Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 44 din 53

  • Shall We Dance (2004)

    Vrei să dansăm?

    John Clark este dependent de munca, dar, intr-o noapte, intreaga lui viata se schimba cand aparitia unei instructoare de dans il inspira sa se inscrie la lectii de dans.

    Regia: Peter Chelsom
    18 0
    6.2
  • Barbie as The Princess and the Pauper (2004)

    Barbie: Prințesa și saărmana Croitoreasă

    La primul ei muzical animat, cu șapte melodii originale, Barbie prinde viață în această repovestire modernă a clasicei false identități și a puterii prieteniei. Având la bază povestea lui Mark Twain, Barbie în Prințesa și sărmana croitoreasă o...

    Regia: William Lau
    1 0
    7.0
  • Regia: Theresa Cullen, Carole Holliday, Peggy Holmes
    2 1
    6.4
  • The Ladykillers (2004)

    Cum scăpăm de Coana Mare?

    Remake al comediei negre din 1955, povestea

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    12 0
    6.2
  • Envy (2004)

    Invidia

    Nick Vanderpark şi Tim Dingman sunt vecini şi foarte buni prieteni. Mai mult, ei lucrează împreună la o fabrică. Cei doi îşi doresc ceva mai mult de la viaţă, iar Nick şi-a făcut un obicei din a pune la cale planuri stupide de îmbogăţire rapidă

    Regia: Barry Levinson
    6 0
    4.8
  • Wimbledon (2004)

    Peter nu poate spune ca a avut succesul pe care si l-a dorit in tenis. A fost clasat pe locul 11 in lume dupa care a ajuns pe locul 119. Acum, in ajunul retragerii din tenisul profesionist, decide sa participe inca o data la turneul de la Wimbledon.

    Regia: Richard Loncraine
    6 0
    6.3
  • The Life Aquatic with Steve Zissou (2004)

    Viața acvatică cu Steve Zissou

    Renumitul oceanograf Steve Zissou (Bill Murray) si echipa sa - Echipa Zissou - au pornit intr-o expeditie pentru a vana misteriosul Rechin Jaguar care l-a omorat pe colegul lui Zissou in timpul unor filmari.

    Regia: Wes Anderson
    11 0
    7.2
  • Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

    Un știrist legendar

    Ron este un cunoscut prezentator de stiri al anilor '70, care se bucura de succes mai ales datorita infatisarii. Aparitia Veronicai Comingstone nu il deranjeaza la inceput. Dar Veronica este o jurnalista foarte talentata.

    Regia: Adam McKay
    8 3
    7.1
  • The Last Ride (2004)

    Pentru ultima data

    După treizeci de ani de închisoare, Ronnie (Dennis Hopper) își recrutează nepotul pentru a se răzbuna pe Darryl (Fred Ward), polițistul care l-a adus în spatele gratiilor. In calea lor sta fiul lui Ronnie, care a fost crescut chiar de Darryl.

    Regia: Guy Norman Bee
    3 0
    5.1
  • Regia: Phil Weinstein
    7 0
    6.1
  • Regia: Richard Metzger
    0 0
    5.3
  • Agent Cody Banks 2: Destination London (2004)

    Agentul Cody Banks 2: Destinație Londra

    Frankie Muniz reia rolul adolescentului agent CIA Cody Banks in acest sequel regizat de Kevin Allen. Parintii lui Cody cred ca el petrece o vara minunata in postura de consilier la o tabara pierduta in munti.

    Regia: Kevin Allen
    7 1
    4.5
  • Laws of Attraction (2004)

    Legile atracției

    Doi dintre cei mai buni avocati din New York, Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) si Audrey Woods (Julianne Moore), au avut ocazia, cu fiecare divort pe care

    Regia: Peter Howitt
    23 1
    5.8
  • Sniper 3 (2004)

    Lunetistul 3

    Dupa ce a scos din joc lideri militari, capi ai cartelurilor de droguri sau asasini internationali, Beckett trebuie sa se confrunte cu cel mai periculos adversar al sau, Paul Finnegan, care a operat in secret, iar acum reprezinta un real pericol.

    Regia: P.J. Pesce
    28 1
    5.2
  • Super Size Me (2004)

    Păcăleala

    De ce sunt americanii atat de grasi? Afla raspunsul in “Super Size Me”, o analiza a costurilor juridice, financiare si fizice rezultate din foamea americanilor pentru fastfood. Filmul exploreaza efectul dezastruos al meniurilor scolare,...

    Regia: Morgan Spurlock
    3 0
    7.2