Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 47 din 53

  • A Series of Unfortunate Events (2004)

    Seria de evenimente nefericite ale lui Lemony Snicket

    Violet, Klaus si Sunny sunt trei copii inteligenti care primesc vestea ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rude si ajung sa locuiasca cu maleficul Conte Olaf, care nu vrea decat sa le fure averea.

    Regia: Brad Silberling
    Oscar-uri:
    23 5
    6.8
  • Along Came Polly (2004)

    Pe parcurs a venit Polly

    Viața ordonată a proaspăt căsătoritului Reuben Feffer (Ben Stiller) o ia razna după ce se îndrăgostește pe nesimțite de Polly Prince, o fostă colegă de clasă (Jennifer Aniston).

    Regia: John Hamburg
    23 0
    6.0
  • Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)

    Căpitanul Sky și lumea viitorului

    Prezentand efecte speciale nemaiintalnite pana acum, filmul reprezinta un moment de mare succes in istoria cinematografiei. Cu mai mult de 2000 de cadre cu efecte speciale, acest film fara precedent prezinta actiune live filmata pe un fundal...

    Regia: Kerry Conran
    41 5
    6.1
  • Home on the Range (2004)

    O fermă trăznită

    Râsete și voie bună, aventură și neprevăzut în comedia "Home on the Range". O poveste colorată ale cărei personaje sunt animăluțele de la o fermă ce se află în pericol de a intra pe mâna lui Alameda, un individ lacom și fără scrupule.

    Regia: Will Finn, John Sanford
    6 0
    5.4
  • Sleepover (2004)

    Razbunare in pijamale

    In vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizeaza o petrecere in pijamale cu Hannah, Nancy si Farrah. In trei, ele ajung sa traiasca aventura vietilor lor în incercarea de a scapa o data pentru totdeauna de reputatiza lor.

    Regia: Joe Nussbaum
    3 0
    5.3
  • Layer Cake (2004)

    Tortul

    Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și o gloată de bandiți periculoși puși fie să-l ajute sau să-i pună piedici, eroul nostru își dă seama curând că încercarea de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.

    Regia: Matthew Vaughn
    23 2
    7.3
  • Ella Enchanted (2004)

    Ella Fermecată

    Bazat pe celebrul roman al lui Gail Carson și regizat de Tommy O'Haver, ELLA FERMECATA este un film amuzant care te va purta printr-o lume de basm și îți va aminti de copilarie... dar și de câteva probleme din lumea oamenilor mari!

    Regia: Tommy O'Haver
    19 7
    6.3
  • Surviving Christmas (2004)

    Supraviețuind Crăciunului

    Drew (Ben Affleck), un director foarte bogat, hotărăste să-si închirieze o familie de Crăciun. Sătul să-si petreacă sărbătorile singur, Drew face familiei Valcos (James Gandolfini, Christina Applegate, Catherine O'Hara) o ofertă.

    Regia: Mike Mitchell
    21 1
    5.5
  • Hotel Rwanda (2004)

    Hotelul Rwanda

    Filmul urmărește unul dintre cele mai cumplite evenimente din istoria recentă: momentul real în care extremiștii Hutu din Rwanda comit un înspăimântător genocid, masacrând sute de mii de oameni, în vreme ce restul omenirii privea, fără să facă nimic.

    Regia: Terry George
    37 0
    8.1
  • Finding Neverland (2004)

    În căutarea Tărâmului de Nicăieri

    Noua abordare a romanului “Peter Pan”, Finding Neverland imbina fantezia si realitatea, privind cu aceeasi detasare dificultatile si durerile vietii de adult, dar si farmecul aparte si inocenta copilareasca a baiatului care ramane vesnic tanar.

    Regia: Marc Forster
    Oscar-uri:
    25 0
    7.7
  • Kung Fu Hustle (2004)

    Kung Fu la grămadă

    Starul de succes al comediilor asiatice Stephen Chow revine cu filmul Kung Fu Hustle, al doilea mare succes după comedia din 2001 Shaolin Soccer, care a depășit recordurile de box office din zonă, devenind comedia de acțiune cu cele mai mari încasări

    Regia: Stephen Chow
    53 1
    7.7
  • After the Sunset (2004)

    După apus

    Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Lloyd (Woody Harrelson). Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Brett Ratner
    43 1
    6.2
  • The Manchurian Candidate (2004)

    Candidatul altora

    Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora

    Regia: Jonathan Demme
    43 3
    6.6
  • Christmas with the Kranks (2004)

    Crăciunul cu familia Krank

    În momentul în care singura lor fiică, Blair, părăseşte căminul familial, Luther şi Nora Krank (Tim Allen şi Jamie Lee Curtis) decid să plece într-o croazieră pentru a depăşi mai uşor acest moment

    Regia: Joe Roth
    22 1
    5.5
  • Cube Zero (2004)

    Cubul Zero

    Cel de-al treilea film din cunoscuta serie horror “Cubul” urmareste povestea lui Eric Wynn, un geniu al tehnicii si a Cassandrei Rains, o femeie ramasa prizoniera intr-un labirint infernal.

    Regia: Ernie Barbarash
    21 1
    5.6