia: Bruce McCulloch
    2 0
    5.1
  • The Quiet American (2002)

    Un american linistit

    Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

    Regia: Phillip Noyce
    15 1
    7.0
  • Australia: Land Beyond Time (2002)

    Australia: Tărâm dincolo de timp

    Un minunat scurt documentar despre flora si fauna Australiana...

    Regia: David Flatman
    1 0
    7.4
  • Heaven (2002)

    Paradis

    Cand sotul moare din cauza unei supradoze, Philippa incearca sa furnizeze politiei informatiile necesare prinderii celui responsabil de moartea sotului. Dar politia nu o ia in seama. Femeia decide sa faca singura dreptate.

    Regia: Tom Tykwer
    9 1
    6.9
  • The Spanish Apartment (2002)

    Euro-mix

    Este povestea lui Xavier, un tânăr de 25 de ani, student in ultimul an, care hotărăște să plece la Barcelona ca să învețe spaniola și să-și definitiveze studiile. El va împărți un apartament cu încă șapte studenți de prin toată Europa.

    Regia: Cédric Klapisch
    2 0
    7.3
  • Just a Kiss (2002)

    Doar un sărut

    Regia: Fisher Stevens
    1 0
    4.9
  • Tuck Everlasting (2002)

    Barbatul in costum galben

    UN SECRET ESTE PE CALE DE A FI DESCOPERIT. O AVENTURA VA INCEPE CURAND. O tanara intalneste un baiat de care se indragosteste. Exista o singura problema: el provine dintr-o familie de "nemuritori".

    Regia: Jay Russell
    11 0
    6.6
  • Death to Smoochy (2002)

    Ucideți-l pe Smoochy

    Randolph Smiley este gazda unui show TV pentru copii, care este concediat si se trezeste pe strazi, in timp ce rivalul sau Sheldon Mopes se afla pe culmea succesului.

    Regia: Danny DeVito
    6 0
    6.3