Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 48 din 53

  • Deadwood (2004)

    Producatorul Executiv David Milch aduce Deadwood, un nou serial dramatic care se concentreaza pe nasterea unui oras situat la frontiera Americana si asupra luptei sangeroase pentru putere care are loc intre granitele sale stapanite de faradelege....

    Scenariul: David Milch
    41 3
    8.6
  • Collateral (2004)

    Colateral

    Vincent (Tom Cruise) e un ucigaș plătit. Când un cartel de droguri află că va fi adus în fața unui complet de judecată, organizează o operațiune de ucidere a martorilor principali. Vincent ajunge în Los Angeles pentru a doborî 5 persoane.

    Regia: Michael Mann
    63 3
    7.5
  • Mindhunters (2004)

    Minți ucigătoare

    Pe o insula indepartata, FBI are un program de pregatire pentru divizia lor de psihologi criminalisti, care se numeste “Minte ucigasa” (Mindhunters), folositi pentru a prinde ucigasii in serie.

    Regia: Renny Harlin
    26 0
    6.3
  • Before Sunset (2004)

    Înainte de apus

    Jesse, un scriitor din Statele Unite şi Celine, o franţuzoaică angajată a unei companii de protecţie a mediului, s-au întâlnit acum 9 ani în trenul Budapesta - Viena şi au trăit o mică poveste de dragoste.

    Regia: Richard Linklater
    36 0
    8.1
  • Without a Paddle (2004)

    Fără o vâslă

    Seth Green, Matthew Lillard si Dax Shepard joacã în aceastã comedie fantasticã rolurile unor prieteni din copilãrie, ale cãror vieti au luat-o pe cãi diferite, dar care trebuie reunite ca urmare a mortii neasteptate a celui de-al patrulea dintre ei.

    Regia: Steven Brill
    6 2
    5.8
  • Wake of Death (2004)

    Amprenta morții

    Ben Archer lucreaza pentru o organizatie criminala. Obosit si satul de atatea crime, el vrea sa se retraga. Cynthia, sotia lui, lucreaza ca asistent social la INS. Apropiindu-se de o refugiata chinezoaica, Cynthia o aduce acasa.

    Regia: Philippe Martinez
    20 0
    5.5
  • The Libertine (2004)

    Libertinul

    Povestea ne prezintă incredibila decadență a Contelui de Rochester (Johnny Depp). Un hedonist care-l face pe Oscar Wilde sa pară cuminte, Contele a petrecut nopți și zile în paturi, bordeluri și baruri.

    Regia: Laurence Dunmore
    8 2
    6.2
  • Wicker Park (2004)

    Cărări întortocheate

    Matthew este încă îndrăgostit de Lisa, fata pe care a cunoscut-o cu doi ani în urmă și care a dispărut fără nicio explicație, imediat după aceea. După ce i se pare că o zărește ieșind dintr-un restaurant, Matthew pornește în căutarea ei.

    Regia: Paul McGuigan
    24 3
    6.9
  • După ce pierde războiul împotriva roboților Ciclon, echipajul supraviețuitor al navetei Battlestar Galactica se îndreaptă spre Pământ. Comandantul navetei este amiralul Adama și presedinte Laura Roslin. Dar Ciclonii, care au fost creați de oameni,...

    Scenariul: Glen A. Larson, Ronald D. Moore
    51 8
    8.7
  • Spanglish (2004)

    Cum să nu devii american

    John Clasky (Adam Sandler) este un tată devotat care datorită talentului de bucătar a putut asigura familiei sale o viață foarte bună, având o casă de vacanță în Malibu și o nouă menajeră care își taie respirația, Flor(Paz Vega)

    Regia: James L. Brooks
    12 1
    6.4
  • Bring It on: Again (2004)

    Majoretele

    Este pura euforie cand intra in scena noile majorete din concursul echipelor de animatoare! O echipa de majorete aflata in plina ascensiune alimenteaza farmecul acestei excelente comedii.

    Regia: Damon Santostefano
    2 0
    4.4
  • RRRrrrr!!! (2004)

    Cu 35.000 de ani in urma, doua triburi rivale sunt in permanenta disputa. Motivul? Cei din primul trib detin secretul... parului curat. Vor reusi triburile sa restabileasca pacea?

    Regia: Alain Chabat
    8 2
    5.8
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

    Dans murdar 2: Nopți în Havana

    Katey se mută din SUA la Havana împreună cu părinţii ei în noiembrie 1958. Acestia vor ca fata să-şi facă prieteni în cercurile din înalta societate, dar ea îi sfidează îndrăgostindu-se de Javier, un ospătar care este şi un dansator fantastic.

    Regia: Guy Ferland
    18 0
    5.9
  • The Phantom of the Opera (2004)

    Fantoma de la operă

    Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul...

    Regia: Joel Schumacher
    20 1
    7.2
  • Secret Window (2004)

    Fereastra secretă

    Deşi ar trebui să fie în faţa calculatorului scriind o carte nouă, sau măcar să-şi plimbe câinele pe malul lacului strălucitor de lângă cabana sa modestă, autorul de succes Rainey (Johnny Depp) doarme pe canapeaua sa preferată până la 16 ore pe zi

    Regia: David Koepp
    21 2
    6.5