Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2004 - pagina 49 din 53

  • Earthsea (2004)

    Tărâmul vrăjit

    Intr-o lume magica, amuleta pacii asigura de secole armonia intre oameni si dragoni. Dar aceasta amuleta este sparta la un moment dat. Rolul de a reinstaura echilibrul acestei lumi si de a o proteja ii revine unui vrajitor novice.

    9 0
    5.7
  • Shark Tale (2004)

    Povestea rechinilor

    Lumea vietuitoarelor marine este zguduita atunci cand fiul sefului mafiot rechin este asasinat. Lucrurile se complica cand un pestisor pe nume Oscar este gasit la locul cu pricina.

    Regia: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman
    23 0
    6.0
  • You Got Served (2004)

    Ai fost servit

    In depozitul lui Mr. Rad, cele mai bune gasti de hip-hop din Los Angeles se intrec pentru bani si respect. Dar cand o echipa din suburbii vine pe neasteptate la petrecere, recrutand toti dansatorii cu tot cu miscarile lor, doi prieteni trebuie sa...

    Regia: Chris Stokes
    0 1
    3.8
  • It's All Gone Pete Tong (2004)

    DJ Superstar - Viața la volum maxim

    Frankie Wilde e un DJ de geniu. A ajuns in culmea gloriei. Are fani, o sotie trofeu. o vila trofeu la Ibiza. Viata nu poate fi mai frumoasa pentru el. Ce-i pacat, e ca fericirea nu-i perpetua. Vine ziua in care Frankie descopera ca are soarta lui...

    Regia: Michael Dowse
    4 0
    7.2
  • Fahrenheit 9/11 (2004)

    Fahrenheit 11.09

    Filmul este o atenta examinare de catre castigatorul premiului Oscar, Michael Moore a administratiei Bush si a actiunilor acesteia ca urmare a dramei de pe 11 septembrie 2001. Cu umorul sau caracteristic si devotamentul pasional in a descoperi...

    Regia: Michael Moore
    10 0
    7.5
  • Entourage (2004)

    Anturaj

    Anturaj / Entourage, o producţie originală HBO, este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg. Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi a lui Vincent (Vince)...

    Scenariul: Doug Ellin
    6 0
    8.4
  • O echipa internationala de oameni de stiinta si personal militar descopera o trecere intr-o alta dimensiune in galaxia Pegasus. Astfel intalnesc un dusman nou si puternic, The Wraith (Fantoma).

    Scenariul: Brad Wright, Robert C. Cooper
    152 6
    8.1
  • Lost (2004)

    LOST: Naufragiații

    Părăsiți pe o insulă pustie, 48 de supraviețuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie să găsească forța de a munci în echipă dacă vor să trăiască, însă insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiați....

    Scenariul: Damon Lindelof, J.J. Abrams, Jeffrey Lieber
    74 2
    8.3
  • Dawn of the Dead (2004)

    Dimineața morții

    Atunci cand milioane de zombii incep un adevarat macel, iar victimele invie la randul lor din morti, fenomenul atinge proportii catastrofale. Un grup de supravietuitori se refugiaza intr-un Mall dintr-un orasel din Wisconsin.

    Regia: Zack Snyder
    28 3
    7.3
  • A Cinderella Story (2004)

    O Cenușăreasă modernă

    Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

    Regia: Mark Rosman
    15 0
    5.9
  • The Aviator (2004)

    Aviatorul

    De-abia ieșit din anii adolescenței, Howard Hughes ia decizia neconformistă de a cheltui averea moștenită din mica firmă a tatălui său, pentru a realiza un film de factură epică, redând o luptă aeriană din timpul Primului Război Mondial.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri: x 5
    47 3
    7.5
  • Seed of Chucky (2004)

    Fiul lui Chucky

    Regia: Don Mancini
    6 1
    4.9
  • Kill Bill: Vol. 2 (2004)

    Uciderea lui Bill: Volumul 2

    Mireasa își continuă răzbunarea cu următorii de pe listă, lăsându-l la final pe Bill. Dar și Bill îi pregătește o surpriză de proporții. Capitolul final al celui mai îndrăzneț proiect al lui Quentin Tarantino!

    Regia: Quentin Tarantino
    65 5
    8.0
  • Shaun of the Dead (2004)

    Lupta cu morții

    Confruntat cu o epidemie de ZOMBI și înarmat doar cu bune maniere și o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-și salveze mama, tatăl vitreg, prietena și, cu totul împotriva voinței sale, pe prietenii acesteia, David și Dianne.

    Regia: Edgar Wright
    29 3
    7.9
  • The Machinist (2004)

    Mașinistul

    Trevor nu a mai dormit de un an. Fizicul și sănătatea sa mentală sunt deteriorate. Toate misterele care-l înconjoară fac parte dintr-o intrigă menită să-l înnebunească? Sau e doar oboseala de vină?

    Regia: Brad Anderson
    31 2
    7.6